Reklamovanie obuvi v CCC - upozornenie
Topánky kupované 29.11.2013, reklamované presne 29.12.2013 v CCC , nakoľko mi z nich schádza farba, reklamácia zamietnutá, nakoľko sa reklamovaná vada nepotvrdila, fotky čižiem a bieleho mokrého kapesníka, ktorým som skúšku oteru urobila pre ich očami v predajni, som dala na ich facebookovskú stránku, odpísali mi presne ako všetkým, čo sa sťažovali, že sa mám ohlásiť na ich mail, a ony to preveria, tak som im odpísala nasledovné:
choďte do prdele aj s Vaším mailom, to tu píšete každému, a potom na nich kašlete, nie som nejaký zasran alebo humusák, čo sa nevie starať o topánky, do roboty chodím, že nasadnem do auta pred domom, vystúpim pred vchodom do budovy, takže žiadne cesty autobusom alebo vlakom, ošetrovať topánky viem, neumývam ich bežne acetónom, tak blbá nie som, a keďže sa asi s Vami nebude dať komunikovať podobrotky, nakoľko priamy tel. kontakt na Vás nie je, a adresa v Bratislave, trúfnem si povedať, je tiež asi fiktívna, v prípade kladného posudku od Vipotestu budem svoju sťažnosť riešiť súdnou cestou v mieste príslušného súdu, kde budem žiadať náhradu všetkých nákladov. Okrem toho mobilizujem zákazníkov /podľa vašej stránky ich nie je málo/, ktorí boli rovnako odpálkovaní ako ja, stretnutie s redaktorom tv JOJ máme dohodnuté na budúci týždeň
hneď mi stopli prispievanie na stránku, zmazali fotky a všetky moje komentáre, tak ke´d boj tak boj.....prosím zdieľajte aj na facebooku, ´dakujem (10 fotiek)

@nunus11 dopadla som tak že mi ich "opravili" zdajú sa mi byť ešte v horšom stave ako som ich odniesla ...
@kikussa585
@sisi208
na základe posudku od Vipo Partizánske mi vrátia peniaze, ale chcem aj náklady za vypracovanie posudku, takže dúfam, že nebudú robiť problémy
@nunus11 Ahoj a tie topánky máš kožené? Lebo ja mám podobné a tiež mi z nich lezie farba.
Inak ja som raz u Bati od zlosti keď mi pani povedala, že podpatok sa mi zlomil preto, lebo som na topánky ťažká, hodila topánkami do sklenenej vítriny a reklamácia bola vybavená. Dámy, ale ten pocit stál naozaj za to. Nikdy viac by som si tam nekúpila nič čo by stálo viac ako 250CZK alebo 10EUR
Súhlasím DANEA je shit !! Tam sa nedožiadate ničoho, radšej tam topánky nekupovať!
Dobrú skúsenosť mám len s deichmanom aj ked sa dá možno trošku zneužiť,
vždy ked sa mi topánky pokazili (rozlepili a pod.) došla som tam a buď mi vrátili peniaze alebo som si vybrala iné a teda starých som sa zbavila a dostala nové, už sa mi to tam stalo asi 4-5x čo značí že obuv nie je kvalitná ale na chvílu vydrží a potom ju možte vymeniť za novú, sezónnu 🙂
minuly tyzden som bola reklamovat topanky v CCC prvykrat som si tam neico kupila a hned reklamacia a ked si citam prispevky tak mam strach ci mi ju vobec uznaju
Som rada, že som si toto prečítala. Už som obzerala aké super boty majú a v tomto momente som už na nich zabudla 😀 Dakujem 🙂
Práveže ani kúpa drahších topánok ti nezaručí kvalitu obuvi a prípadnú serióznosť reklamácie, bohužiaľ ☹ Moja sestra pracuje v "luxusnom" obchode s topánkami a nedajbože u nich niečo reklamovať. Sama povedala, že jej to je až nepríjemné dohadovať sa s každým zákazníkom, ale také majú príkazy od majiteľa. A keď topánky na reklamáciu zoberú, dávajú ich normálne opravovať obuvníkovi, žiadne posielanie výrobcovi. A reklamácií majú strašne veľa... takže asi "úžasná" kvalita☹
ahoj, aj ja riešim reklamáciu v CCC, synovi po 3 mesiacoch používania praskla podrážka a rozlepili sa špice na zateplených teniskách, ,kupovali sme ich na konci júna, počas leta sme nosili croksy, sandálky a keď pršalo gumáky, ako výsledok - reklamáciu mi zamietli (samozrejme po 28 dnoch reklamácie(, stanovisko - opotrebenie intenzitou a spôsobom používania- skoro ma porazilo, teraz vypisujem žiadosť o opätovne posudenie, idem aj na inšpekciu , prípadne súd, tak ma napálili - ale však na čo máme úrady že?????
pekný večer 😀
ahojte, ja som teraz tiež došla z CCC lebo mi neuznali reklamáciu, vraj som si zvonku nad patou zodrala chybnym sposobom pouzivania ( zacinaju sa odlepovat, trhat).... pritom som ich nosila len do skoly, práce a naspat, dokopy 2 mesiace asi, kupila som ich pred rokom, ale nechcela som ist hned s tym na jar, tak som pockala do tejto jesene (nenosila som ich dovtedy) , cim som zrejme urobila chybu :( ale myslim, ze by mi neuznali tak ci tak, lebo sestra isla hned po 2 mesiacoch od kupy reklamovat a tiez jej neuznali.... dnes som sa vyhrozila vsetkym moznym aj SOIKOU, mediami a znalcom, a nepomohlo nic :D akurat mi dala email na nejakeho ich regionalneho manazera ze sa mam nanho obratit, tak som zvedava ze co a ako, a navyse topanky som im tam este pre istotu nechala ... taka som bola nahnevana ze som im povedala naco mi budu doma trcat zbytocne... mate niekto podobny problem?
@nunus11 http://www.znalec-obuv-koza.sk/cinnost.html
Ahoj doporučujem ti tuto znalkyňu a podla toho čo vidim viem že na 100% uzna .........neboj vratia ti peniaze aj za posudok postu ked to budes posielat.A VIPO tiež uzná určite .Tam je jasna vada vyrobku.Proste nekvalitna farba ............
@petrakajs SOI zbytočné predpokladam že všetko dodržali pekne znalec alebo VIPO.
http://www.znalec-obuv-koza.sk/cinnost.html
aj som si myslela super .............
Tak to som vobec netusila ,ze Danea je cinsky nekvalitny tovar. . Kupovala som tam topanky 8r. Je pravda ze som tam nebola za posledne obdobie. No teraz som si tam kupila topanky. Hruza a des. Reklamaciu neuznali. Nikdy viac
Moja skusenost.Otec ma 82 rokov,kuplili sme pol topanky v Deichmane.Po roku zacala praskat koza(no koza to nebola ale farba alebo co).S tym ze som prisiel tyzden po roku od kupenia,mi reklamaciu samozrejme zamietli,ze si mam poslat na svoje naklady znalcovi,ked on to uzna, vratia mi peniaze.Ale znalecky posudok stoji okolo 20-30 eura,ked neuzna..ten poplatok nudem musiet aj tak uhradit+postobne tam a spät.Skoda bolo vysvetlovat ,ze otec nosi topanky len do kostola aj to ho autom odveziem az ku kostolu,ze sa o nich stara ,dokonca aj spodok topanky bol vzdy vycisteny...isiel som stamade rozculeny ..a co uz..Ak by som to poslal znalcovi a zaplatil asi30euro+postovne asi 3 a+asi 3 nspät...to je 36 euro...to uz kupite dalsie topanky.Hoci v tom pripade som i bol isty ze chyba je v obuvi...ale aj tak to sme neposlali...Neviem naco je zaruka ten fruhy rok,ked si to mam sam posielat a sam platit znalcovi.....
@janica22 ..podobny problem v Deichmane.....pisal som to dole...chcel som tie topanky hodit do dveri a ist prec...na stastie som sa zdrzal...ale topanky som nechal tam
Mile zeny, aj nazov predajne vela prezradi:Lasocki. Je to polska predajna. Co k tomu dodat. Aj Merkury Market je polska predajna. Ziadna kvalita. Nula bodov. V Deichmane zase su vsetky produkty vyrobene v Cine len to nikde neuvadzaju. Jedno sklamanie za druhym. :(
Neviete mi povedať aké sú náklady na súdny spor? Malá som Nike Air Max zakúpené v Ba v Roof Tope. Reklamáciu samozrejme zamietli s tým, ze si dám urobiť vlastný posudok. Majiteľovi predajne pošlem S danou kópiou posudku pokus o zmierenie. Len potrebujem vedieť aké sú náklady na súdny spor. Ďakujem
CCC NIKDY V ZIVOTE !!!! ZAMIETLI MI REKLAMACIU SANDALOV KTORE SOM MALA NA NOHE 3 HODINY A POPRASKALI !!!! REKLAMOVANE BOLI DO TROCH DNI A V ODBORNOM POSUDKU OD ZNALCA BOLO PISANE ZE DOBA POUZIVANIA CCA 1,5 MESIACA SU TO DEMENTI ANI RATAT NEVEDIA DATUMY !!!! VYHODENYCH 30EUR DO KANALA !!!!
ZASLUZIA SI LEN TU NAHORSIU REKLAMU !!!!!!
HYENIZMUS !!!!! 🤐
ja som reklamovala topánky v CCC prešov, po roku sa úplne rozpadli. Odbili ma, že ich musím poslať výrobcovi, dali mi adresu. Odoslala som ich na uvedenú adresu, odtiaľ mi prišiel oznam, že ten pán je znalec a mám mu na jeho účet uhradiť 25 € za znalecký posudok.
Je to nehorázne, neviem ako postupovať ďalej, mám pocit, že v CCC sa topánky reklamovať nedajú. Určite už odtiaľ nič nekúpim, ich prístup je katastrofálny. Kvalita veľmi slabá, ceny nie práve najnižšie v porovnaní s kvalitou ,určite sa tam neoplatí nakupovať.
DOBRÝ DEŇ, UPOZORNUJEM NIKDY SI NEKUPUJTE ZIADNE TOPANKY ANI NIC V PREDAJNACH CCC!!! PRETOŽE TENTO ICH PRISTUP TYPU, KED PRIDETE AKO ZAKAZNIK DO PREDAJNE MATE 100% OCHOTU DONESU VAM AJ 12 KRABIC LEN ABY STE SI NIECO VYBRALI, DOSLOVA A DOPISMENA VAM ICH VNUTIA A S VELKOU OCHOTOU VAM ICH ZANESU AJ KU POKLADNI LEN ABY STE ICH ZAPLATILI PRETOZE TIE PREDAVACKY SU PLATENE HLAVNE OD TRZBY NA ICH MENO A TU NASTAVA VELKY PROBLEM KED PO CCA ROKU PRIDETE S TYM, ZE SA VAM NA TOPANKE ODLEPILA PODRAZKA ALEBO S NEJAKYM POSKODENIM TU NASTAVA VELKY ZVRAT, OBRAT O 180 STUPNOV A NULOVE POCHOPENIE NIC CO SI V TOM OBCHODE KUPITE VAM NEZREKLAMUJU!!! NIKDY NIC!!! NAJHORSI OBCHOD S REKLAMOVANíM A VSEOBECNE SI NIKDY NEPRIPUSTIA CHYBU!!!!!!!! ANI TAM NECHODTE!!! A TO ANI NEHOVORIM S AKYM HNUSOM VYBAVOVALA SAMOTNU REKLAMACIU! OTRASNY OBCHOD NIKDY SI TAM UZ URCITE NIC NEKUPIM!!! STASTNE A VESELE VIANOCE, DUFAM ZE DO ROKA SKRACHUJETE..PEACE!!!!
Dobrí den mam po dnesnej zlej skusenosti odpor k ich predajni chcela som si vymenit čižmy za iný tovar a predavačka mi povedala že sa to u nich dá iba do 7dní no všade 30 len tam 7.Ochota nadovšetko nepríjemné a neochotné .po dnešnej skúsenosti dakujem viac tam moja noha nevstupi možu mat aj 99%zlavy

@nunus11 zajtra idem do predajne, budem na tom trvat, lebo ziadny tovar uz nepotrebujem