Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
@mamartinka jeja si tiež myslsim.týmpadom za tie svoje kozy čo otrča ma stale imunitu
Je mi zle z tej Leny co je tehotna,je to obycajna pretvarka...Dobre vravel Michal,ze tie hlasy dostala len zo sucitu.Ja by som jej nedala ziaden hlas.Ti ludia su sprosti.Naco ju lutovat ked ma tolko deti,je to jej problem.Je to otras...
hmmm teda nechapem tak nakoniec farmara oni urcovali 😕
@penelope2066 ja si veru nemyslim ze ju lutovali a preco by mali? ved ona tam robi isto viac ako ostatne baby od zaciatku takze jej to nedavali kvoli 6 detom ale prave kvoli tomu. Ja by som vahala medzi nou a Michalom veru. Od Michala sa mi ale nepacilo ze hovoril o tom sucite ved makala statocne zato ze nerubala drevo a tak tak akoze si to nezasluzila? on zase nevaril
Ahojte.Tak ako sa vam pacil dnesny diel.Co hovorite na Farmarku tyzdna a to ako sa povalali v tom bahne.Otras.Som sa dnes dobre nasmiala.Ale vyzerali cely od blata.A ta Lenka naco tam tak plakala.Moze byt rada ze snad vyhra vsetko a ona reve.Som zvedava co zas tam Kobra vymysli narecim.
Ja neviem,mne sa nepacilo ze tam urevana lezala na stole a ani dakujem ani nic, nikomu ani sa im len do oci nepozrela 😖
A jasne ze miso sa citi ukrivdeny on tam toho porobil kopu.Ale nemoze porovnat chlapsku robotu so zenskou.Tak ako Lena kazdy den makala v kuchyni,on makal vonku...
ahojte,
sem tam to sledujem, hlavne sa neda nezasmiat nad tou hlupostou. Ozaj Miky je vraj brat Tonyho z Vyvolenych (ak si este pamatate), nedavno bol znova medialna hviezda, ale v Krimi spravach 😀 a Miky po Namestove vozil Andreu a ta preafektovane pistala a zavijala, urcite to bude niekde v telke 😝
Jaj a Ada, tiez uz ma nejake to vystupenie v TV za sebou... toto je skvost, ktory komentar nepotrebuje 😀 ...
http://www.mojevideo.sk/video/adbd/severo_juzna...
baby, ja to dopozeram uz iba z principu, ze to pozeram tak dlho...vcera to uz bolo velmi trapne...najskor sa dospeli ludia valaju v blate, potom ukazuju holu moniku v sprche, co je uz na moj vkus dost nechutne a nevhodne, v markize by sa mali zamysliet nad inym sposobom ziskavania sledovanosti...o lene uz ani nehovorim, to je cista mimona...doteraz som fandila misovi, ale uz je volaky velmi mudry, dolezity, ukrivdeny a nenahraditelny...vcera sa o sebe vyjadroval tak, ze som mala pocit, ze bez neho by sa ani zemegula netocila 😠 😀
tak ja som včera farmu nedopozerala.. tak farmarom tyždna je nakoniec leka-mamina?
Inač dobre že to už bude pomaly končiť lebo mi tam už fakt všetci akosi lezu na nervy... Už toho bolo akurat tak dosť
tak ale ono nie je tazke nieco uvarit ked maju aj v almanachu recepty,takze ta lena -staci vediet citat a kazda by to uvarila a aj tak tam nic poriadne nenavarila,narozdiel od miša on tam vsetko postavil pre zvierata bez dajakej prirucky
vcerajsia cast sa mi nepacila..neviem , ci som uz stara 😅 ci co..ale vôbec som sa na tom nesmiala, pripadalo mi to skôr ..trapne? 😕 alebo ako to napisat..musim povedat, ze tato cast ma prekvapila..doteraz to bolo dobre..ale keby tuto cast vynechali ,ani by mi nechybala..kukat sa na trapneho kuba, valanie v blate a nahotinku..hm..casti do zadu boli o niecom..toto bolo o nicom...aspon pre mna
ani mne sa to moc vcera nepacilo.a uvidite ze cely tento tyzden to bude o nicom.
Som maximalne spokojna,ze ten samoluby,najmudrejsi blb Michal,nejde do finale....A preco?Pretoze v tejto sutazi,nikde nebol povedane,ze vyhra ten co najviac robi na farme...Stevo bol taktik,ale mal pravdu,toto je hra o prachy a kazdy musi hrat za seba,nikdy nebol zakerak a brudos ako vsevediaci Michal,Lenka u mna klesla,tym,ze je tehotna hrala sa na hrdinku,ze ona moze robit vsetko...... A ze Ada ukazovala kozy?Noa co.... 😉 ked ma co ukazovat,nech ukazuje,inak sa chova uplne v pohode,nie je zakerna svina ani vsemudra ako poniektory......
@karinnka nesuhlasim s tym,ze ak ma co ukazat,tak nech ukaze ......je to dost trapne,ze sa takto ukazuje len aby dostala od kazdeho hlasy a imunitu a aby ju mal kazdy akoze rad 🙄 🙄 🙄 🙄 nech sa inak ukazuje a nie ceckami 😉 je zasa pravda,ze aj ona nieo na farme urobila ,ale co urobili ostatni? okrem Lenky-maminy a Misa a troska aj Adi ini nic neurobili.....ani neviem komu vlastne fandim,Lenka tam zasa varila ochotne kazdemu,Miso vsetko postavil a vzorne sa staral o dobytok a Ada tiez troska prilozila ruku k dielu o tom svedcia aj jej polamane drahe nechtiky 😀
@traktor zabudla si napísat,že kukať aj na trapny humor Mikiho ,na ktorom sa nesmeje tam hadam nik, iba ak on sam na sebe. a hej,včerajšia cast a trapne sa valanie v blate a zhodenie kadibudky,to čo malo akože byt? pride miki,čo vypadol po pozbijani prveho zajacnika a zvali hajtel,pobeha po urode,dodrbe bicYkel a akože toto je smiešne .no asi som aj ja chora. no,a ja by som aj tak doprala vyhru lenke,alebo mišovi
ahojte..ja som myslela že je to konečne nejaká show, ktorá bude tak trochu o inom a nie na štýl " vyvolení" ale včera som mala fakt chuť prepnúť to...až mi zle prišlo... to ako sa tam nasilu kvoli kameram zabavali a valali v blate...no hrúza...otras...fuj...a Mišo tiež už mi lezie na nervy, aj ked si myslim že by to mal vyhrať, no chváli sa neskutočne...otras...Markíza je uplne nanič..prečo už nedávajú relácie o ľuďpch, ktorí majú nejaké IQ, do telky dávaju len debilov, lebo si myslia, že to ľudí zaujíma takéto sprostosti... relácie ako milionár, páli vám to, pokušenie.... to už vymizlo a pozeráme na debilov typu reality show ---farmár hlada zenu, vyvolení, farma....kde ludia ukazuju svoju hlupost namiesto mudrosti...fuj
ozaj aj vyvoleni maju zasa byt vsak?
@helenkasabinka ALe vsak ako som pisala,toto nie je show,"kdo urobi viac,ten si zasluzi vyhrat" toto je o sympatiach.........kazdy tam zvolil svoju taktiku,aby sa niekde posunul.....no a ked chlapom staci tak malo? 😕 😀 😀 😀
A farmari budu aj varit bez servitky.
@helenkasabinka majú.ale na joj plus,o 18.00 budú opakovať tych predoslych http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/na-j... ,myslim,ze od 5.9.
@eva7780 ahaaa 😉
ale sa popili včera 😠 aj ta Lenka,riadne si lúbi vypiť 😕
http://www.topky.sk/cl/100313/1285829/Kobra-opa... Ten im tam zasa da dnes.

@dm1 ked pises ze farmar tyzdna bude tak ja myslim ze zas Ada.Ked tam cosi Lenka a Michal hovorili ze to je nespravodlive.Ona uz by bola 3 krat farmarkou tyzdna.