Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
Mal by to vyhrat Michal,ale nevyhra.Vyhra to ta blba Lena.A vraj profesionalna matka,no tak to iste.
Lena je vsetko ine len nie profesionalna matka. Keby bola normalna tak jej to aj dozicim,ale ona normalna nieje. A od matky ma tiez daleko.
@penelope2066 uplne s tebou suhlasim
@helenkasabinka no ako vidim mame rovnyky nazor 😀
No teraz som citala diskusne forum na Markíze a vela ludi ma rovnyky nazor na tu Lenu...
Vyzerá to tak, že dnes budú vyhadzovať ostatní (aspoň som to tak z ukážok pochopila)... sa stavím že vyhodia Miša. Akože to je potom debilina najväčšieho zrna, len ho dobre využili na tú najťažšiu robotu a teraz ho odkopnú pred finále ako psa... fakt zmysluplná relácia, takéto pravidlá mohol vymyslieť len nejaký debilček!!!
Akože ide mi už na nervy aj Mišo s tým vystatovaním a chválením, ale v podstate má pravdu, ostatní sa snažia zašívať a iba on maká, tak by si to zaslúžil najviac a o Lene som sa kedysi vyjadrila a platí to stále... jedna z najsprostejších mamičiek na svete -chlastať tvrdý alkohol tehotná!!! -však všetko ide cez placentu do krvi dieťaťa, čo je chorá na mozog!!! Určite by som neposlala ani jednu jedinú sms-ku do takejto relácie a už vôbec nie takým dvom kozám ako je Ada s Lenou 😀 😀
akoze sorry ale ak fakt rozhodnu vypadnuti o tom kto ma dnes vypadnut tak to je totalne nespravodlive 😠
redangel32
relacia sa natáčala tuším v máji alebo juli a už bola dotočená,tak vypadnutí finalisti nemohli vedieť čo sa teraz v auguste o nich písalo
o víťazovi sa popísalo už veľa,že to vyhrala nakoniec Monika
dnes ide podla tv prigramu Farma len 35 minút????to čo má zase byť??? 😒
@labelo nezijem na sk,takze nemam paru co sa pise v novinach o nich 😉. Ale aj tak si myslim,ze Miky vedel co si ludia o nom myslia. Nechajme sa prekvapit 🙂 . Nemam rada: jedna babka povedala.... Nech uz to vyhra kto chce ja to neovplyvnim a je mi to jedno. Mojich 50tacov to nebude 😀 😀 😀
@labelo zajtra ide od 20.00 do 20.30 len farma.Ide potom fudbal na markize Irsko-Slovensko.Ale nechapem naco to tak dali ked to 20.20 zacne a 20.30 uz bude koniec este to ani nezacne.A v nedelu ide finale farmy a v pondelok bez servitky budu farmari varit.Kazdy den druhy z farmarov. 😉
no som zvedavá ako to dopadne,inak sa mi nepáči ako vyradujú......
Dnes Farmu nepozerám.. 😉 Radsej idem zehlit 😀 😀 😀
No ja uz nemam slov o vypadnutom rozhodnu vypadnutí,debilina a nespravodlive! Sa to cele zvrtlo v nieco nevkusne a trapne.
ja sa tiez pridávam ze som rozčarovaná ako sa hra schyluje ku koncu 😠
mišo si zaslúži vyhru, ale ostatní mu to závidia preto si myslím ze ho zajtra vyradia zo sutaze 😢
cela markiza ,si to prerobila na svoj obraz,faloš a pretvarka, roztiahnute nohy Andrejky to je asi in. chudak Mišo cele si to odmakal a vyradeni sa na nom smeju.sklamali ma cela pointa im utiedla, 🙄 🙄 🙄
co bolo v dnesnej casti???ja som to nevidela :( neviete kde by som si to mohla kuknut??lebo som prave bola na stranke markizy ale dnesna cast tam este nie je :(
@nicolettka2126 skus archiv uz je tam dnesna cast.
Mna dnes prekvapil Jakub,ze dal hlas Monike 😝 . Myslela som,ze to bude Miso komu da padaka. Tak cakajme ako sa rozhodne Stevo 😨 . Zajtra to bude iba o jednom hlase. Takze baby zajtra pozerajte 😀 😀 😀 . Na sex nebude cas 😝
dievcata v novom sarme je clanok a rozhovor s Jarovou a ta tam hovori ze je vo finale s Lenkou L. takze tak ja prestavam pozerat farmu uz je to o nicom
@maznacik007 No este do nedele to neako vydrzime 😉
@mamartinka v nedeľu má byť semifinále, a finále až v nedeľu 11..9 😉
kto vypadol?
@helenkasabinka Misooooooooo,Misoooooooooo.A Monika z Adou isli do duela o pileni dreva ale skoncilo to ze pokracovanie na buduce teda v nedelu sa dozvieme kto pojde z Lenkou do Finale.
trapne,natanuju to neviem načo všetci,su pobureny s toho miša,ani to nebudem pozerať ked to vyhra ta trapna andrejka.kto to vyhra vlastne?
Vraj to vyhra Lena.Ale ako sa bude medzi Lenou a Adou rozhodovat????

@monika_123 suhlasim s tebou. ta vyhra bude o sucite a nie o tom co kto dokaze na farme... 😠