Rozdiely v oblečení - slobodná, vydatá, s deťmi
Ahojte,
zaujimalo by ma co ste zmenili / alebo ci ste nejako zmenili satnik po tom co ste sa vydali?
Nosite stale rovnaky typ oblecenia? Pripadne kedy ste "prestali" nosit sortky (/leginy), a podobne veci? :D
Po vydaji, ci az po 30tke, ci pri detoch?
Existuju nejake "vase" pravidla, ako by mala byt slusne oblecena vydata / alebo uz vydata + s dietatom zena? Co by malo byt v jej satniku tabu?
Pripadne ktore kusky sa Vam na zenach 20+ nepacia, nehodia - neprijdu Vam vhodne? 😉🙂
Kazdy podla toho co sa mu pači a hodi🙂napr ja si u nedavm neako mega velke vystrihy aj ked by som mohla.dokonca mi aj manzel povedal ze uz nenosim😃ale nosim uplne vsetko co sa mi pači.mne sa nepaci ked sa zena,matka ktora ma dokonca aj priatela prezentuje z mega vystrihom (ze jej dobre prsia nevypadnu)a celkovo ze to uz prehana.a nema problem sa tak ani prezentovat na internete.deti uz ma v takom veku ze by im to mohlo vadit.a este si napíše ze a čo😃😐to je uz namna moc.aby sa tak pretrčala .Uz len z ucty k manzelovy by som sa tak neukazovala.Ale kazdy podla svojho vkusu.samozrejme z mierou nie ako štetka😐
Ako leginy miesto nohavic to tolerujem u max skolkarov do 6 rokov a koniec. Leginy su spodne pradlo, nie nohavice, zadok ma byt zakryty. Takze leginy ci 20 ci 30 ci 100 NIE SU NOHAVICE. Zeny v leginach moesto nohavic su v podstate v spodnom pradle... pokial sa nosia ako spodne pradlo, t.j. Nahradq siloniek pr pod saty, tuniku, ok. A to moze nosit hocaky vek. Sortky aby si neobliekla vydata s detmi? To co za blud? Ale zasa su sortky a sortky, hotpants na starsej pani to uz asi nie, ale preco nie sortky ako take?
@zajkula62 suhlasim s tebou.fakt jw dost nevkusne sa pozerat na hole zadky na.ihrisku,kedze pri detoch sa treba stale pre nieco zohnut.Tak isto vypadavajuce prsia a podobne.Taktiez leginy,no neviem mne sa to nikdy nepacilo taktiez mojmu muzovi,tiez ma poprosil aby som nenosila tielka.Nevidela som na tom nic zle ze si to tak praje
@zajkula62 Mne len pride cudne preco az ako mama nechcete vyzerat "lacno". Predtym ako mlade dievca-zena Vam nevadilo ze vyzerate "lacno" ? Ja by som nechcela lacno vyzerat nikdy ci uz ako slobodna alebo vydata alebo ako mama. To len moja taka uvaha-otazka na zamyslenie 🙂 Neberte to nejako osobne 🙂
Moja túžba už dlhé roky od dvadsiatky je sa obliekať elegantne, pekne ihličky,čižmy, saty, kabáty,saká,blúzky,puzdrove sukne, listové kabelky, aktovky, proste tak ako dáma, ale bohužiaľ vždy skončím pri tom pohodlnom a športovom. Ale napríklad ja by som si legíny neobliekla, nemám na to postavu a vystihy moc rada nemám mam veľké prsia a vadí mi keď mi niekto pozerá na hruď nie to ešte do výstrihu, ale je to o tom kto sa v čom dobre cíti🙂
Obliekanie by malo by malo byť v prvom rade prispôsobené veku, postave a príležitosti. Nie od toho, či je žena vydatá alebo má deti.

Preboha, to co ma sobas a vydaj spojene s oblecenim???