icon

Robia si s Kočnerom srandu?

19. máj 2023

Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
fireman666
20. máj 2023

@evamarek77 ani nevieš ako ma toto dokáže vytočiť,hlúposť niektorých ludi🙂

liljana
20. máj 2023

@fireman666 Co tam mam akoze vidiet? Je tam Lipsic z opozicie (kedze 12 rokov tu vladol Fico) a investigativny novinar Tom Nicholson. Podla mna velmi slusny clovek, kedze sa zaujimal o pomery zivota a zneuzivania vladnej moci na Slovensku viac ako vela Slovakov a ktory sa uz vratil do Kanady.

liljana
Autor odpoveď zmazal
annm81
20. máj 2023

@evamarek77 Neštudovala som detaily. Ale na rozdiel od dezolátov si dokážem predstaviť vcelku jednoduchú vec - poznanie sa vyvíja. Priemerný konšpirátor má strašný problém v tom, že svet nie je stály a nemenný a že také nie je ani poznanie. Takže možnosti sú asi také, že buď môže byť nevinný (asi najmenej pravdepodobná možnosť), alebo súd nerozhodol objektívne, alebo súd nemal dostatočné dôkazy. A teraz som sa dostala do situácie, že som spomenula ďalší kameň úrazu- práca s pravdepodobnosťou javu... ale tuším s tebou sme sa o diskusiu vedľa dostali k tomu, že spoločná diskusia nemá pre mňa zmysel, kým neprejdeš faktom - už to máš v pláne, či zas to bude rovnako nezmyselné? (Alebo som si ťa splietla s inou diskutujúcou?)

fireman666
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
fireman666
20. máj 2023

@evamarek77 my sa s manželkou na tom už zabávame...nemarni tu už čas, nemá to význam 😉

liljana
20. máj 2023

@fireman666 Ked mi to povie anonymny niemand, tak mi to naozaj pokazi vecer a mozno aj zivot. 🙂

annm81
20. máj 2023

@fireman666 Mala som nespočet diskusií, kde som uvádzala odzdrojované fakty, čísla a grafy... napr. ako spomínam o príspevok vyššie, hneď tu vedľa v diskusii o voľbách. Myslíš, že na ne dostávam iné odzdrojované seriózne fakty, iné čísla a iné grafy? No akosi nie, len nejaké vágne drísty - smelo sa o tom môžeš presvedčiť. Iste si podľa môjho nicku aj tu na tomto fóre dokážeš nájsť zopár podobných diskusií a presvedčiť sa.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
liljana
20. máj 2023

@evamarek77 Jedinu bezmocnost, co citim je, ze aj taki ludia maju volebne pravo. A ze iba prave preto este aj 34 rokov po pade komunizme sa mozeme pozerat, ako sa nam zapad EU dalej vzdaluje. Na zapade, lavica, ci pravica, ci neutralni zeleni chcu pre krajinu urobit svojim sposobom co najviac. U nas staci naslubovat a ex komunisti, coo si dali nazov "socialna demokracia" rozkradnu, co vidia ako na Balkane. A kazde volby je to boj medzi dobrom a zlom.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
liljana
20. máj 2023

@evamarek77 Matovic a mafian Kollar nie je, ani neboli moj hrnek kafe. Ale opat ich volili ti jednoduchsi. Jeden populista, ktoremu vo vlade uplne preplo, druhy mafian a polygamista. Asi ta Kollarova polygamia niekomu imponovala. Na rozdiel od teba poviem rovno, ze Matovic je polovicny debil a Fico kompletny. A idealne ani jeden keby sa uz vo vlade nevyskytoval.

katkami123
20. máj 2023

Najväčší problém vidím v tom, že propaganda komunizmu bola pre niektorých jednotlivcov príliš silná a ako povedal Havel, že síce komunizmus už nie je, ale ďslsích 30 - 50 rokov od pádu bude trvať, kým sa ľuďom dostane z hláv. Aj cez vyše 30 rokov po prevrate je vidieť akú má propaganda silnú moc. A súdruhovia Blaha, Chmelar, Fico si to veľmi dobre uvedomujú. Že síce kedysi ľudia v 68 plakali, keď tu prišli Rusi s tankami, časom si zvykli, nakoniec situáciu aká je prijali a keď už bol prevrat, mnohí chceli tento režim späť. Rusi si sami veľmi dobre uvedomujú, prečo vedu informačnú vojnu. Žiaľ, Slovensko zaspalo a nevedú sa absolútne žiadne spätné kroky na odrazenie. A to píšem o časoch covidu a očkovania. Fico je zlo a Matovič šialenec. Obaja toho veľa zničili, Matovič v ľuďoch nádej, že po Ficovi bude lepšie.

victory1
20. máj 2023

@nini1978 vidim,ze si sa v tom opise nasla 🤣 ..skvele...a teraz kludne pustaj jedovate sliny dalej,ked ta to tak povzbudilo..je mi ta luto...🤦‍♀️

nini1978
20. máj 2023

@victory1 Štúr by mal z teba radosť - také chudobné zmýšľanie,tak ale všetko v znení "iný názor,iná pravda,iná gramatika" .všetko ako má byť
Človek sa ťa opýta na pôvod nezmyselného slova a ty úplne odpoveď mimo tému.
Nejak sa zahrievas.ved si stojím za svojimi perlami,nie?

katkami123
21. máj 2023

@evamarek77
@fireman666
Viete aký je rozdiel medzi voličom mnou a medzi voličmi vami? Že ja politikov vnímam ako bežných ľudí z mäsa a kostí, ktorí chybujú a čítam ich programy strán pred voľbami a veľmi silno rozmýšľam aj nad osobnosťou toho politika, nakoľko je silný a to tu taký líder strany nie je ani jeden. Takže vyberám to menšie zlo, lebo dobro tu nemáme.

Vy ste si z politikov urobili božstvo, superhrdinov, ktorích treba slepo podporovať, aj keď urobia kopu chýb. Ste ľahko manipulovateľní, niečo ako sekta - bezbrehé adorovanie. Ste ten typ, ktorý bude zdieľať videjká na sociálnych sieťach celého toho marazmu a este si budete naivne myslieť ako okoliu otvárate oči. Najskôr vo vás zasejú strach a nenávisť, pocit nebezpečenstva voči 3.nepristeľovi (každé 4 roky sa to mení mali sme tu Maďarov, Migrantov, Ukrajinci, teraz dúhoví) a oni sú “akože” tí jediní osloboditelia, ktorí nás ochránia. Pritom toto je ten naprimitivnejší spôsob tých najneschopnejsích politikov, ktorí neovplývaju schopnosťami štátnika, aby sa dostali do parlamentu. Tak idú na jednoduchí jedincov cez manipulácie. A vy tu oduševnene budete dávať linky na tie 💩, bojovať z posledných síl, dávať tu fotografie Nicolsona s Lipšicom, kde vy vidíte neviem čo 🤫, ( Nicolson musel ujsť do zahraničia na istý čas hlavne kvôli tomu, ze ako investikstívny novinár odhalil až príliš veľa ako funguje naša skorumpovaná Polícia.)

Vysvetlím Vam to na Ficovi, ale tento typ politiky robí aj Republika, Chmelar, Kotleba. Pred vstupom do EU som aj kvôli Ficovym rečiam ako po vstupe do EU budeme škrabať omietku a tú jesť, emigrovala do zahraničia, bola som mladá žaba. Fica ľudia zvolili, lebo nás mal predsa pred zlo EU ochrániť. Akonáhle sa dostal do parlamentu, prezliekol kabát a povedal, že jeho cielom je dostať sa až do srdca EU. Realne sa naša životná úroveň zdvihla, žiadne škrabanie omietok sa nekonalo. A Fico, ten by sa nstlačil kdekoľvek, lebo objavil čaro dotácií a eurofondov. Od vtedy som si povedala, že takýto typ politikov, ktorí neprinášajú žiadne riešenia, ale ich typ politiky je - nenávisť, zlo a hovoriť ľuďom to, čo chcú počuť, ja podporovsť nebudem. Slota bol 2x primátorom Žiliny, len preto, lebo si svoju politiku založil na nenávisti k Maďarom, ktorí nás tu na tankoch mali ovládnuť. Od jeho vlády bola Žilina najzadĺženejším mestom na Slovensku (pozrite štatistiky) a nevyhrabala sa z toho dodnes. Tento typ politikov si nezaslúži slepé nasledovanie, ale aby zhnili na smetisku dejín, lebo sú to tí najväčší neschopáci. Nakoniec prídeme na to, že úradnícka vláda plna odborníkov je to najlepšie, čo sme tu do teraz mali a ušetríme aspoň každé 4 roky kopu € zo śtátneho za trápne teatrálne politické divadielka.

fireman666
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mateson
21. máj 2023

@katkami123 Kdyby všechno, co Havel nakecal byla pravda, tak dnes je nezaměstnsnost NULA a nikdo nebydlí v paneláku. Najdi si prosím jeho projev na který se nezapomíná. Ani majetky by nežádal vrátit.

matabb73
21. máj 2023

@evamarek77 hlavne správy? Naozaj?

katkami123
21. máj 2023

@evamarek77
Fica som použila ako príklad, je tam aj omnoho väčšie zlo ako Republika, Kotleba, Chmelar, Danko.

mateson
21. máj 2023

@katkami123 tak Havel toho nakecal. Například , že nebude nezaměstnanost a lidé nebudou bydlet v panelácích. Také, že majetek nebude žádat vrátit. Prominentní disident...

liljana
21. máj 2023

@evamarek77 Ako sa hovori. Ked to chodi ako kacka, vydava to zvuk ako kacka a vypada to ako kacka, bude to kacka. Kocner je mafian z 90 rokov, ktory mal rozbehnutych viac podvodov za desiatky a desiatky milionov eur (zmenky, Technopol, golfovy areal v Baci, bytovy dom, podvody s hotelmi v Donovaloch, kde okradol stat na danovych vratkach o miliony eur,...) o ktorych informoval J.Kuciak verejnost. Platil sledovacie komando na neho, ziskaval informacie, ktorymi chcel vydierat novinarov,... Vyhrazal sa mu do telefonu. Zcuzsova bola jeho prava ruka a ona sama nemala dovod, ani prostriedky, aby sama zadavala zakazky na niekolko vrazd. Problem Slovenska je, ze ta neodsudia, kym ta neprichytia s dymiacou zbranou nad mrtvolou, video zaznamom a 100 svedkami. A aj to sa da niekedy odskriepit.

liljana
21. máj 2023

@evamarek77 Hlavne spravy? Aspon vieme, kam chodis na svoje "rozumy". 🙂 Rusmi sirena propaganda ... Lol. Niekto zahlasi, nepozeraj markizu, joj,... main stream, citaj predsa hlavnespravy. 🙂

katkami123
21. máj 2023

@mateson
O tom som písala vyssie, nebrať všetko vážne, ale v tomto výroku mal Havel pravdu. Ludska psychika a propaganda je veľmi silná vec. V Ruskom parlamente to skríkol jeden politik pred inváziu na Ukrajine: “Ale my máme propagandu.” Veľa ľudí si ani neuvedomuje koľko pravdy vykríkol a aká je silná je táto veta.

annm81
21. máj 2023

@katkami123
"Najskôr vo vás zasejú strach a nenávisť, pocit nebezpečenstva voči 3.nepristeľovi (každé 4 roky sa to mení mali sme tu Maďarov, Migrantov, Ukrajinci, teraz dúhoví) a oni sú “akože” tí jediní osloboditelia, ktorí nás ochránia. "

Títo voliči kričiaci nenávistné heslá ani netušia, ako sú vzdelaným ľuďom na smiech (cez slzy lebo poznáme históriu). V posledných rokoch totiž veľmi radi nadávajú oponentom do fašistov, lebo sa ich štát snažil ochrániť pred kolapsom zdravotníctva, lebo vláda podporuje Ukrajinu v obrane proti ruskému imperializmu, lebo nie je v záujme spoločnosti sirenie dezinformácii ). A tá komická časť je, že to, čo si vyššie uviedla je základ definície fašizmu - tí, čo vykrikujú o fašistickom štáte a fašistických občanoch sú fašisti ako z učebnice.

liljana
21. máj 2023

@evamarek77 Len zo srandy. Vies mi povedat, kto plati prevadzku tohto neznameho portalu, ktora nie je vobec lacna? Inzerenti ani odberatelia to teda nebudu.
Hlavný denník je opäť medzi konšpirátormi. Najvyšší súd bol nekompromisný
https://fontech.startitup.sk/spravy/hlavny-denn...
Najlepsie je ako maju u seba uvedene ... Najdôveryhodnejšie internetové médium podľa agentúry Reuters v roku 2018. To si asi udelili sami. :D
https://strategie.hnonline.sk/news/media/195711...
Lol, podla tohto su niekde na dne a su uvedene iba preto, ze na sk tych portalov nie ej vela