icon

Rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky

moon101
24. jan 2016

Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekto nechystá ísť na IPV v Žiline na predprimárnu pedagogiku?

moon101
autor
20. jún 2017

IPV Žilina rozširujúce štúdium učiteľstvo pre predprimarne vzdelávanie

liara30
29. jún 2017

Ahojte.Citala som tu vašu diskusiu a chcem sa opýtať,.Mám ukončeného Majstra odbornej výchovy a Učiteľstvo technických odborných predmetov.Mala by som záujem o rozširujúce štúdium v Ziline,Učitelstvo pre primárne vzdelávanie.Bude m to plati aj pre mš?Dakujem

ddv
29. jún 2017

@liara30 ahoj ja mam vystudovane presne co ty a chcela by som si doplnit primárne ale čo viem to je len prvý stupeň a ms je predprimarne, už si prihlásená ja tam chcem zajtra volať neviem ci sa ešte bude dať

liara30
29. jún 2017

@ddv ano primarne je 1 -4.a predprimarne je skolka.estecnie som prihlasena.Len som pisala tomu co to ma na starosti a napisal mi ze nevie ci sa bude otvarat predprimarne.Tak by som potom sla na primarne.Skus zavolat a daj vediet.

ronja
17. sep 2017

@nenulka90
ahoj nastupuješ teraz prosím ťa na tu primárnu pedagogiku do žiliny??,dakujem

ddv
17. sep 2017

@ronja ahoj ano podala som si prihlášku v piatok, ale stale dufam že tu triedu otvoria, lebo aby si to z tých ľudí čo dodatočne volali aj nerozmysleli a nakoniec aby nás nebolo málo, tak dufam že to víde

nenulka90
17. sep 2017

@ronja ano teraz nastupujem uz mi poslali domov papiere 5.6.7. okt. a ty

ronja
17. sep 2017

@nenulka90 no ja musim zajtra poslať prihlášku...mala byt povodne jedna trieda ale že budu až dve pre velkžý záujem a to som sa dozvedela až minulu stredu tak som nahánala ešte doklady potrebné a potvrdenia...ibaže ja mám 3 deti 7 rokov, 4 roky a 2 roky tak by to bola asi celkom masaker 😀 odkial si ? ja z dubnice nad váhom

ronja
17. sep 2017

@ddv no ja musim zajtra poslať prihlášku...mala byt povodne jedna trieda ale že budu až dve pre velkžý záujem a to som sa dozvedela až minulu stredu tak som nahánala ešte doklady potrebné a potvrdenia...ibaže ja mám 3 deti 7 rokov, 4 roky a 2 roky tak by to bola asi celkom masaker 😀 odkial si ? ja z dubnice nad váhom

nenulka90
17. sep 2017

@ronja no ja som od kezmarku tiez mam maleho synceka rocneho a uz aj pracujem tak snad zvladneme 🙂

liara30
18. sep 2017

@nenulka90 Ahoj.Ty ides na primarne vzdelavanie?

liara30
18. sep 2017

@ddv Ahoj.Sme si pisali nedavno ohladom studia.Tak predsa ides?A kam?Na primarne?

ddv
18. sep 2017

@liara30 ahoj ano nakoniec na primárne do žiliny

nenulka90
18. sep 2017

@liara30 ahoj ano idem na primarnu pedagogiku

soniadody21
18. sep 2017

Ahojte. Prosim vas. Este sa da prihlasit na studium ? Primarne pripadne predprimarne ? Nema niekto kontakt priamo na niekoho. Kto mi povie presne co a ako ??

liara30
19. sep 2017

@ddv Aj ja.Tak sa vidime😉

liara30
19. sep 2017

@nenulka90 Aj ja.Tak sa tam stretneme😊

nenulka90
19. sep 2017

Ok tesim sa a odkial ste?

ddv
19. sep 2017

@nenulka90 ja som z Dubnice nad Váhom

liara30
20. sep 2017

@nenulka90 ja som od S.Lubovne.A ty?

nenulka90
20. sep 2017

@liara30 Ja som od kk 🙂

liara30
20. sep 2017

@nenulka90 Jaaaj tak to sme blizko.Super😊

henrioska1
18. okt 2017

Ahojte,idete niektora tento rok na studium predskolskej pedag. cez IPV v Ziline....zacina teraz v sobotu 21.10.? Ozvite sa mi,budem rada. A tie co chodite, da sa to zvladnut? Dakujem za kazde info

dadulik
2. nov 2017

Baby, ktore ste nastupili na studium, ako sa vam pozdava? Ako casto su prednasky a kolko skusok za semester? Dakujem.

bublinka28
12. nov 2017

Babulky viete dat viac info ako to prebieha pocas studia vychovavatelstvo?aj do Ip budem rada dakujem

danmag
6. mar 2018

ahojte ide niekto toho roku na primarne vzdelanie niekde,a este sa chcem spytat nemusim mat predprimarnu pedagogiku skoncenu?

ronja
7. jún 2018

Ahojte nastupuje teraz od septembra niekto na primárnu pedagogiku do Žiliny???Ja som chcela minulý rok ale nejako to nevyšlo časovo tak nastupujem až teraz

spapmp
Autor odpoveď zmazal
zuzka791
27. jún 2018

@ronja ja idem tiež

danmag
28. jún 2018

potom dajte vediet ako uz sa chystam druhy rok a stale nemam odvahu,ci to zvladnem ,hrate na nasroj a viete spievat?