Robia si s Kočnerom srandu?
Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!
@stanulienkat ja az pri Ereporte uverim.
@fireman666
@evamarek77
a teraz dajte tu od sudruha Blahu a Chmelara, chceme konecne poznat praudu...
@matabb73
@lenusiatko
problém tvoj a tebe podobných je ten, ze každý iný názor ako ten váš je hoax, dezinformácia a každý je dezolat..Clovek ti môže podložiť hocijaký dôkaz, proste stále si ideš len to svoje...Ale nevadí, aj pre takých svieti slnko, všetko pekne ti prajem,nech sa ti darí. 👍
@evamarek77 Václav Havel: Nevýhoda demokracie je, že tí, ktorí sú proti nej, využívajú všetky jej prostriedky a tí, ktorí ju bránia, sú obmedzení práve prostriedkami demokracie.
Tak či tak z basy nevylezie skor ako tesne před 80tkou...ak sa dožije. A dovtedy mozno mu dolazu vinu aj v inom
@stanulienkat Ešte by som pridala zopár bodov
- "nie som ovca" = musí mať otrocky presne opačný názor, než na aký poukazujú fakty
- "nepozerám telku" = číta Zem a Vek, Hlavné správy a pod.
- "čítam zahraničné média" = číta Zem a Vek, Hlavné správy a pod., kde preberajú informácie z médií štýlu Infowars
- "nauč sa anglicky a nebuď odkázaný na Markízu" = sledujú otitulkované videá zo slovenských konšpiračných webov a myslia si, že prečítať si noviny v angličtine je nejaký zázrak, na ktorý sa väčšina ľudí nedokáže vypracovať
- "mám právo na vlastný názor, tak to rešpektuj" = dostali sa argumentačne do úzkych a nevedia ako pokračovať, aby nevyzerali ako totálni blbci (zvyčajne neúspešne)
@pink_lady uvidime, ako dopadnu volby, ved nasi ludia. Aby uz na jar neboli podaktori v Smotanke.
@lenusiatko je pravoplatne odsudeny, odpykava si 19 rocny trest, neviem, co na tom mozu zmenit volby. Nemyslim ze by sa zopakovalo niečo ako mečiarove amnestie
Neskutocne..kolko nenavisti,pohrdania,pasovanie sa za lepsoludi...pritom sa tvarime ako najvacsi liberali,ktori vedia akceptovat kazdu inakost...ale nedokazeme akceptovat iny nazor...🙄
@nini1978 Oni jednoducho nechápu rozdiel medzi názorom a pravdou. Na vlastný názor má človek nárok, na vlastnú pravdu nie.
Tvrdenia "Je mi bližšia Ruská nátura ako západné hodnoty", "Bojím sa očkovania", "Fico sa mi zdá sympatickejší" sú názory. Tvrdenia "Rusko poskytuje vyššiu kvalitu života ako západ", "Očkovanie hromadne zabíja", "Fico je demokrat" - sú pomýlené bludy (v tom lepšom prípade, v horšom sprosté klamstvá).
Omg vy to nechápete... Kočner Kuciaka zabiť nedal, nemal s nim nič. Zabiť ho dal Lipšic
@zoja1234 aký by mal motív?
@zuzanka.zuzu je to jednoduché, Kuciak investigoval podozrivé financovanie mega sumami Lipsicovu stranu NOVA...
@zoja1234 kuciak sa začal okrem iného vŕtať do biznisu mafiána krvavej fajdy- Vadala,skús sa informovať o Tom hlavne.. a s kým bol veľmi kamaráta Vadala?vďaka komu na Slovensku získal eurofondy na chov c a 200 tisíc ks dobytka?( Fiktívne,ani jednu kravu nekúpil...) To len tak pomimo ďalších aktivít tohto "pána"
Esta aj tá slapka , asistentka Robertka mala pomery v tej mafiánskej rodine..
A to všetko odhalila NIE slovenská strana ,ale Talianska!!
@zoja1234 a aj napísal nejaký článok či odkiaľ sa toto vie?
@zoja1234 "Kočner Kuciaka zabiť nedal, nemal s nim nič. Zabiť ho dal Lipšic"
A co mimozemstania? Ti mali motiv, lebo Lipsic im zakazal opravit ufo v Komarne. 🙂
Takze mafian, ktory 20 rokov sa vezie v jednom vacsom svinstve ako predoslom je vraj nevinny, ale investigativneho novinara, ktory pomaha opozicii vysetrovat Ficovu korupciu vraj zabil niekto z opozicie. Radost pre Fica vladnut takym geniom. 🙂
@annm81 Aha ty si nieco viac ako ony? 🙂 ony môžu mať len svoj názor, ale len ty mas pravdu..Co ak ony majú tú pravdu a ty žiješ celý čas v klamstve a bludy šíris ty a veríš tomu? 🙂 HM
Nečítam komentáre.
Vzhľadom k tomu, že vláda od roku 2020 rozviazala všetkým ruky, aspoň sa tak často pripominali, zrejme naozaj nemali na Kocnera dostatok dôkazov čo sa tohto prípadu týka. Prečo by ho mali teda za tu vraždu odsúdiť? Či Ty, autorka príspevku, máš podrobne preštudovaný spis alebo si jeho kamka a zdôveril sa Ti?
@fireman666 Ako vravím, nechápu (nechápeš). Pravda nie je môj subjektívny názor, alebo ich/tvoj subjektívny názor. Pravda je súhrn OBJEKTÍVNYCH faktov.
@annm81 nechápeš tomu zjavne ty, lebo keby si si tie fakty chcela dohladať a overiť,nie si ich len nechať podsunúť ako pravdu, možno by si bola prekvapená...
@liljana skus hľadať pravdu na tejto fotke 😘