Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
Neviem o co presne islo scenaristovi vcerajsieho dielu 😕 ? Trapnost nenormalna. Asi si mysleli,ze ked tam daju vsetkych tak to bude "zaujimave". No skor to malo opacny vyznam. Mozno sa to dnes zmeni. Volba Lenky za farmarku mi tiez prislo nic ine iba SUCITENIE. Keby nemala 6-7deti tak by za nu ani nominovana nebola. Som naozaj zvedava kto to vyhra? Pretoze pindaju cely cas na Misa,ale ten je z nich vsetkych najrozumnejsi a o pracovitosti uz ani nevravim. Ak je to o pracovistosti (cela ta farma) a vyhra to lenivec tak zbytocne vyrabat take "programy".
jaj ta Lena,aká je falošná,stala sa farmárkou týždna a už sa rozdrapuje,lezie mi na nervy 😝
no dost smutne,ze farmarka tyzdna kydala hnoj ........ nejak to maju zle zariadene a vsetci kaslu na vsetko len na Misa sa spoliehaju,a ta herecka ada...za to neznasa misa lebo jediny nie je z nej na makko,z jej odutej gamby a nafuknutych ceckov a za to ho neznasa,ze nejde po nej
@helenkasabinka o nadrapenej Jarovej si myslim to iste 😉 Vcerajsiu cast som ani nedopozerala, v polovicke som to vypla a isla radsej spat.. 😖
A dnes v Reflexe http://www.markiza.sk/clanok-relacia/reflex/563...
@redangel32 suhlasim s tebou co sa tyka tehotnej Leny...je to len sucit...
Moj nazor ja na Mikiho taky,ze tento x tam isiel este viac sa "zviditelnit". Vie aky maju ludia "vonku" nazor,co finalisti netusia,nevedia co sa o nich medializuje. Kdezto vrateny farmari to uz poznaju. Lena ako farmarka to vobec nezvlada. Prirovnam ju k Adi. @helenkasabinka uplne s tebou suhlasim 😉 . Miso nie je z Adi hotovy,tak samozrejme jej nepasuje. On ma v hlave jasno a kedze nepracuje v soubiznise,ale zivi sa tvrdou pracou tak to zmyslanie je uplne ine. Co mne je blizsie ako nejaka modelka.
Dnes to bude opat o trapnosti Mikiho. A nezvladani Lenkynej funkcie. Inac po vacsine mi pridu tito ludia trosku naruseny.
dnes som v šarme čítala rozhovor s Aďou-takze finale Lena a Ada
Dnes opet plac http://farma.markiza.sk/clanok-563188-farma-ked...
@monika_123 aj v živote je,všade je natlačená,aj tak si myslim,že tam je schválne dohodená,aby bola dobrá sledovanosť
@eva7780 no ved ona by urcite nesla na kasting ako ostatni,ju si tam zavolali,ci by tam nechcela byt, ved to vieme 😉
Dievčatá, teda ak bude také finále, ako sa javí - Lena- Aďa, a bude to náhodou predsa len o diváckom hlasovaní, tak moje peniaze a sms iste neuvidia. Ani jedna z nich mi za to nestojí.
Lenine decko ked sa narodi bude mať absták 😝
TO AKO CO TO TAM TERAZ PREDVADZALA,UZ MI IDE NA NERVY,LEN REVE A NIC INE. CO TAM TAKE DOKAZALA?MNE SA ZDA ZE NIC,AJ KED STEVO MUDRUJE ALE ASPON JE VIDNO KUS PRACE. 😝
riadne zapotila ,tá ked to vyhrá,to už len bude rev..........
Nemala by to vyhrat,uz len to co vsetko tam vyvadza a je tehotna,co je to za matku?tak tam mala poslat chlapa a nie riskovat zdravie babätka.
Asi jej tie peniaze stoja za to ze by sa mohlo nieco stat.
už mi tam všetci lezu na nervy dnes som to ani nemohla dopozerať. otras... dobre že to konči ved to uplne prestava mať uroven. Už tam nieje nik komu by som držala palce, všetci su dajaky praštení. Fu no neviem neviem či to zajtra budem pozerať, bo tam už nič poriadne nerobia len vkuse nejake harašenie sexualne, no čo ja viem začina to mať uroven vyvolenych tfuj
😖 to ako fakt sa tam dostane do duelu Ada s Lenkou no tak to u mna obe nedele bude istiť ČS talent uplne ma nasralo že ten čo sa tam najviac nadrel sa nedostane ani do finale dufan že aspon Michal vypadne v nejakom suboji a nie že ho odstavia tie individua vdaka ktorym ten program už nieje ani o farmarčeni ale o sexe a ludskej hluposti.
z tejto relacie som totalne sklamana!!! Michalovi sa vobec necudujem, ze ma nervy 😠 Mna by z tych ludi uz davno porazilo 😔
Suhlasim... zo zaciatku sa to dalo pozerat a bola aj zabava, ale akosi sa to zvrtlo a je to strasne a nechutne...
Som maximalne znechutena ☹ Ten co sa tam najviac nadrel nepojde ani do finale??? To co uz je za spravodlivost... Michal porobil na farme najviac.Ostanu tam len dve najvecsie sliepky. Tu Lenu by som hned vyrazila, vobec neberie ohlad na dieta. Chlasta ako taka alkoholicka, ved preboha ako to moze vplyvat na to nenarodene dietatko. To co je za mater? Ta si ani mamou nezasluzi byt. Stale len rozprava ako ma rada svoje deti a pritom od nich odisla, to ziadna normalna matka neurobi.
no ada v tych novinach jasne povedala ze vo finale je ona s lenou,ale ze vobec necaka ze by ludia za nu hlasovali tak aby vyhrala.takze miso vo finale nebude.ak budu dnes vyhadzovat ostatni tak myslim ze vyhodia misa-a to bude ozaj nespravodlive.

akoze prave som dopozerala ten vcerajsi diel na nete a teda mne to prislo tiez cele trapne tie ich zabavky 😔 . Doslova mi liezol na nervy miki a jakub. A este mi vadilo ako im s tou kamerou liezli az do sprchy ako pripeceni 🤐