Rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekto nechystá ísť na IPV v Žiline na predprimárnu pedagogiku?
Ahojte.Citala som tu vašu diskusiu a chcem sa opýtať,.Mám ukončeného Majstra odbornej výchovy a Učiteľstvo technických odborných predmetov.Mala by som záujem o rozširujúce štúdium v Ziline,Učitelstvo pre primárne vzdelávanie.Bude m to plati aj pre mš?Dakujem
@nenulka90 no ja musim zajtra poslať prihlášku...mala byt povodne jedna trieda ale že budu až dve pre velkžý záujem a to som sa dozvedela až minulu stredu tak som nahánala ešte doklady potrebné a potvrdenia...ibaže ja mám 3 deti 7 rokov, 4 roky a 2 roky tak by to bola asi celkom masaker 😀 odkial si ? ja z dubnice nad váhom
@ddv no ja musim zajtra poslať prihlášku...mala byt povodne jedna trieda ale že budu až dve pre velkžý záujem a to som sa dozvedela až minulu stredu tak som nahánala ešte doklady potrebné a potvrdenia...ibaže ja mám 3 deti 7 rokov, 4 roky a 2 roky tak by to bola asi celkom masaker 😀 odkial si ? ja z dubnice nad váhom
Ahojte. Prosim vas. Este sa da prihlasit na studium ? Primarne pripadne predprimarne ? Nema niekto kontakt priamo na niekoho. Kto mi povie presne co a ako ??
Ahojte,idete niektora tento rok na studium predskolskej pedag. cez IPV v Ziline....zacina teraz v sobotu 21.10.? Ozvite sa mi,budem rada. A tie co chodite, da sa to zvladnut? Dakujem za kazde info
Baby, ktore ste nastupili na studium, ako sa vam pozdava? Ako casto su prednasky a kolko skusok za semester? Dakujem.
Babulky viete dat viac info ako to prebieha pocas studia vychovavatelstvo?aj do Ip budem rada dakujem
ahojte ide niekto toho roku na primarne vzdelanie niekde,a este sa chcem spytat nemusim mat predprimarnu pedagogiku skoncenu?
Ahojte nastupuje teraz od septembra niekto na primárnu pedagogiku do Žiliny???Ja som chcela minulý rok ale nejako to nevyšlo časovo tak nastupujem až teraz
potom dajte vediet ako uz sa chystam druhy rok a stale nemam odvahu,ci to zvladnem ,hrate na nasroj a viete spievat?

IPV Žilina rozširujúce štúdium učiteľstvo pre predprimarne vzdelávanie