Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
http://www.topky.sk/cl/100313/1284983/Orgie-na-... No dnes to bude nieco.
@mamartinka no...dnes nas cakaju orgie...
myslím,že už paradajky im pohnili,aj uhorky,šalat už nemaju.už im to bud požrali chrobaky,alebo to pojedli oni. sak by to jedli,keby mali. no a vzali im kravu.takže jedine to zrno. a zemiaky im naschval podstrčili,šak aky debil by ich dal svini 😉 ,ked tam hladuju
inac,dost ma zarazli v uputavke,ako lenka s nimi sedi v tom sude a la dzakuzy a pije palenku
„Takýto deň na farme ešte nebol,“ zhodnotil Kováčik ráno po prebudení z alkoholového opojenia. S jeho názorom súhlasili aj ostatní statkári. „Úplne som nechápal, čo sa dnes stalo v jacuzzi. Doteraz som z toho vykoľajený,“ prikyvoval Števo. Lenka tiež neostala ticho. „Nechcem sa nejako ospravedlňovať, že sme šaškovali, ale ja sa za to nehanbím. Psychicky mi to veľmi pomohlo,“ uzavrela tehotná mamička.
xiiiiixii
a vcera zas sa vytrepala na traktor a tie tazke dreva hadzala,no 2chlapi tam boli aj hovorili ze to oni spravia ako vzdy ale ne,ona to spraví....cerstvo tehotna viem ako to citit na maternici,sak len kus tazsia tazka nakupu a uz mi dava zabrat maternica.....a nehovorim alkohol skoro nalacno,sak vsetko ide cez placentu 😠 a ze vraj nevedela dlho otehotniet no sa nedivim,ale sak uz ma 6deti tak co tam jedno hore dole ako bude tak bude 😠 😠
@wewerka000 No neviem ale mne sa normalne zda ze ona tehotka nieje ze to iba hraju.Take veci robi co by nemala.Ja neviem.Inak to sem nepatri viem ale chcem sa opitat.Ak pozerate aj tv joj ide vam normalne?Nepuka vam tam nieco.Nam uz od piatka a len joj to robi.Druhe kanaly idu normal.Vdaka.
Ten stefan je vychcana svina ... brrrr .... no vidim ze si ide za svojim hlava nehlava ...
hlúpejšiu reláciu som ešte nevidela je to na grc fuj
@mamartinka nepuka. ale cez skylink nam markiza nejde vobec
teraz je to drsne na celom slovensku.peniaze prajem jej detom ,nie jej.tehotna lezie do spinavej vody.vcera v tej dzakuze ju mohli nechtiac kopnut.a ak jej povedali doktori ze dieta bude postihnute ,mala ist na potrat a nie toto robit.furt vravi ako ludia nechapu a potom ona nechape aj vcera tolko tarala do kamery ,ze preco sa ona zabavala.co sa previnile citila?jej muz asi az teraz vidi ,ze co je zac.To ze robi mi nevadi ,ja som tiez mala manualnu pracu ako tehotna ,ale to ze zbytocne zahadza tam kde nema,myslim ze tak by si skor ziskala ludi.ked ju vidim ako zase reve ,mam chut oplut vlastny televizor.ach nemam slov
no trapne to je uz, ta lena to je des, vsetci to len hraju do kamery, vyhru by si zasluzil miso podla mna, uz len preto ze robi najviac a ak to hra do kamery to je jedno lebo aj tak robi, stevo len intriguje, kubo blbne, lena reve...no hroza
http://www.facebook.com/profile.php?id=10000004... mala by to byt lenka,ak si ju date medzi priateov,tak vam potvrdi
a že stefan princ 😀 http://www.facebook.com/stefan.toth1
@denisocka nejdu mi tie linky
@mada111 mne sa prave naopak Števo paci aj s tym svojim intriganstvom 😀 aspon na kameru je uprimny a sprava sa ako intrigan bez toho, aby to tajil 😀 😀 mne lezie na nervy Kubo a Lenka - lebo nemozem uverit tomu, ze takto sa moze spravat kvoli dakym peniazom tehotna zena 😖
Je pravda, ze Miso tam maka najviac, a este Ada mi pride celkom sympaticka, hoci som si o nej najskor myslela svoje
ked sa včera ten kupec pytal kuba,čo ma s xichtom tak varvel niečo v zmysle-prave som bol na plastike či čo 😀 dilino
@wewerka000 stefan princ toth ... lenka mamicka liptakova
Lenka je najsprostejšia budúca mamička na svete! -akože úplne mi pripadá že jej je jedno ak by to dieťa potratila. Veď ísť do 3 stupňovej vody, dojiť nebezpečnú kravu, piť alkohol, pasovať sa s chlalanom ako päť-ročné decko aj keď to bolo akože... ale na 31-ročnú ženu dosť trápne teda..., dvíhať ťažké veci... no škoda reči... Števo je nechutný, takých vychcaných ľudí neznášam. Gabika čo včera vyvádzala v tej vode, to akože ako štetka sa správala...ani Števo nechápal čo sa po ňom sápala... Akože ľudia to pozerajú len zo zvedavosti myslím, ale celá podstata tej relácie je totálne stupídna a sú tam aj takí ľudia. Jedine ten Mišo sa mi zdá byť normálny.

baby preco sa vlastne Lenka bila s Jakubom? som videla len v ukazkach a potom som zmeskala.
No ja sa tiez divim nad tymi jedlami veru ved aspon zeleninovu polievku si mozu spravit lepsie ako zrno ked tam zeleninu maju. Aj zemiaky sa dali istotne rozumnejsie vyuzit