Reklamácia v Nay Elektrodom: Meškajúci PlayStation ovládač?
Ahojte dali sme reklamovať ovládač od playka… hovorili do 30 dni to bude vybavené už je to 30 a stále nič.. máte skúsenosti že by to zvykli presvihnut?uz by sme ten ovládač aj mali radi naspäť
@nika11103 len ono to bolo kupované spolu s playkom.. tak neviem ako by vrátili peniaze stačí keby dali teda nový kus.. zajtra sa tam pôjdeme opýtať
Nuz musía ti dať nový ovládač a ak nemajú dones celé playko a nové playko alebo teda peniaze . Ver mi , ja teda robím v stavebninach ale toto mám v malíčku . Robím na infocentre riešila som dennodenne reklamácie kým som teda nešla na materskú hehe , tam je to bez debaty , neozvali sme sa 30 dni - nový chybný diel , ak nie je nové celé v tvojom prípade zariadenie a ak ani jedno vrátenie peňazí
@nika11103 takže to viem rovno zajtta vybaviť áno? Nemám sa dať odradiť že bude to budúci týždeň atd.. lebo ako mesiac a nikto nič sa neozval playko zapadá prachom .. som si myslela že taká firma toto by sa nestalo
Nie nie je to ZO ZÁKONA 30 dni . Ak ti do 30
Dni ( rataj ale aj ten 30ty nedajú žiadnym spôsobom vedieť ukončenie reklamácie ( výmena , vrátenie , zamietnutie) , máš nárok na vrátenie peňazí či nový kus . Hotovo ende schluss . Pre istotu si zober aj to playko so sebou , aby si nemusela
Chodiť na dvakrát aj keď ti dajú nový ovládač tak to zas neni take ťažké , ale osobne si myslím , že buď ti dajú úplne nové playko alebo vrátia peniaze , ak ovsem nemajú výstavný kus , kde ten ovládač chýbať nebude . Každopádne ak je zajtra 31vy deň , chod tam a hotovo
. A daj mi potom prosím vedieť
@nika11103 pozerám že ono sa nerata ten deň čo som to tam doniesla čiže zajtra to tým pádom bude 30. Deň .. počkám do pondelka a pôjdem.. a ďakujem za info dám vedieť
Teda už dnes je po polnoci
Coooo neráta sa ? Ten deň ? My sme automaticky brali deň príjmu reklamácie ako prvý deň . Ale toto sa nejdem hádať nám to automaticky systém vyhadzoval presne od príjmu reklamácie či to bolo ráno o 7:00 alebo 20:45 , zákazníka to nemá čo zaujímať . Ale toto sa nejdem hádať
@nika11103 ak dobre chápem tak áno.. no však nevadí ten deň už vydržíme a pondelok tam nabehnem
Fuha toto
Si neviem predstaviť ako
Ti vystavia protokol o reklamácii nasledujúci deň haha . Ale budis . Ten jeden deň hore
Dole nemyslím
Že sa ozvú .
skus si skontrolovat spam v email schránke, nikdy sme nemali problém v nay s reklamaciou, preto chodime aj k nim nakupovat,
nemusia byt oni na vine môže aj servis byt problém že im to ešte nevratili
zavolaj alebo chod osobne, u nás sa stalo pri vysavači , promptne ochotne nás doriešili
30 dní sa počíta od nasledujúceho dňa,nepočíta sa deň,keď bola spísaná reklamácia.
My mame s reklamaciou velmi zlu skusenost. Pokazil sa nam tycovy vysavac, autorizovany servis nam vystavil protokol o neopravitelnosti a tak som ho 19.5.2025 reklamovala u spol. Nay. E-mail, ktory uvadzaju na ich stranke (reklamacie@nay.sk) je nefunkcny. Tak som komunikovala cez info@nay.sk. Reklamaciu nevybavili v zakonnej 30 dnovej lehote, ani po tom, co som ich x-krat kontaktovala. Info linka ma vzdy len odbila, ze s reklamacnym oddelenim sa viem spojit len cez nich, oni to urguju, ziadne blizsie info mi neposkytli. Pohrozila som soi-kou, zrazu mi 26.6. prisiel e-mail z reklamacneho, ze zaevidovali moju reklamaciu s datumom 26.6. Hned som volala na cislo, ktory v maily uviedli. Ozvala sa mi pani z ceskeho Datartu, ze zrejme ide o omyl. Cisty bordel. 27.6. mi poslali mail, ze mi vystavili dobropis a budu mi vratene peniaze. Nestalo sa, 4.7. som im znovu volala, aj podvecer, kedze platba nenabehla. Potvrdili, ze mali byt zaslane do 5 pracovnych dni. Znovu len hatlaniny, ze info linka s tym nic nevie spravit, napisu kolegom spravu s urgenciou a ozvu sa mi. Ak chcete usetrit kopu nervov, obchadzajte tuto spolocnost.
My mame s reklamaciou velmi zlu skusenost. Pokazil sa nam tycovy vysavac, autorizovany servis nam vystavil protokol o neopravitelnosti a tak som ho 19.5.2025 reklamovala u spol. Nay. E-mail, ktory uvadzaju na ich stranke (reklamacie@nay.sk) je nefunkcny. Tak som komunikovala cez info@nay.sk. Reklamaciu nevybavili v zakonnej 30 dnovej lehote, ani po tom, co som ich x-krat kontaktovala. Info linka ma vzdy len odbila, ze s reklamacnym oddelenim sa viem spojit len cez nich, oni to urguju, ziadne blizsie info mi neposkytli. Pohrozila som soi-kou, zrazu mi 26.6. prisiel e-mail z reklamacneho, ze zaevidovali moju reklamaciu s datumom 26.6. Hned som volala na cislo, ktory v maily uviedli. Ozvala sa mi pani z ceskeho Datartu, ze zrejme ide o omyl. Cisty bordel. 27.6. mi poslali mail, ze mi vystavili dobropis a budu mi vratene peniaze. Nestalo sa, 4.7. som im znovu volala, aj podvecer, kedze platba nenabehla. Potvrdili, ze mali byt zaslane do 5 pracovnych dni. Znovu len hatlaniny, ze info linka s tym nic nevie spravit, napisu kolegom spravu s urgenciou a ozvu sa mi. Ak chcete usetrit kopu nervov, obchadzajte tuto spolocnost.
@maximouse tiež mám veľmi zlé skúsenosti s týmto elektrom.

Ak to nevyriešili do 30 dni máš nárok na vrátenie peňazí alebo nový kus bez debaty