icon

Reklamovanie obuvi v CCC - upozornenie

nunus11
29. jan 2014

Topánky kupované 29.11.2013, reklamované presne 29.12.2013 v CCC , nakoľko mi z nich schádza farba, reklamácia zamietnutá, nakoľko sa reklamovaná vada nepotvrdila, fotky čižiem a bieleho mokrého kapesníka, ktorým som skúšku oteru urobila pre ich očami v predajni, som dala na ich facebookovskú stránku, odpísali mi presne ako všetkým, čo sa sťažovali, že sa mám ohlásiť na ich mail, a ony to preveria, tak som im odpísala nasledovné:
choďte do prdele aj s Vaším mailom, to tu píšete každému, a potom na nich kašlete, nie som nejaký zasran alebo humusák, čo sa nevie starať o topánky, do roboty chodím, že nasadnem do auta pred domom, vystúpim pred vchodom do budovy, takže žiadne cesty autobusom alebo vlakom, ošetrovať topánky viem, neumývam ich bežne acetónom, tak blbá nie som, a keďže sa asi s Vami nebude dať komunikovať podobrotky, nakoľko priamy tel. kontakt na Vás nie je, a adresa v Bratislave, trúfnem si povedať, je tiež asi fiktívna, v prípade kladného posudku od Vipotestu budem svoju sťažnosť riešiť súdnou cestou v mieste príslušného súdu, kde budem žiadať náhradu všetkých nákladov. Okrem toho mobilizujem zákazníkov /podľa vašej stránky ich nie je málo/, ktorí boli rovnako odpálkovaní ako ja, stretnutie s redaktorom tv JOJ máme dohodnuté na budúci týždeň
hneď mi stopli prispievanie na stránku, zmazali fotky a všetky moje komentáre, tak ke´d boj tak boj.....prosím zdieľajte aj na facebooku, ´dakujem (10 fotiek)

Reklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenieReklamovanie obuvi v CCC - upozornenie
Strana
z3
liusha
3. júl 2016

Hambila by som sa doniest topanky do obchodu po roku nikdy v zivote som nereklamovala topanky a nie to po takej dobe

luciakor
24. nov 2017

Je to neuveriteľné, koľko ľudí má s CCC takéto zlé skúsenosti. Keby som si tieto skúsenosti prečítala pred kúpou, tak by som si u nich nič nekúpila. Žiaľ aj ja mám takúto skúsenosť. Po jednej prechádzke v meste sa mi urobili fľaky, ktoré nechcú zísť. Reklamácia bola samozrejme zamietnutá. Ja sa nemám chuť naťahovať, ale jedno určite dosiahli, že ja ani nikto z mojich blízkych nikdy u nich nenakúpi. Nech si pokračujú v tej svojej "politike" a tak aj dopadnú. Je to len otázka času.
PS: Pozor na nich, lebo oni sa bránia tým papierikom ktorý Vám pripnú ku bločku po zaplatení. Tam zaškrtnú pár riadkov a vďaka nim Vám nebude uznaná reklamácia. A taktiež, jeden z ich argumentov je, že ste chodili po daždi, alebo v mokrom prostredí, čo je úplná blbosť keď máte kožené prechodné topánky. Jediné topánky u nich zakúpené, ktoré je možné použiť vo vlhkom počasí, alebo daždi sú u nich zakúpené gumáky....
A najlepšie je, že ešte aj predavačka, ktorá je povinná len spísať reklamačný protokol sa s Vami bude hádať a riešiť, či ste na letnú obuv použili, alebo nie impregnačný sprej....čo vôbec nie je v jej kompetencii to riešiť. A je to absurdné keďže máte letnú obuv.
Tie šity čo u nich predávajú, potrebujú tie kozmetické prípravky. Bez nich sa ani z domu nepohnite.
Ja som žila v zahraničí veľa rokov. Mám topánky z celého sveta napr: Brazílie, Talianska...Ale ani na jedny mi nebolo počas mnohých rokov ani ponúknuté použiť impregnačný sprej a ani to nebolo potrebné, počas mnohých rokov ( napr: 10rokov a sú ako nové).

michaela025
1. dec 2017

Teraz citam komentare na obchod Ccc.Kupovali sme malej zimne topanku v hodnote 35e ze lasocky.Pretekaju ponozku ma celu od farby.kupili sme spey lebo predavacka povedala ze pri reklamacii zamietaju.Este ze mam nocnu taka som nasrata ze by som ich tam jebla do sichtu....zajtra tam pojdem som zvedava ako pochodim

homealzbeta
10. dec 2017

@michaela025 ako si pochodila, ja idem dnes... 5 minút obuté a celá ponožka mokrá

michaela025
24. dec 2017

@homealzbeta ahoj tak vyreklamovala mi ich.Bola dobra predavacka hned mi povedala,ze by mi to neuznali a ty ako si dopadla?

homealzbeta
25. dec 2017

aha, to teda, uznali reklamáciu, že vzala na reklamáciu a či Ti akože nič neuznali, skúšala si ich opäť reklamovať, lebo u mňa majú lehotu do 10.1.2018 takže ja ešte len čakám.. ale drahé kožené čižmy nemôžu predsa pretekať nie troška ,celá mokrá ponožka... ochhh

michaela025
30. dec 2017

@homealzbeta ona ich na reklamaciu nezobrala..proste som jej to ukazala povedala som jej a ona mi hned dala na vymenu dalsie topanky..jasne ze nesmie pretekat

polana
12. feb 2018

Ahoj,čítam komentáre na CCC obuv,dnes som odniesla na reklamáciu čižmy v Trnave,dcérka ich nosila mesiac,kúpené začiatkom januára 2018, vnútorná stielka sa začala odlepovať,päta zdeformovaná,vo vnútri pravej topánky na boku ju odieralo,je tam taký vyčnievajúci kúsok asi podšívky alebo niečo také,na druhej to nebolo.Hneď mi ponúkli výmenu, myslela som že za také isté,vraj tieto nemajú,iné som nechcela, pretože dcérka musí skúšať a momentálne je chorá,tak vraj si môžem vybrať ja.Ja si u nich nevyberiem lebo mám veľkosť 42.Pani vedúca, nebudem písať meno,povedala že peniaze nevracajú a môžem si prísť vybrať aj v priebehu mesiaca.Vraj topánky musia poslať na posúdenie a to je zbytočné.Neviem prečo zbytočné ?Povedala som že nech pošlú topánky na posúdenie ja počkám a budem sa informovať .Po spísaní reklamácie,mi povedala , príde Vám vyrozumenie.Tak budem čakať...v živote si už v CCC nič nekúpim !!! Som veľmi nespokojná.

katusikkk
12. feb 2018

Ja som si kupila cizmy v CCC.Mala som ich bez jedneho mesiaca dva roky.Pokazil sa mi zips,tak som ich odniesla na reklamaciu aj ked som si bola skoro 100 % ista,ze mi ju uz neuznaju.
Vymenili mi zipsy na obidvoch cizmach.Mam ich uz treti rok a nosim ich stale.Ked ich ocistim,tak su skoro ako nove 🙂

ebi88
12. feb 2018

@nunus11 to su lasocki?

basska_b
12. feb 2018

Ja som mala čižmy od nich, po 3 mesiacoch praskol podpatok. iné čižmy, 2x take drahé z úplne iného obchodu, mi slúžia roky. Nemala som chuť to ísť reklamovať, hodila do koša s tým, že už nikdy viac. Tiež tam boli podobné fľaky. Dávajú karty so zľavou 40%, ako si to vedia dovoliť za také ceny? kvalita je zrejme nula. A na tých lístkoch, čo k tomu dávajú, sa dá dobre pobaviť. Podľa toho papierika nie sú žiadne topánky od nich vhodné do dažďa ani na dlhšie nosenie po exteriéri :D ako mám chodiť do práce, vrtuľníkom, prípadne sa v kancelárii prezúvať?

nellita
12. feb 2018

@nunus11 reklamaciu ak.nie si spokojná nemusíš prevziat,trvay navtom ze znovu reklamujes,to zecsi das urobit vlastný posudok ti akceptovat nebudu a vobec ti.ho nepreplatia,ja som velakrat v cCC reklamovala a vzdy tymto.stylom ze ich to prestalo baviť a po 3 raze mi bud vrátili peniaze alebo iny tovar. Skús tak je pravda ze v BA,inde nevien ale malo by to byt rovnaké vsade

nunus11
autor
14. feb 2018

@nellita keď si to pozrieš, to je veľmi starý príspevok, ja som vyriešila reklamáciu posudkom, museli mi ho preplatiť...toto je uzavretá kapitola,

nunus11
autor
14. feb 2018

@ebi88 áno boli lasocki

nunus11
autor
14. feb 2018

@liusha moja to boli topánky 3 týždňové.....a nie som blbec, aby som reklamovala niečo, čo opotrebujem nosením, toto bolo celé nekvalitné, neprešli ani odborným posudkom, čo vydal VIPO...takže asi tak....treba čítať, nie len komentovať

katulienkat
14. feb 2018

My sme mali ten isty problem..drobcovi z obuvi schadzala farba..ale brutalne..a to ich mal ledva mesiac..odniesli sme ich a pri reklamacii nam bolo povedane ze topanky sa nesmu cistit vodou ale sprejom..len ked dieta s prepacenim zaserie topanky od blata tak si neviem predstavit ich umyvat sprejom...odvtedy tam nic nekupujeme..za tu cenu mu kupim protetiku a viem ze farba zide az vtedy ked ich zderie...niekedy mam pocit ze u cinana kupim kvalitnejsiu obuv..stoji 15 eur ale vydrzi mi aspon 2 sezoni...co sa o CCC a Deichmane neda povedat...

didulka85
14. feb 2018

Kupovala som cizmy naraz sebe aj dcere. Sebe kozenkove lacaky za 30, tie drzia stale, pohodlne. Dcere som kupovala drahe kozenne. Po 2 dnoch sa rozparalo sitie pri zipse. Samozrejme 30 dni reklamacia. Bola som nahnevana, lebo mam pre deti vzdy len jedny topanky na sezonu. No co uz... Manzel isiel hned s dcerou kupit dalsie cizmy.. Po 30 dnoch sa z CCC nikto neozval. Tak sme tam zasli. Vratili nam peniaze v plnej vyske.

ebi88
14. feb 2018

@nunus11 tak lasocki by mali nieco vydrzat. Aj ked.. “la socki”’ ;)

avilu13
28. mar 2018

Ahojte, koncom januara som si kupila zimne topanky v CCC predajni,ktore po noseni mi vzdy zafarbili ponozky a dokonca i kozu na nohach,preto som sa ich rozhodla reklamovat,po mesiaci mi prisiel doporucene list,ze reklamacia zamietnuta,ze vyhovuju norme. Preto som priamo kontaktoval Ing. SZABOVU z rekservisu ze by som chcela vidiet tie vysledky,kedze je uz priamo na jazyku vidiet,ze je zafarbeny na jazyku. Nato mi odpisala,ze mi ich nie je povinna zaslat.tak teraz nemam ani istotu ze sa tie testy robili....ako topanky su nenosene,mesiac kupene ale mam riskovat nejaku koznu alergiu na pustajuce farbiva?????

cililink1
8. jan 2019

@nunus11 Asi uz stara komunikacia, ale mne sa toto stalo so zimnymi cizmami. ciernymi. ked som ich utrela vlhkou utierkou, cela cierna a cizmy ostali zelene!

cililink1
8. jan 2019

@cililink1 mimochodom kozene Lasocki su to!

avilu13
10. jan 2019

@cililink1 reklamacia skoncila rovnako?

cililink1
13. jan 2019

@avilu13 nereklamovala som to.Nemam nahradne cizmy teraz.

@avilu13

pytelova523
26. máj 2019

Na prevádzke CCC v KE v Optime som si zakúpila vychádzkovu obuv LASOCKI dňa 23.5.2019...Raz obuté na predajni asi desať minút.... ....a raz obuté v byte .... práva topánka mi je nepohodlná na pravej nohe stým že má tlačí na malom palci.....tak som sa rozhodla že pôjdem vrátiť topánky.... stým že si vyberiem v tej hodnote alebo si doplatím ak bude treba... reakcia vedúcej p.Marii mladej slečny....pani Márii .. že topánky boli už nosené a že som si ich mala lepšie si umyť??????..... dosť má to zarazilo.... keďže viem či som mala tie topánky už obuté a či boli nosené..

pytelova523
26. máj 2019

Vrátiť peniaze za tovar alebo urobiť výmenu som si chcela vybaviť po štyroch dňoch..... veľmi zlá skúsenosť..... ako zákazníka sa má to veľmi dotklo.... Obuv nebola poškodená mnou....Neviem či si ešte niekedy zakúpim obuv v CCC Optima Košice

amarilka26
26. máj 2019

CCC nikdy viac. Reklamovala som topanky a odpoved bola ze nie su na kazdodenne nosenie 🙂 neskutocne. Mozno mohli uviest na ten papierik co davaju k blocku ze sa mozu nosit len pondelky 🙂 alebo vikendy 🙂 Od vtedy len Bata, pri reklamacii nediskutuju. I ked kupujem x rokov u nich a zatial len 2 reklamacie 🙂

pytelova523
26. máj 2019

@amarilka26 presne tak ako píšete .... už nikdy viac

Strana
z3