icon

Robili ste si vodičák po tridsiatke?

sam2
8. máj 2021

Ahojte, robili ste si niektora vodicak takto neskoro?
Ja budem mat 34 tento rok a teda cim dalej tym viac uvazujem, ze idem do toho. Strasne by nam to zjednodusilo zivot. Muz tomu ale nie je velmi nakloneny. Lenze pri dvoch detoch to zacina byt pre mna priam nevyhnutnost. Strasne si nadavam, ze som si ho neurobila hned v 18. Ale strach bol silnejsi. A teda aj moja vyska (153 cm 😂). Lenze teraz uz vidim, ze mi strasne chyba. Len ci nie je uz neskoro 🥺

Strana
z3
denisah6
Autor odpoveď zmazal
majulino
6. apr 2023

Ja budem mať v máji 34 a vodičák som urobila 24.3.

tinkerbell
6. apr 2023

@kallanchoe a teda s automatom už úplne v pohode jazdíš? My asi tiež budeme musieť kúpiť automat 🤦‍♀️

eskop
6. apr 2023

@tinkerbell tak skus si spraviť ešte kondičné jazdy. Alebo jazdí nejaký čas s manželom. Automat je super, máš len plyn a brzdu. A zas na automatickej prevodovke len parkovanie, dopredu, dozadu😃 ja by som automat nevymenila za nič. Mam aj malé dieťa a chodím často aj do mesta aj dlhšie trasy. Kľudne mi napíš aj do spravy

kallanchoe
8. apr 2023

@tinkerbell áno v pohode,je to jednoduché....staráš sa v podstate,,len o volant"....ja som z toho preradzovania bola dosť v strese.... najmä v meste kde ideš, stojíš semafor,ideš ,semafor.....niekomu to proste ide prirodzene....ja som šofér z ,, donútenia situácie" pre mňa to nebude nikdy že užívam si jazdu....ale že idem lebo musím 🤷

Strana
z3