icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

mamartinka
autor
19. aug 2011

@denisocka Dakujem 😉

nadhera
19. aug 2011

@pancake
@diridonda
tiez som zvedava na to porusenie pravidiel 😉

ale pri nich je mi to šumafuk

nadhera
19. aug 2011

kocky,prezradte mi,ako si tam babeny farbia vlasy 🙂 🙂 🙂 a nech nevravia, ze nie. Ada ma sice gelove nechty,ale neverim,ze tooooolko dni jej bez doplnania vydrzia. Mylim sa? 😉

vejula
19. aug 2011

@helenkasabinka ja som zas videla že vo finale je ada a lenka-mamina... a kveta minule v telerane hovorila že viťaz ešte nieje že o viťazovi rozhodne SMS hlasovanie... Ale teda tiež som to najviac priala mišovi, tak dufam že je to len taka klebeta. pisal to jeden chalan že jeho kamarat robil SBSkara na farme a že vo finale su tieto dve. čitala som to v topkach v komentaroch

denisocka
19. aug 2011

@vejula tiež mam to info z druhej ruky a je od štabu,že finale je mamina a ada

elise
19. aug 2011

porušenie pravidla je aj to že sa súťažiaci v dueli dohodli že sa zvolia za farmárov jedne druheho podla výhry

helenkasabinka
19. aug 2011

@vejula ahaaa,tak potom uvidime ale doprajem to asi viac ade kedze Lenka je nejaka divna a nezalezi jej na dietati,ktore nosi pod srdcom asi podla toho ako sa chova ale zasa ada ma dost penazi kedze je playmate

denisocka
19. aug 2011

takze vychadza to,ze farmarka ada,sluha stevo. Duelant stevo vybere misa a miso pilenie a budu 3baby a miso

mamartinka
autor
19. aug 2011
mada111
20. aug 2011

@denisocka aj ja si myslim, ze farmarkou tyzdna sa stane Andrea, ale urcite ju Stevo usmerni a za sluhu si zvoli Misa.. Konecne vypadol ten nechutny Kubo 😀 😀 😀

diridonda
20. aug 2011

@mada111 aj ja si myslim, ze farmarkou tyzdna bude Ada, ked jej vyznal lasku v tom liste... za sluhu urci podla mna Lenku, v uputavke sa o nej nevyjadril najlepsie... ten Kubo je riadny humusak, obdivujem Misa, ze mu nerozbil papulu. myslim si, ze Miso by to mal vyhrat, jediny si to zasluzi 🙂 😀 😉

helenkasabinka
20. aug 2011

akoze on je pekny hajzlik,takto nechutne sa chovat 🙄

silvia123
20. aug 2011

Ja som sa len čudovala prečo mu Mišo podal ruku na konci! A taktiež aké je to pravidlo že vyhrá ten kto má viac sily??? Veď by tú súťaž mal vyhrať ten kto je šikovnejší, kto viac maká, kto je ľuďom sympatickejší a podobne... trošku nedomyslené...
Zrejme bude farmárka Andrea, keďže nemá rada Miša dá ho za sluhu a mohla by dať Moniku za sluhu (keďže predtým keď bola farmárkou určila Lenku), a ak bude mať dosť rozumu, tak Andrea keďže bude zrejme párny počet hlasov bude rozhodovať kto do duelu, tak by mohla poslať Moniku a tá si vyberie Lenku a zbaví sa jednej zo žien, ktorá by ju teoreticky mohla poraziť, ak nie je hlúpa urobí to tak... Inak ak by vybrala do duelu Miša, je jasné, že so Števom v preťahovaní nemá šancu.

domini25
20. aug 2011

@denisocka ale ved on vravel ze sice je zenaty ale neziju spolu..... vsetci riesia ze je zenaty, ale len teoreticky

domini25
20. aug 2011

@helenkasabinka a co ked je playmate??? to ze bola v polayboyi to ma jednorazovu sumu....

denisocka
20. aug 2011

@domini25 to asi nepatrilo mne,lebo ja ho neriešim

pia22
20. aug 2011

Je to vsetko uz davno predtocene a skoncene:-P☹. V Novom Case je dnes rozhovor s Monikou, kde opisuje, ako prezivala, ked sa vratila domov a ze su teraz na farme, lebo farmar tam robi tabor pre deti, tak ich pozval. Prisli vsetci okrem Michala, lebo toho ze zabudli pozvat.

helenkasabinka
20. aug 2011

@domini25 ona len raz fotila?

denisocka
20. aug 2011

a ja viem,od XXX ,že michal mal nejaku havariu,preto neprišiel

denisocka
20. aug 2011

všetko je skočene,su už len dvaja finalisti a finale bude o sms hlasovani a rozhodne narod

mada111
21. aug 2011

@denisocka tak to by bolo najspravodlivejsie, nech rozhodnu ludia, co to sleduju.. 😉 som zvedava, ktori dvaja to budu... 😒

monka9999
22. aug 2011

@denisocka kto je vo finale?

denisocka
22. aug 2011

@monka9999 EšTE NIK,ale udajne ada a mamina lenka