Robotnícka trieda
Bojím sa robotníkov,vedia robiť a to je všetko,po robote divota,alkohol,cigarety,partie ani od drog nemusí byť ďaleko.Naši si k potravinám dávajú staré gauče a ja ich beriem na smetisko,lebo nechcem aby tam moj otec za nimi chodil.Inak dedine to je fuk,neriešia tú zberbu,nechápem dedinčanov.Nemať tu krásna prírodu a milú huskynu už tu nie som.Tí roboši sú čudní,oni budú jeden druhému ubližovať,opijú ho,ale domov mu nepomôžu.
@snezienkaaa82 hm,iba na Teba reagujem,lebo veľa komentárov za veľa fakt nestojí,ale zamysli sa,kebyže bývaš v Pentagone a pod oknami drogisti,nič nebudeš robiť?Ak budeme takíto ľahkovážni,veď nech si pijú a drogujú za bieleho dňa na ulici,nebude to dobre,chápeš?je treba to riešiť
Chceš mi ovoňať gauče? Ovoňaj mi koberce!
@nety19
@jaskolka aj keby ma zabili budem bojovať za obmedzenie predaja tvrého alkoholu,v iných štátoch sa tvrdý alkohol predáva iba v špecializovaných predajniach,nie v každých potravinách,kde spomínaná robotnícka trieda s IQ hojdacieho koníka(česť výnimkám) sa stáva závislou od alkoholu.Ľudí, ktorí majú nízke IQ treba chrániť od zlého.Oni zlé od dobrého nevedia rozlíšiť,pre nich je zlé dobré.Jednoducho Kocúrkovo Ty s diplomom máš schváliť také zákony,aby sa tí blbí k alkoholu tak ľahko nedostali,čo je tak ťažké na tom to pochopiť.
@mogaa preklep nie je gramatická chyba,ja riešim alkohol a ľahký prístup k alkoholu ľuďmi,ktorí nevedia odlíšiť dobré od zlého,tak si ten alkohol dajú a stanú sa závyslími a my ten alkohol predávame v každých potravinách,je to naša chyba,hlúpych treba chrániť a nie im zlé dovoliť.
@nety19 a to kde žiješ, keď myslíš, že alkoholici sú len ľudia s nízkym IQ? Ubezpečujem ta, ze pijú aj ľudia s titulmi pred a za menom, a dokonca aj drogy berú a hrajú automaty.
Predovšetkým každý, kto pije a podobne, má aj určitý rozum a slobodnú vôľu. Neviem o to, že by pili len ľudia s IQ pod 50,ako to sa snažíš popísať ty... Kľudne začni bojovať, kričať, vrieskat a nadávať na všetkých okolo... Akurát si urobia svoj názor o tebe...a kto chce, sa k alkoholu dostane.Aj okenu začne piť...
A úprimne poviem, mať teba za suseda v dedine,radšej pôjdem ja do toho mesta. Lebo už len z príspevku pôsobís ako veľmi nepríjemná osoba (neviem, či si muž, čo žena), ktorá chce silou mocou diktovať druhým, ako sa majú správať, a co majú robiť, a vôbec by som sa nečudovala, keby ani teba tam nemali radi. Vieš, ako sa správaš k okoliu, tak sa okolie správa k tebe....
@nety19 obmedziť predaj alkoholu? Ty riešiš od 2014 dedinu a to ako ju neznášas, a odrazu už si došiel (došla) k obmedzeniu predaja alkoholu? A to ako chceš, dosiahnuť? Postavís sa na rinok a budeš kričať, môj otec je dedinský pijan a preto chcem, aby sa nepredával alkohol v krčme? Alebo kde ako? Lebo dajme tomu, že "nebudú ho predávať" v potravinách. A co reštaurácia? Krčma? Pohostinstvo? Aj tam to chceš zakázať? Alebo co chceš dosiahnuť? Aby zakázali vstup "hlúpym a s nízkym IQ?" alebo aby zavreli všetky pohostinstva na každej dedine?
Ty sa počúvaš alebo čítaš po sebe? Lebo už mi to príde, že treba sa chrániť pred ľuďmi, čo si myslia, že len oni všetko vedia dokonale a vnucuju to aj ostatným.

@snezienkaaa82 no pekne, tak to prajem pevne nervy, lebo toto je akurat take chripkove obdobie. Deti radosti, ze budu doma a rodicia starosti ako to zariadia 🙂