icon

Rozprávkový divadelný muzikál Pat a Mat - sťažnosť

mar1anna
5. apr 2016

Kto zvažuje podať sťažnosť na autora, v ktorej budeme hlavne vymáhať vrátenie peňazí, nech sa mi ozve mailom: mar1anna@azet.sk.
Podáme hromadnú sťažnosť a snáď sa nám to podarí vyriešiť. Bolo by dobrē ak by ste mali aj daňový doklad, aby sme mali podklady pre príslušné SR orgány.

Rozprávkový divadelný muzikál Pat a Mat - sťažnosť
zdenocka
21. apr 2017

@mafia102, tak opat sa muzikal zrusil ... A ja ze sa po vyse 2 rokoch dockame..

sasanka146
21. apr 2017

@zdenocka Ten v Poprade?

mafia102
21. apr 2017

@sasanka146 ano, v PP

sasanka146
21. apr 2017

Klasika. My sme mali ísť tiež pred dvoma rokmi do Bytče a nič. Dokonca mi milá nová pani majiteľka neodpovedá vyše polroka na maily. Do basy s takými okrádačmi! Fuj hnus, nabalovať sa na deťoch a ich rodičoch! 👎 Škoda, že som nenašla grcajúceho smajlíka.

zdenocka
21. apr 2017

@sasanka146, ja som ani neverila, ze predstavenie bude... 2 roky sa s nimi natahujem. Uz neverim, ze sa nieco vyriesi. Len mi je luto, opat si ludia kupili listky, a tak prisli o peniazky. Ponaucenie do buducna, uz nikdy nekupim listky vored...

sasanka146
21. apr 2017

@zdenocka a aký dôvod uviedli tentokrát? Malo predaných lístkov, choroba hercov, alebo bez udania dôvodu? Už im musí aj inšpirácia chýbať na výhovorky.....

zdenocka
22. apr 2017

@sasanka146, ze herecka mala nehodu, a ze si to overovalo aj Aquacity. Ze mame napisat do sms-ky meno, adresu a sumu. A ze sa dohodne s byvalym majitelom, a peniaze nam vratia. Som ozaj zvedava.

sasanka146
22. apr 2017

Dáš mi prosím číslo, ktoré ti pošle? Lebo ja na toho bývalého majiteľa mám jedno, teda ako ide o pána Václaviaka.

aremika
7. máj 2017

2017 Sereď ani představení ani peníze

zdenocka
8. máj 2017

@sasanka146, cislo co mi posiela spravy 0911 801 429.

@aremika, vy ste si kupovali listky tento rok, ci uz davnejsie?

sasanka146
8. máj 2017

jáááj ja som mala na vystúpenie v roku 2015.

zdenocka
8. máj 2017

@sasanka146, aj ja mam z toho roku.

sasanka146
8. máj 2017

Aj kamoška mala a nakoniec po komunikácii sa pani, ktorá je momentálne majiteľkou firmy, sa jej ozval manžel spomínanej pani a poslali jej lístky grátis ako odškodné a dokonca aj odohrali plánované vystúpenie vo VK sa mi zdá. Lenže u mňa je ten problém, že bohužiaľ za dva roky malý vyrástol a už nefičí na PAT a MAT, ale na Avengers, takže chcem späť peniaze.

aremika
8. máj 2017

@zdenocka v january mi došly lístky na dobírku

aremika
8. máj 2017

@zdenocka
@sasanka146
Email nefunguje telefon mi taky nikdo nebere ani webovky už nefungují

zdenocka
9. máj 2017

@sasanka146, tym, ze presli dva roky, tak aj deti vyrastli, a bavi ich nieco ine. No ja osobne by som aj na vystupenie isla, aj peniazky prijala. Mne je to jedno, ale viem, ze ani jedno, ani druhe nebude. Nechapem tu ich trufalost, ze opat oklamali ludi, hlavne deti. Nerozumiem, preco to nikto neriesi? Veselo predavaju listky dalej. Teraz sa ma clovek bat kupit listky dopredu, aby ho opat niekto neoklamal. Idem im napisat sms-ku, ale odpovede sa nedockam...

sasanka146
9. máj 2017

Hlavne, že na stránke nedávno propagovali, že budú organizovať vystupenia pre MŠ.

aremika
9. máj 2017

@sasanka146 na jaké stránece?? Pošli te mi odkaz

aremika
9. máj 2017

@zdenocka No jedna mamina ze seredi tam psala sms na to číslo a že ji odpověděli že jsou jiná firma a to z ČR že byli jen zprostředkovatelé

sasanka146
9. máj 2017

ani jedna stránka už nefunguje 😠 Hajzli sú to!

aremika
9. máj 2017

Myslím si že kdyby jsme se všichni co byli takto oklamani zkontaktovali můžeme podat trestní oznámení hromadně aby už nikoho nepodvedli

zdenocka
10. máj 2017

@aremika, len to potrebujeme fakturu, ktoru uz vacsina nema.

aremika
10. máj 2017

@zdenocka no já si nechávám faktury i 5 let staré

blcha121
13. máj 2017

Ja som tiez mala kupene listky v seredi cez eshop ,prisla mi sms,ze vystupenie sa rusi a peniaze nevratil nik. Pisala som s Nikolou Kováčikovou a odvtedy ani neodpisuje. Su to podvodnici. Predaju lístky,zinkasuju peniaze a na poslednu chvilu zrisia vystupenie. Tiez zvazujem podat trestne oznamenie

aremika
14. máj 2017

@blcha121 mě vrátila peníze teď ve středu protože jsem ji začala psát ve stylu že jsou podvodníci a že chci své peníze zpět, jestli ne tak to začnu řešit. Sice mi dost arogantně začala odepisovat ale peniaze na druhý den poslala

blcha121
15. máj 2017

@aremika mozem vas poprosit o kontakt kam ste jej pisala,lebo mailovu adresu pravdepodobne zrusila-vratil sa mi mail naspat .Dakujem vam

mafia102
15. máj 2017

Dievcata, prave si dopisujem s p. KOvacikovou, ale su to fakt len podvodnici, penazi sa nedockame, stranku vraj zrusila preto, lebo ju mala len na pol roka 🙂. A v PP sa neodohrali predstavenia, lebo sa nejaka sudruzka zatajovala v dome kultury, takto mi to doslova napisala. Keby ste citali tie spravy, co mi teraz vypisuje.... tak to jednanie je na urovni 10-rocneho decka, v jednej sprave mi napise, ze peniaze postupne vyplaca, a v dalsej, ze som si listky nekupila od nej, tak co teda chcem.... Takze asi tak...

mafia102
15. máj 2017

Ale FB stranka vraj funguje 🙂 a ja som ta nechapava. No poslala mi uz asi 30 sms, ale toci len dookola to iste...

aremika
15. máj 2017

@blcha121 0911801429

blcha121
16. máj 2017

dakujem. skusala som volat nikto nezdvihol a prepojilo ma to na odkazovu schranku,kde som nechala odkaz, ze podavam trestne oznamenie. Vzapati mi volal pan -manzel Kovacikovej,ze mam poslat meno priezvisko a sumu v sms a peniaze do 3 dni budem mat doma. Tak este pockam, ci sa mi vratia. Ale reci tiez mal velmi vela a stale dokola to iste,tak som zvedava......