Robia si s Kočnerom srandu?
Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!
@matabb73 práveže sledujem. A je mi smutno, ze stále sa tu aj po 3 rokoch nájdu ľudia, co im ešte nezaplo o co tu ide... Fica sa nezastávam, ale bud objektívna, to co sa tu deje teraz, co napcahala táto vláda na čele s princeznou, nemá
obdoby...Fico bol slabý odvar...Len Vaša zaslepenost, lebo Fico... A pritom stačí troska triezvo uvažovať....
@annm81 👍😉
Neprekvapilo ja som manželovi minulý rok povedala ze je to divadlo potrebujú nás niečím zabaviť a za chrbtom nám robia niečo iné len ani nevieme co,, povedal mi ci som to už čítala že ho dali nevinným, len som kukla ze sak som ti to hovorila
@fireman666 tak princezná je za celých 30 rokov existencie Slovenskej republiky to najlepšie, čo nás postretlo, ale také mizogýn ako si ty, to nemôže pochopiť. Predpokladám že patrís do skupiny Chcimir. Myslim, že budete mať protesty pred voľbami 😁nachystaj slovenskú zástavu. Pan Blaha s Ficom budu recnit pred "inteleguanmi".😉
@stanulienkat 👌👍
@fireman666 Zhrnutie tradičného dezoláta
Tak sa nám ten pojem „dezolát“ postupne stáva presnejší:
DEZOLÁT sa drží vždy svojej triády
"všetko súvisí so všetkým,
všetko je inak a
pravda je uprostred",
čo znamená :
1) nenávidí západ a miluje Rusko.
To druhé, pokiaľ nie je úplne blbý, priznáva len v kruhu svojich blízkych dezolátov,
asi ako keď sa náckovia schádzajú v divných zatvorených krčmách a tam prevádzkujú hajlovacie orgie.
2) antivax - opäť prizná len toľko, koľko mu intelekt dovolí, ale v princípe vie, že covid neexistuje, že to je buď nádcha, alebo ho vyrobili USA,
že očkovanie je rôznymi spôsobmi škodlivé a dlhodobo smrtiace.
Ak mu naozaj jebe, pridá ešte čipovanie a Billa Gatesa, Soroša, znaky šelmy s nejakou numerológiou.
3) vcelku oprávnene má pocit sociálnej vylúčenosti a nie je schopný sa prispôsobiť prostrediu,
čo si mylne vysvetľuje ako prirodzený konzervatizmus
4) svoju myšlienkovú chudobnosť a neschopnosť nazerať na veci z rôznych uhlov nazýva
sedliackym rozumom,
z toho plynie plakanie po starých zlatých časoch, ktoré sú tým zlatejšie, čím sú staršie
5) pretože vidí a uvedomuje si ,
že sám za všetkými zaostáva,
intenzívne závidí a nenávidí cudzí úspech,
čo sa prejavuje rovnostárstvom - aby sa odlíšil, spomenie si na termín "národ"
a je z neho vyznávač Nacionalizmu podľa príručiek z 19. storočia,
keďže Dezolát sám nič nikdy nedokázal,
štatisticky je podpriemerne vzdelaný,
s najnižšími príjmami,
najhoršími znalosťami jazykov,
vrátane znalosti gramatiky svojho rodného jazyka, najhoršími šancami na uplatnenie sa
a najväčšou frustráciou,
jediné čo mu ostáva je byť horlivým vlastencom.
6) nerozumie vede a technike,
pretože čokoľvek nad vypínač je pre neho príliš zložité.
Podlieha paranoji, pretože bytostne svojim mentálnym obmedzením si nedokáže pripustiť,
že by svet bol zložitejší ako zapnúť TV,
otvoriť si Pivo
a nahlas komentovať Farmu alebo futbal.
Preto sa tiež
7) nechá oblbnúť kadejakým šarlatánom,
ktorý mu tvrdí, čo bolo na začiatku nadnesené:
svet je riadený iluminátmi,
náhoda neexistuje,
vládne nám diabolská superinteligencia
chcú nás očipovať jašteri z pekla
a chcú vyhubiť 90% populácie,
najmä slovanov.
Je však zvláštne,
že Dezolát väčšinou
dokonca nemusí byť ani materiálne chudobný,
aj keď nejaká tá exekúcia tam je skoro vždy.
Z exekúcie vždy viní iných , najmä Kisku,
nikdy nie seba.
@stanulienkat inak, zabudla si na Zidov, za vsetko mozu oni...
@stanulienkat princezná je produkt č. 2 po Kiskovi..Stačí len reálne troska otvoriť očká a nesledovat len markizu.. 🙂 Všetky informácie si vieš krásne dopátrať...len by si musela chcieť priznať, ze si škaredo oklamana... 😉Pekny deň ti želám a všetko dobre. All For Jan...
@fireman666 Fico je jedna prehnita hnusná spina,to čo napáchal on ,to už sa ťažko podarí niekomu inému
Zapredal celú krajinu kriminálnikom najhoršieho rangu, mafiánom z Calabrie... Keby nebol vydaný medzinárodný zatykač na Vadala, ten vrah by sa naďalej vyvážal na Ferrari v najchudobnejších oblastiach Slovenska a poberal naďalej eurofondy...
Vieš o Tom niečo vôbec?
@nini1978 moja zlata, predstav si viem, keďže pracujem v štátnej zložke viac ako 20 rokov...A viem aj to, ze to, co sa robilo za Fica je Len Slabý odvar toho, co robí táto vláda.Kradne sa tak, ze sa ti ani o tom nesniva🙂
@stanulienkat 🙂 chod von troska na slniečko.. Možno ti to pomôže...😘
@evamarek77 to.im sem nedávaj,🙂 daj článok zo SME, tam jedine je pravda 😉
No, ja verím, že taký Mikuláš Černák raz bude minister spravodlivosti.....
Baby, vytiahli sa Hlavne spravy.😁🤣🤣🤣
Myslim, ze je koniec rozumnej debaty.😂🤣😆😁
@evamarek77 podľa ich logiky Fico🙂 ale to by im teraz nevychádzalo... 😁
@fireman666 no ty si sám protirečis,ale to je jedno
Slaby odvar,hej
A ty ako zamestnanec v štátnej správe už 20 rokov máš teda prístup k týmto info, pocitas kto koľko kradne na kalkulačke?
Ako môžeš porovnávať neporovnateľné preboha ...
Ale tak daj teda ...máš info o nejakých vraždách a machinaciach rangu Ficova vlada?
"Môj zlatý"- nestrapnuj sa tu radšej
@evamarek77 oni kto čítajú čo?
Ja mám predstav si,informácie zo zahraničných médií a zdrojov,ktore nemajú roky v špinavom businisse fica s mafiou
To je čo?
@evamarek77 vidím vidim
@evamarek77 ano mas info zo zahranicnych medii. Hlavne spravy sponzoruju Russi.
@fireman666 myslim, ze tie odznaky sponzoroval Soros.🤔🙄
@nini1978 kto tu hovorí o vražde? ..ty máš nejaké info a dôkazy ohľadne vráždy, keď s istotou tu odsudzujete Kocnera..? Asi nie...nemusim počítať na kalkulačke, stačí, keď mi rukou prechádzajú verejné obstarávania a zmluvy..A o iných veciach hovoriť nebudem.. Bolo to aj za Fica, je to teraz a bude to aj za ďalej vlády. ...Ale ako vravím, za Fica to bolo oproti tomu, co sa robí teraz charita...
@stanulienkat išla som písať,že z proruských zdrojov🤟🤣

@fireman666 Máš tam gramatickú chybu - píše sa "neni som len oUca" - a tým je potom vysvetlené, prečo veci vnímaš tak "triezvo".