icon

Rozdiely v oblečení - slobodná, vydatá, s deťmi

zajkula62
16. júl 2017

Ahojte,
zaujimalo by ma co ste zmenili / alebo ci ste nejako zmenili satnik po tom co ste sa vydali?
Nosite stale rovnaky typ oblecenia? Pripadne kedy ste "prestali" nosit sortky (/leginy), a podobne veci? :D
Po vydaji, ci az po 30tke, ci pri detoch?
Existuju nejake "vase" pravidla, ako by mala byt slusne oblecena vydata / alebo uz vydata + s dietatom zena? Co by malo byt v jej satniku tabu?
Pripadne ktore kusky sa Vam na zenach 20+ nepacia, nehodia - neprijdu Vam vhodne? 😉🙂

Strana
z6
bona_dea
28. jan 2018

Preboha, to co ma sobas a vydaj spojene s oblecenim???

radacak
28. jan 2018

Kazdy podla toho co sa mu pači a hodi🙂napr ja si u nedavm neako mega velke vystrihy aj ked by som mohla.dokonca mi aj manzel povedal ze uz nenosim😃ale nosim uplne vsetko co sa mi pači.mne sa nepaci ked sa zena,matka ktora ma dokonca aj priatela prezentuje z mega vystrihom (ze jej dobre prsia nevypadnu)a celkovo ze to uz prehana.a nema problem sa tak ani prezentovat na internete.deti uz ma v takom veku ze by im to mohlo vadit.a este si napíše ze a čo😃😐to je uz namna moc.aby sa tak pretrčala .Uz len z ucty k manzelovy by som sa tak neukazovala.Ale kazdy podla svojho vkusu.samozrejme z mierou nie ako štetka😐

ebi88
28. jan 2018

Ako leginy miesto nohavic to tolerujem u max skolkarov do 6 rokov a koniec. Leginy su spodne pradlo, nie nohavice, zadok ma byt zakryty. Takze leginy ci 20 ci 30 ci 100 NIE SU NOHAVICE. Zeny v leginach moesto nohavic su v podstate v spodnom pradle... pokial sa nosia ako spodne pradlo, t.j. Nahradq siloniek pr pod saty, tuniku, ok. A to moze nosit hocaky vek. Sortky aby si neobliekla vydata s detmi? To co za blud? Ale zasa su sortky a sortky, hotpants na starsej pani to uz asi nie, ale preco nie sortky ako take?

ebi88
28. jan 2018

@bona_dea no presne, co to ma so sobasom? No cepiec nosime odvtedy.. omg sory ale toto je taka premotivovana silena a trapna otazka

mmoni89
28. jan 2018

@zajkula62 suhlasim s tebou.fakt jw dost nevkusne sa pozerat na hole zadky na.ihrisku,kedze pri detoch sa treba stale pre nieco zohnut.Tak isto vypadavajuce prsia a podobne.Taktiez leginy,no neviem mne sa to nikdy nepacilo taktiez mojmu muzovi,tiez ma poprosil aby som nenosila tielka.Nevidela som na tom nic zle ze si to tak praje

silvike
28. jan 2018

@zajkula62 Mne len pride cudne preco az ako mama nechcete vyzerat "lacno". Predtym ako mlade dievca-zena Vam nevadilo ze vyzerate "lacno" ? Ja by som nechcela lacno vyzerat nikdy ci uz ako slobodna alebo vydata alebo ako mama. To len moja taka uvaha-otazka na zamyslenie 🙂 Neberte to nejako osobne 🙂

barborasebastian
28. jan 2018

Moja túžba už dlhé roky od dvadsiatky je sa obliekať elegantne, pekne ihličky,čižmy, saty, kabáty,saká,blúzky,puzdrove sukne, listové kabelky, aktovky, proste tak ako dáma, ale bohužiaľ vždy skončím pri tom pohodlnom a športovom. Ale napríklad ja by som si legíny neobliekla, nemám na to postavu a vystihy moc rada nemám mam veľké prsia a vadí mi keď mi niekto pozerá na hruď nie to ešte do výstrihu, ale je to o tom kto sa v čom dobre cíti🙂

adrestia
28. jan 2018

Obliekanie by malo by malo byť v prvom rade prispôsobené veku, postave a príležitosti. Nie od toho, či je žena vydatá alebo má deti.

Strana
z6