icon

Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky

safriana
21. jan 2014

Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.

rika76
21. jan 2016

@mrauco je to tak ako píšeš, pre učiteľov, vychovávateľov, majstrov, ale rozlišuje sa aj zameranie...inak zaujímava je aj BA len škoda, že je raz taka draha ako PO, a rozdiel je aj vo forme študia,, aj v cene. A tiež to tak odkladam, lebo jednak sa neviem rozhodnúť, a jednak investícia naslepo, a či to bude mať aj uplatnenie, je ťažko povedať, tiež uvažujem všelijako, a neviem sa rozhodnúť

vierka303
22. jan 2016

@slza85
V ke študovala špecku moja kolegyna ,cca dva roky dozadu. Je to pobocka z Univerzity Komenskeho

dievcinka22
4. feb 2016

a ma uplatnenie

mrauco
4. feb 2016

to, ze clovek investuje dva roky casu a kopec peniaze a nevie ci sa uplatni.

safriana
autor
10. apr 2016

Ahojte, po dvoch rokoch opäť a opäť rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky. Črtá sa mi práca v špeciálnej škole ako učiteľka, ale musím si dorobiť aj rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky pre učiteľov, špecializácia: pedagogika mentálne postihnutých. Všetky školy mám od bydliska ďaleko, najbližšie mám KU v Ružomberku, ale radšej by som išla na UK, ale na detašované do Žiliny. Chystá sa niekto?

elbe
11. apr 2016

@safriana a otvárajú? Lebo ked chcela študovať kamoška, pre malý záujem neotvárali ročník. Myslím v žiline na IPV.

safriana
autor
11. apr 2016

A v Ruzomberku na Katolickej univerzite otvaraju kazdy rok? Neviem, ci v Ziline na IPV otvoria, do konca aprila sa maju poslat prihlasky. Neviem co robit.

elbe
11. apr 2016

@safriana O Ružomberku neviem nič, to je pre mna daleko, ale asi by stálo za námahu zavolať do IPV a informovať sa. Rozmýšľam o špeciálnej pedagogike -poradenstve v ZA.

roselyn
13. apr 2016

@safriana A nevies mi povedat kolko sa plati za studium spec.ped. na IPV v Ziline? Chcela by som si porovnat sumu s RK a PO. Dakujem ;)

roselyn
13. apr 2016

Este by som mala otazku, ze rozsirujuce studium (ako take) mozem absolvovat aj na materskej resp.rodicovskej dovolenke, a nie len popri zamestnani? A najde sa tu niekto, kto uz vystudoval Spec.pedagogiku na niektorej z tychto hore uvedenych skol? Prosim o akekolvek info. ;)

roselyn
13. apr 2016

@staraskatula pozrite si s dcerou studium spec.pedagogiky v IPV v Ziline, RK alebo PO.

safriana
autor
13. apr 2016

Vraj 1200 euro rok UK BA a ZA, vela. Ja asi pojdem do Ruzomberku za 850 euro. Len by som tiez chcela vediet nejake info. Kto tam studoval? Dakujem.

roselyn
13. apr 2016

@safriana Dakujem za infosky ;) Vaaau velaaaa ZA, BA. Hmm a to PO za 670eur rok. O RK som vedela, ale prekvapila ma ta suma za ZA a BA (cize Univerzita Komenskeho). Ani mne sa nikto neozval, kto by to mal uz vystudovane, resp. prave by to studoval.

katy2
13. apr 2016

@roselyn ja teraz koncim v PO 🙂

roselyn
17. apr 2016

@katy2 ahojky, napisala som ti este jednu spravu, neviem ci si ju dostala, lebo niekedy blbne net, hlavne ked je zle pocasie - dazd s vetrom :( budem velmi rada, ak mi odpises, ked budes mat cas ;) dakujeeeeeeem.

mrauco
17. apr 2016

@katy2 a ako to bolo tam cez vikendy?

roselyn
18. apr 2016

Poslal si niekto aj prihlasku na SP do PRESOVA, ci vsetky mierite do ZILINY?

sue250
21. apr 2016

Caute idete do Žiliny? Rozmýšľam kolegyňa si robí 1-4 a pohoda čiže uvazujem nad speckou)

safriana
autor
21. máj 2016

Baby, tak ja som sa nakoniec rozhodla, ze si urobim specialnu pedagogiku pre ucitelov na Katolickej univerzite v Ruzomberku. Nechysta sa tam este niektora?

slza85
12. júl 2016

V ziline je to uz 1900e za rok ja tam idem

sue250
13. júl 2016

@slza85 mne napisali ze za cele studium je 1900 eur 950 rocne

slza85
25. júl 2016

mas pravdu je to za cele studium , ja som myslela ze len za rok ,ale uz mi poslali papiere 🙂
@sue250

eva008
12. aug 2016

Ahojte. Poprosikla by som niekoho o info chystam sa studovat Specialnu pedagogiku externe v Bratislave na univ.komenskeho je tu niekto kto studuje alebo uz dostudoval?
Vopred dakujem za informacie

slza85
13. sep 2016

Vie mi niekto poradit lacne ubytovanie v Ziline ???

dynnora
13. okt 2016

@sue250 Ahoj, prosím ťa, tvoja kolegyňa si robí externe 1-4?

sue250
19. nov 2016

@dynnora ano uz urobila teraz v lete skoncila

sue250
19. nov 2016

studuje niekto externe sp.pedagogiku v ke?

aja148
7. jan 2017

ja by som tiez prijala info o sp.pedagog. v KE,popripade o inej specializacii v ramci externej pedagog.Mam 45 rokov a som v rozpakoch na co vrhnut.Pomoze kazda rada,ci skusenost🙂

mravvcek
20. jan 2017

@aja148 kde sa to baby v Ke studuje. Ja mam UK v Bratislave ale chcem spedped doplnit 🙂

mravvcek
20. jan 2017

@katy2 mozem prosim mi napisat ako to tam prebiehalo? Su to vikendy? A zaver je skuska a praca?