icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

mamartinka
autor
26. aug 2011

http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/... Inak baby neviem ako vy ale vcera som si vsimla ako Lenka,Ada a Monika niesli ten hnoj ako sa potom Monika postavila a odhalila si troch bundu ona mala normal brucho ako v 6 mesiaci.To co malo byt?Nieje ona tehotka a nie Lenka.Nepoplietli si to tam nahodou.Ktora ste si to vsimli?Mne pripadala Monika tehotka.

ma77
26. aug 2011

@mamartinka Anoaj ja som si to všimla ale zas ked mala oblečene plavky tak to nebolo vidno 😀 😀 😀

mamartinka
autor
26. aug 2011

@ma77 Ved to.Tak ja neviem co to bolo ale vcera mala brusko.A ani dnes jej to nebude tusim vydiet ze by ho mala.

traktor
26. aug 2011

mne sa zda, ze ma väcsie brusko, aj keby sa vcera neodhalila..je cstihla, len brusko jej vytrca 😎 😀 😝

mamartinka
autor
26. aug 2011

Miso,Miso silno mu drzim palce.Stastna to zena ktora ho raz dostane.Strasne sympaticky,pracovity a sikovny chlap.Juj dnes to musi vyhrat on lebo ak Stevo tak urcite to tam bude vyzerat ta praca.A este co spominaju ze Duel v nedelu to pojde naozaj farmar v nedelu teraz.A Kvetka povedala ze uz za tyzden sa dozvieme kto naozaj tu vyhru ziska.To uz bude asi koniec ze.

mamartinka
autor
26. aug 2011

Misooooooooooooooooooooo Supeeeeeeeer.Som stastna.A Jarova aka sklamana.Este vyvalat sa chcela asi zo Stevom.A nevyslo jej to 😀

natassa
26. aug 2011

Mna dnes Miso strasne vytačal, aky si bol isty a hrdina a tie jeho kecy ku vsetkého, no hroza. A ja by som tiez bola sklamana na adinom keby mi odisiel kamarat!

mada111
27. aug 2011

Aj ja som rada, ze duel vyhral Miso 😎 V konecnom dosledku mu fandila aj Monika s Lenkou, lebo si uvedomili, ze by to bolo na farme bez neho ovela tazsie..

silvia123
27. aug 2011

Dúfam že to bude tak, že Števo určí zase Andreu za farmárku týždňa (však každý komu ukázala kozy ju určil za farmárku 😀 😀 ) a ona tým získa imunitu a bude prvá finalistka a tí traja si to budú musieť rozdať v almanachu alebo v čom, lebo v ukážkach som videla ako hovorili niečo o tom aké je to nespravodlivé, tak ak to bude takto ako som to napísala tak to bude fakt od veci... škoda na to pozerať...

vejula
27. aug 2011

@silvia123 určite bude zas farmarkou ta silikonova kraska 😠 to je fakt nespravodlive.... neviem či ju aj neplatia len aby tam kozy ukazovaLA a tak prilakala mužsku časť populacie... ako fakt si to vobec nezasluži.. mišo si to zasluži 100x viac, ale taký je život.....

denisocka
27. aug 2011

@mamartinka monika ma taku divnu postavu,ona stoji ako stepna koza a ma to brucho fakt ako ja v 5tom mesiaci,taka je ohnuta do S

pia22
27. aug 2011

@denisocka ze stepna koza...no umrem😀. Som sa dobre nasmiala😉

nadhera
27. aug 2011

@denisocka este som stepnu kozu nevidela, ale ked vyzera ako ona ... 😀 😀 😀

Fandim Misovi, v pondelok finale???

00vladka00
27. aug 2011

@silvia123 ale Andrea nemoze byt zasa farmarka,nemozu byt dva krat za sebou.alebo mozu?

mamartinka
autor
27. aug 2011

@00vladka00 Andrea uz by bola 3 krat farmarka.

sofokleska
28. aug 2011

bude vobec teraz niekto farmar tyždňa?ved kveta nehovorila nič števovi,aby niekoho určil...

mamartinka
autor
28. aug 2011

@sofokleska Vydis.Ale ja som si inak tiez vsimla ze Stevo nakonci ani farmara tyzdna v liste nepisal.A som sa este cudovala.Ved ma byt ten duel tak asi farmar tyzdna uz nebude alebo ako to skonci.A v stvrtok asi pojde posledny farmar ked v piatok ide fudbal.

mamartinka
autor
28. aug 2011

http://farma.markiza.sk/clanok-561334-bud-hrdy-... To je inak co za prispevok ked tam este Stevo je.

mamartinka
autor
28. aug 2011

Tak v piatok ide o 20.00 Farma len do 20.30 nakolko potom ide fudbal. A v nedelu 04.09 ide 20.00 Semifinale.

dm1
29. aug 2011

som rada ze vyhral Michal! som si dnes pozerala z archivu lebo som nevidela v piatok a Kvetka povedala Stevovi nech urci farmara tyzdna

sofokleska
29. aug 2011

@dm1 to fakt...,tak potom som to asi prepočula a asi aj viacari na inom fore. No uvidime čo sa tam bude dnes diať 🙂

denisocka
29. aug 2011

http://www.topky.sk/cl/100313/1285648/Michal-z-... to je kolko nekolko dni,ked ja viem už 2týždne len tak od cudzích,že havaroval

mamartinka
autor
29. aug 2011

@denisocka vcera som to sem dala.

denisocka
29. aug 2011

@mamartinka no to viem,aj tam pišu že včera..ale ja to viem už dlhšie