Rómski ukrajinci
Iba konštatujem.... ich nákupy v lidl, kartón cigariet, fľaše vína, celé plato energy drink a basa piva ...👍👍👍
To čo tento výkrik do vetra? 😀 A tam keď ľudia počas pandémie nakupovali kartóny mlieka, kilá cestovín, múky, zemiakov, to nič? 😀
@daniela2202 mas pravdu aj na osetrenie na urgente sa pchaju prvy ze oni maju prednost
Jezis aj ja som vcera videla v potravinach, mali chlieb, jogurty, daku sunku, banany a dve mineralky.
Som nevedela ze to treba reportovat na MK ale uz sa polepsim 👍
A? Oni nemôžu ani žiť? Majú si kúpiť jeden chlebík a jogurtik a plačkať iba lebo majú vojnu doma? Nechápem načo si chcela poukázať. Snáď to ukradli? Alebo čo riešiš pre pána Jána. Slovač 🤦🏻♀️
@daniela2202 biely pracujúci spoluobčan z našej obce: pivo a dve poldecká borovičky (asi na raňajky)...suseda: učiteľka na dôchodku: 3 flaše vína a jedna vodka...iba konštatujem
@daniela2202 treba okamžite podat trestné oznámenie. Neslychane toto...
Kde môžem hlásiť svoje nákupy ja? Nerada by som niekoho pohoršila...
@vsauce_ no nie je nakup ako nakup. Najskor placu, ze nemaju za co. Robili sa rozne charitativne zbierky aby mali aspon nieco. A teraz taketo nakupy. Ruku na srdce ktora z vas si v dnesnej predrazenej dobe moze dovolit nakupovat taketo "potraviny". Niektori su radi, ze su radi hlavne rodic co vychovava sam deti
@vamajka Ale veď nebudem druhým čumákovať do košíkov. Nakúpim si čo potrebujem a odchádzam. My môžeme byť radi, že nie sme v situácii v akej sú na Ukrajine. Stále sú to ludia a sú medzi nimi takí, ktorí normálne fungujú a samozrejme aj takí, čo sa nevedia vpratať do kože. To je tak ale všade.
@daniela2202 autorka máš pravdu. Ja som tiež mala skúsenosť s Ukrajincami v obchode dokonca mali nejaký kupón a vyberali si len satocky a topánočky a samé blbosti a zdrzovali len aby ho vybrali úplne cely . Taktiež mame susedov ktorý ich ubytovali a jednu partiu už vyhodili nakoľko deti boli nevychovane všetko naokolo len ničili… Matka mala na háku však dako deň prežijú..
@daniela2202 ja si tiez podobne zakonstatujem ked vidim ako vyzrata matka kupuje vyzratym detom plny kosik sladkosti, bieleho peciva a salamov a je jedno akej je farby, ci narodnosti. Ale vlastne mna do toho nic, nech si kazdy nici zdravie ako chce 🙂.
este sa tu zabudlo spomenut, ze chodia vsetci na lexusoch 🙄
ktovie, keby sme nakukli slovakovi v UK do kosika, co nakupuje, tak by tam bolo nieco podobne ako videla autorka
Vies o tom,ze mnoho ukrajincov sem chodi na nakupy a idu spat? Alebo,ze mnoho z nich tu ziju dlhe roky aneprisli sem kvoli vojne? To asi tvoj maly mozok nepochopi. Nevadi,aj takym slnko svieti.
@janetinka27
Slováci, ktori "kradnu" prácu v zahraničí domácim - nevadia, Slováci, ktorí využívajú sociálne systémy iných krajín - tiež nevadia, Slovak, ktori v zahraničí ķradne, podvádza alebo pacha iný trestný čin - no bože, stane sa.
Vidíš ten rozdiel? My môžeme. 🤦

@daniela2202 Co je teba do toho, kto si co kupuje? To sa kazdemu staras do jeho nakupov? Aj pani, co stala v rade pri kase za tebou? Ak si si prisla pohejtovat, skus to na Telegrame, tam ta za to budu mat radi.