Rozoznáte sestry Nízlové?
Dokážete ich rozoznať? Ak áno podla čoho?
Nie, neviem ich rozoznať vôbec, ani podľa detí.. neviem ktorá ma s kým dieťa..ale myslím, si o nich, že su krásne ženy a tie ich dievčatá sa mi hrozne podobajú,len jedna je biela a druhá čierna 😃😍 sama mám jednovaječné dvojičky a každý sa ma pýta ako ich rozozname,lebo su ako vajce vajvu, ale v konečnom dôsledku sú to úplne odlišné deti, hoci niekedy si ich aj ja pomylim 😃
Asi jedine podla toho, ktora prave ulovila mladsieho zajaca 🙂 vlastne… ani podla toho nie, a je mi to suma fuk.
Ešte sa mi zdá, že jedna má jamku v líci, takú viditeľnejšiu, ale neviem presne 😃 zrovna som pozerala ich nový klip k pesničke mama tak som si všímala
A co si chlap a chces tr..at a bojis sa aby sa ti neprestriedali v posteli obe? To zas budu alimenty😉
@ruzovakobyla1 aby vedeli, s kym maju tu cest 😃
Ale tak je to vyhoda, ked jedna nema cas, zaskoci druha. A tusim aj ta druha uz ma tmaveho herca. Asi aby si ich ani ony nemylili 😃 stastna stvorka
Veronika je o niečo nižšia…Obidve sú prekrásne, nádherné…A podľa mňa majú tie najkrajšie ženské postavy…
@nikoletta1712 obe su napoly umele, napichane, vyplnene silikonom. Ty si oveeela krajsia, ako ony.
Oni budú večne dievčatka neodputane od rodičov.
Tá čo mala Lobotku je trocha pribratejsia ako druha a má väčšie jamky v lícach.To, že si vyberajú omnoho mladších musí byť diagnoza
@oli18 Áno, sú…Ale podľa môjho vkusu sú to tie naj ženy…Veľmi príťažlivé, dokonalosť to ich telo…Oooooo, ďakujem za kompliment☺️
Áno vždy som ich vedela rozpoznať, Daniela sa mi zdala atraktívnejšia, nežnejšie črty tváre, celkovo Veronika taká väčšia.

ony dve sú ako dve hrozná.... a rozoznáš podľa detí, jedno celý lobotka a druhé tmavé (aspoň tie deti sú pekné)