icon

Koľko oblečenia máte vo svojom šatníku?

zsuzsii
Dnes o 14:13

Ahojte, koľko kúskov oblečenia obsahuje váš šatník? Koľko kúskov je v pohode a čo je už prehnané?

minenkaa
Dnes o 14:26

Asi 200-300 plus topánky

anonym_6deb78
Dnes o 14:34

@zsuzsii veľmi veľa až sa hanbím.Nosim asi polovicu.mam 2 veľké rolldorky a na chodbe bundy.Topanok veľa nemám skôr tenisky, mokasíny napríklad lodičky ani jedny

anonym_8243da
Dnes o 14:35

Už nie veľa. Prešla som na minimalizmus a dotkol sa výrazne aj oblečenia. Ak by som to mala zrátať na kusy tak cca 50 kusov základného oblečenia, plus pár kusov bundy, kabáty, saká na rôzne príležitosti a obdobia.

anonym_8d14f3
Dnes o 14:36

Veľmi veľa, ale odkedy dcéra objavila Vint@d a zárobok si môže nechať, lepší sa to.

anonym_962bff
Dnes o 14:37

asi by bola lepšia otázka nie koľko máte, ale koľko nosíte z toho všetkého oblečenia čo rozťahuje vašu skriňu? 1/3 ?

anonymes
Dnes o 14:38

Tak vela že keď vytriedim dva plne mechy tak aj tak som na tom istom 🤣🫠

zuzana2910
Dnes o 15:36

Nie veľa, som minimalista, no vždy som vkusne a čisto oblečená. Nemám rada farebné veci, čiže čierna, biela a sivá je v mojom šatníku. Plus rifle, čierne, modré.

anonym_456746
Dnes o 15:37

To čo mám a reálne nosím je rozdiel, niekoľko desiatok kusov čaká na dobu kým schudnem

zsuzsii
autor
Dnes o 15:53

ja mám niečo okolo 190ks so všetkým, doplnky, kabelky, vrchné oblečenie proste všetko.. ale nakoniec i tak neviem čo si obliecť a pozerám do skrine s tým, že nič nemám.. ale zase mám pestrofarebný šatník a milujem kontrastné kombinácie :D mojím cieľom by bolo mať šatník s cca 100 kúskami ale je ťažké vyraďovať

simsalabim
Dnes o 16:03

Velmi vela. A mam odlozene aj 3 vacsie velkosti oblecenia ako kabaty, sukne, saty… po tom, co som schudla. Mozno sa dakedy zidu 🙃 Rovnako sa mi zisli odlozene mensie velkosti.

minesasubu
Dnes o 16:11

a prěco chceš mať menej oblečenia ?
ja mám dve plné skrine a sezonne odložene v boxoch hore