Rozprávkový divadelný muzikál Pat a Mat - sťažnosť
Dievcata, tiez som mu pisala, ze podavam nanho trestne oznamenie, a ze je nas viac, ktorych deti oklamal a okradol.
Ja uz mam taku zlost, co je toto za ludi???
Ja by som to trestne oznamenie aj podala. Musim presne zistit, co k tomu potrebujrm.
@zdenocka faktúry podvedených a myslím, že to musí byť v nejakej hodnote asi nad 150€ či tak nejako.
podavala ste niektora uz trestne oznamenie na tych podvodnikov? ked som s nim volala, len sluby a sluby a stale nic.
Pozdravujem Vas
Ak zháňate pána Vaclaviaka človeka ktorý vas oklamal je vraj celé leto v Bojniciach na amfiteáteri u sokoliarov. Opäť tam robi Mata a Pata. Hlavne je tam počas víkendov videl som ho tam.
A viete ze nema zaplatené práva používať Mata a Pata ? Všetko robi na čierno.
Firmu už vlastní pani Kováčiková. Tá naďalej pokračuje v nekalých praktikách predchádzajúceho majiteľa.
Kovačiková je Vaclaviakova priateľka a žijú v Novákoch. Teda tak mi bolo povedané.
@karolkarol
@blcha121
@zdenocka pridám sa k Vám . Pred pár dňami na akcii Bojnický rodinný festival urobil to že vybral vstupné a hlavného interpreta Mira Jaroša nevyplatil. Čiže za 55€ sme videli biedne divadlo a kúzelníka a hlavnú hviezdu koli ktorej sme tie škótsky kúpili nič.... mame aj video kde tvrdí do mikrofónu že vráti vstupné . Polovica ľudí odtiaľ odišla nahnevaná a sklamaná , deti s plačom . Ak by sa zozbierali ľudia som za dať hromadne trestne oznámenie . Sľúbil na festivale že vráti peniaze , momentálne vystupuje pod firmou Marika sro . Jeho taktiky sú rovnaké a evidentne mu prechádzajú aj naďalej !
@sasanka146 tiež mám faktúry ako original doklad . Jaros to nakoniec odohral než nároku na honorár keď počul .., avšak to už polovica ľudí bola preč lebo to bolelo cca hodinu po tom ako Vaclaviak oznámil že Jaros nevystúpi . ( podľa mna to bol úmysel )

Aj ja som volala a nič. Tak skúsim vyhrážky 🙂 Už nemám na nich nervy.