icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

denisocka
5. sep 2011

@pancake ale šak ona kvoli pavukom stale mala obavy,aj ked bola vtedy služka,sa bala. zas z toho sa človek nema vysmievat,ma proste fobiu

mada111
6. sep 2011

..no co hovorite na relaciu Bez servitky s byvalymi farmarmi?.. Ja som to pozerala tak na pol oka, no Miki ako vzdy trapny.. 😀

kawasaki17
6. sep 2011

@mada111 aj ja som pozerala, no ku mikimu sa tiez nevyjadrujem a inak celkom fajn az na ten lizanec, mne sa to tam nehodilo, a pacilo sa mi hlavne jedlo, to musim vyskusat 🙂

monka9999
6. sep 2011

😲 @denisocka vyhrala to cele ta Andrea?načo potom šaškuju ako bude posledna čast naživo,ked to davno uzavreli cele? 😠 to video Miky a Ada čo koluje na FC sa da akože aj pozriet?mne tam stale vyhadzuje somariny.ako daj pači sa mi a krok 2 a nerada by som si zavirusovala počitač.

denisocka
6. sep 2011

@monka9999 to pišeš mne?ja neviem o tom,žeby andrea vyhrala

monka9999
6. sep 2011

@denisocka ja som to počula.ani neviem kto mi to už povedal

monika_123
6. sep 2011

este nik nevyhral nie

monka9999
6. sep 2011

@monika_123 nevyhral?tak potom si tu poslednu čast určite pozriem.sledovali sme to doma od začiatku tak mrkneme aj koniec.

eva7780
6. sep 2011

Riki je asi taký istý IT technik ako ja 😀 😀 vsak vraveli,že je nezamestnaný 😕

pancake
6. sep 2011

@eva7780 je nezamestnany, lebo uz aj vo vari vam to raz bol, a tiez bol nezamestnany kuchár. to su len kecy ze IT technik 😀 😀 😀

denisocka
6. sep 2011

akurat om čitala na nastenke lenky liptakovej,že zajtra ide natačat tu adela sou a má bobky

pancake
6. sep 2011

prave pozeraj adela show

eva7780
6. sep 2011

zlaté tie detičky 😵všetky

denisocka
7. sep 2011

@pancake
@eva7780 sranda,že takto bez stresu je na nej čo obdivovat,najvoac sa mi pačila ta veta,že deti sa nesnazia niekam odkladat a chodia všetci všade.asi by som si mala začaať brat priklad ked chodime na nakupy a neodkladat ich

pancake
7. sep 2011

ja deti nikdy neodkladam a ani nemam kam. takze na nakupy chodim bud s jednym alebo s druhym a to druhe dieta strázi muz. takze vzdy jedno mám so sebou.
ale je pravda ze vyzerala dobre, aj deti pekne posluchali a aj pekne rozprávala. drzim však nadalej Adi a hlas pošlem aj tak Mišovi 😀 😀
@denisocka

diridonda
7. sep 2011

Lenkino vystupenie u Adely bolo myslim si, celkom fajn... deti ma prekrasne....ale nemyslite, ze to brucho jej nejako nerastie?

silvia123
7. sep 2011

Inak sa mi ráta to divácke hlasovanie, radšej dali hlasovať za všetkých, lebo vedeli že za tie dve hače by nikto nehlasoval 😀 😀 😀 , teda ja nebudem aj tak za nikoho škoda sms 😀 😀

zuzka062
7. sep 2011

to ako bude to finale na zivo ked su uz vsetci doma,ked uz bola v adela show?

dm1
7. sep 2011

@zuzka062 sak pridu do studia vsetci z domu 😉

zivika
11. sep 2011

no, ako velmi zvedava som, ako to dnes dopadne 🙂

eva7780
11. sep 2011

to teda aj ja,aj ked je to take divne,akoby dopredu vsetko pripravene aj s vysledkami,ktovie ci to je ozaj live prenos 🤐 vsak ked je to take pootvarane uz by tam mali kopec komarov a inej havede

eva7780
11. sep 2011

......a načo dali taký duel,ked ich zrazu napadlo,ze je tam tehula,mali tam dať niečo vhodne,aby si to odsutazili finalistky......

dadulkasch
11. sep 2011

zrazu,lenka cela sklamana že nevyhava dopzeram to ale je to trapne