icon

Rozprávkový divadelný muzikál Pat a Mat - sťažnosť

mar1anna
5. apr 2016

Kto zvažuje podať sťažnosť na autora, v ktorej budeme hlavne vymáhať vrátenie peňazí, nech sa mi ozve mailom: mar1anna@azet.sk.
Podáme hromadnú sťažnosť a snáď sa nám to podarí vyriešiť. Bolo by dobrē ak by ste mali aj daňový doklad, aby sme mali podklady pre príslušné SR orgány.

Rozprávkový divadelný muzikál Pat a Mat - sťažnosť
Strana
z3
sasanka146
16. máj 2017

Aj ja som volala a nič. Tak skúsim vyhrážky 🙂 Už nemám na nich nervy.

zdenocka
17. máj 2017

Dievcata, tiez som mu pisala, ze podavam nanho trestne oznamenie, a ze je nas viac, ktorych deti oklamal a okradol.
Ja uz mam taku zlost, co je toto za ludi???
Ja by som to trestne oznamenie aj podala. Musim presne zistit, co k tomu potrebujrm.

sasanka146
17. máj 2017

@zdenocka faktúry podvedených a myslím, že to musí byť v nejakej hodnote asi nad 150€ či tak nejako.

blcha121
25. máj 2017

podavala ste niektora uz trestne oznamenie na tych podvodnikov? ked som s nim volala, len sluby a sluby a stale nic.

karolkarol
21. jún 2017

Pozdravujem Vas

karolkarol
21. jún 2017

Ak zháňate pána Vaclaviaka človeka ktorý vas oklamal je vraj celé leto v Bojniciach na amfiteáteri u sokoliarov. Opäť tam robi Mata a Pata. Hlavne je tam počas víkendov videl som ho tam.
A viete ze nema zaplatené práva používať Mata a Pata ? Všetko robi na čierno.

sasanka146
21. jún 2017

Firmu už vlastní pani Kováčiková. Tá naďalej pokračuje v nekalých praktikách predchádzajúceho majiteľa.

karolkarol
7. aug 2017

Kovačiková je Vaclaviakova priateľka a žijú v Novákoch. Teda tak mi bolo povedané.

sasanka146
Autor odpoveď zmazal
stella231
13. jún 2018

@karolkarol
@blcha121
@zdenocka pridám sa k Vám . Pred pár dňami na akcii Bojnický rodinný festival urobil to že vybral vstupné a hlavného interpreta Mira Jaroša nevyplatil. Čiže za 55€ sme videli biedne divadlo a kúzelníka a hlavnú hviezdu koli ktorej sme tie škótsky kúpili nič.... mame aj video kde tvrdí do mikrofónu že vráti vstupné . Polovica ľudí odtiaľ odišla nahnevaná a sklamaná , deti s plačom . Ak by sa zozbierali ľudia som za dať hromadne trestne oznámenie . Sľúbil na festivale že vráti peniaze , momentálne vystupuje pod firmou Marika sro . Jeho taktiky sú rovnaké a evidentne mu prechádzajú aj naďalej !
@sasanka146 tiež mám faktúry ako original doklad . Jaros to nakoniec odohral než nároku na honorár keď počul .., avšak to už polovica ľudí bola preč lebo to bolelo cca hodinu po tom ako Vaclaviak oznámil že Jaros nevystúpi . ( podľa mna to bol úmysel )

blcha121
13. jún 2018

@stella231 ja mam stale doma fakturu aj vstupenky. Ale asi to ma uz malokto este. Ak by ste davala trestne oznamenie,tak sa pridam.

stella231
13. jún 2018

@blcha121 keby sa nas nazbieralo aspo 10 ludí, faktury budu mat zaiste este aspon v elektoronickej podobe.

Strana
z3