Rozchod, preháňadlá a problémy. Chcem nájsť vnútrorný pokoj
Ahojte,potrebujem sa vyrozpravat a vypocut si nejake rady,skusenosti a tak.. je to uz cca. Pol roka co som sa rozisla s frajerom. Poviete si oukej ved pride iny (a ja som to tiez vzdy tak brala) ale teraz je to uplne ine ..Mozno preto ze ten koniec bol taky necakany (pohadali sme sa a nikdy viac sme si to nevysvetlili). Vzdy som bola nie uplne chuda ale nikdy mi to nevadilo bola som taka stastna vtedy (ked sa nato spatne pozeram)...ako sme toto ukoncili bola som nahnevana na seba ze ja zato mozem- zacala som cvicit (ani nwm preco potrebovala som zo seba dostat tu bolest )..zmenila stravu a vysledky sa dostavili..Vsetci ma chvalili co ma este viac podporovalo v tom aby som pokracovala dalej (mysliac si naivne ze ked uvidi aj on moji zmenu tak sa vrati..) s normalneho jedalnicka som si razom spravila drasticku zmenu aby kila sli dole rychlejsie ..nestacilo mi ze zo 75kg som schudla napr. Na 65kg(tersz mam uz o dost menej ) vzdy som chcela viac a viac dat dole..zacala som nejest poriadne a ked som nieco zjedla mala som tazky pocit v zaludku a vycitky co si to robim ze takto nikdy nedosiahnem moj ciel(nevrati sa ku mne a ani nikto iny ma nebude chcet) zacala som brat prehanadla ..ten neopisatelny super pocit aky mam ked si myslim ako som s tym vybabrala ze schudnut mozem aj lahsim sposobom ako driet a cakat dlho na vysledky ..vzdy si vravim ze ved prestanem s tym kedy budem chcet ale nejde to je to ako droga je to tak automaticke ze to neviem ovladat..Nikto o tom nevie ze uz to hrotim do takychto extremov a neviem ci to sa da nazvat anorexia,bulimiia ale rozhodne je to PPP(nevyznam sa dotoho). Tolko krat som chcela zajst za psychologickou ale vzdy si poviem ved mi nic neni to orekonam aj sama(ale nie neprekonam a bude to horsie ). Chcela som dat minule veci na pravu mieru dozvediet sa preco sa mi ani nepokusal ozvat sa ani nic (s dovodu ze mi to pomoze a ja najdem svoj vnutorny klud ktory nemam uz dlho). Neodpisal neozval sa (co nechapem ako niekto moze urobit ze zrazu pre neho nic nie ste ) ale urcite uz ma nejaku inu (tak naivna zas nie som) . Nemala by som sa takto trapit a mucit ale nwm ako dalej nechodim nikde von,nic ma nebavi okrem cvicenia (na ktore v poslednom case uz nemam ani sil) v robote je to uz stereotyp dojdem odrobim idem domov...Minuly rok mi zomrel ocino co ma tiez dost trapi. A ja nem vsetko to doslo nejak naraz.Chcela som nazor a radu lebo mi prislo minule neskutocne zle a nebolo daleko od toho aby som skoncila v nemocnici.Aj si vravim ze kaslem na neho najdem si ineho ale nejak to nejde. Nikto sa mi nepaci nikto mi neni sympaticky sex som.nemala odvtedy tiez s nikym ani nemam nato chut. Chcem sa s tohto vsetkeho dostat uz a najst ten vnutorny pokoj co mi chyba odvtedy ako sme sa rozisli spolu (ano aj bez odpovede preco)
@lenulka_lenka načo trápiš telo a dušu pre debila,čo nemá ani ten chochmes,aby sa zachoval ako chlap a povedal na rovinu,že si ho prestala baviť...
pol roka je tak mrte málo vo vzťahu že bud sakra rada,že si sa ho zbavila na začiatku..
vláčili by ste sa spolu 5rokov a potom by ste sa pohádali a on ani obraz ani zvuk?
len vtedy je to na prd pocit..nie po pár mesiacoch čo si mu ešte ani zaprdené trenky nesihla prať..
vzchop sa žena..
lekárne obchádzaj oblúkom,neopováž sa zas kupovať lieky na hnačku,jediné na čo sa môžeš vys---ť je on..
obleč si tepláky,vybúr si hnev v posilovni,večer obvolaj všetky kamošky a v sobotu padaj von až do rána...ruka hore..cecky ven..
a toto zmrdíka si hned vymaž..v mobile,..fb..z mozgu..
@lenulka_lenka najskôr si vylieč dušu a následne aj telo. Je jedno akým spôsobom /psychologička, pokec s kamoškami, dlhé prechádzky.../ Ty prídeš nato, čo Ti najviac vyhovuje. Vyboč z koľají, nájdi si nový smer, daj si novú šancu, nauč sa mať rada a vážiť si samu seba pre to aká si... nie preto s kým si. Za minulosťou hrubá čiara, nepremýšľaj nad nikým kto Ti ublížil. Existuje jeden pekný a pravdivý citát: "Nikdy sa nedívaj do minulosti, lebo to zabíja Tvoj drahocenný čas. Príbehy sa neopakujú, ľudia sa nemenia...." Tým, že sa stále rýpeš v tom čo bolo a akoby to mohlo byť sama seba trápiš... a načo?
Dakujem baby za povzbudive slova !! Potrebovala som nieco taketo pocut aj ked som sa bala ze dostanem iba nadavky a podobne ...Velmi ste ma potesili a fakt som sa zacala citit lepsie ...Dokonca dnes som zjedla toho tiez celkom dost uz a mam nutkanie trochu to dostat zo seba von ale neurobim to😉 verim ze ma to nakopne tym spravnym smerom a ze sa uzdravim zo vsetkeho co ma trapi. Dakujem eete raz ste super
Ziadny chlap nestoji za to aby si sa takto trapila, tento bulo duplom. Vyhladaj aj odbornu pomoc nestazuj si to zbytocne, odbornik ta lepsie naviguje, aby si nesklzla spet, lebo ked mas problem ani si niektore aspekty nemusis uvedomit. Aj ked si silna a vela zvladnes.drzime palce

Urcite cim skor vyhladat psychologa. To co robis uz nieje sranda. V prvom rade si musis sama odpustit a pustit sa do noveho zivota. To znamena vykaslat sa na byvaleho,ktory sa zjavne pohol uz dalej a nechce sa k tomu vracat, jasne ze nemas na nic chut,lebo tvoje telo je unavene zo vsetkeho, hlavne z nedostatku zivin. Aj ja som zazila taky rozchod, velmi zle som to znasala,ale velmi ma podrzali kamarati a hlavne to,ze som si o rok nasla noveho priatela, s nim sa zmenilo vsetko k lepsiemu,teraz je to uz 11 rokov moj manzel.