Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky
Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.
a ma uplatnenie
to, ze clovek investuje dva roky casu a kopec peniaze a nevie ci sa uplatni.
Ahojte, po dvoch rokoch opäť a opäť rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky. Črtá sa mi práca v špeciálnej škole ako učiteľka, ale musím si dorobiť aj rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky pre učiteľov, špecializácia: pedagogika mentálne postihnutých. Všetky školy mám od bydliska ďaleko, najbližšie mám KU v Ružomberku, ale radšej by som išla na UK, ale na detašované do Žiliny. Chystá sa niekto?
A v Ruzomberku na Katolickej univerzite otvaraju kazdy rok? Neviem, ci v Ziline na IPV otvoria, do konca aprila sa maju poslat prihlasky. Neviem co robit.
Este by som mala otazku, ze rozsirujuce studium (ako take) mozem absolvovat aj na materskej resp.rodicovskej dovolenke, a nie len popri zamestnani? A najde sa tu niekto, kto uz vystudoval Spec.pedagogiku na niektorej z tychto hore uvedenych skol? Prosim o akekolvek info. ;)
@staraskatula pozrite si s dcerou studium spec.pedagogiky v IPV v Ziline, RK alebo PO.
Vraj 1200 euro rok UK BA a ZA, vela. Ja asi pojdem do Ruzomberku za 850 euro. Len by som tiez chcela vediet nejake info. Kto tam studoval? Dakujem.
Poslal si niekto aj prihlasku na SP do PRESOVA, ci vsetky mierite do ZILINY?
Caute idete do Žiliny? Rozmýšľam kolegyňa si robí 1-4 a pohoda čiže uvazujem nad speckou)
Baby, tak ja som sa nakoniec rozhodla, ze si urobim specialnu pedagogiku pre ucitelov na Katolickej univerzite v Ruzomberku. Nechysta sa tam este niektora?
V ziline je to uz 1900e za rok ja tam idem
Ahojte. Poprosikla by som niekoho o info chystam sa studovat Specialnu pedagogiku externe v Bratislave na univ.komenskeho je tu niekto kto studuje alebo uz dostudoval?
Vopred dakujem za informacie
Vie mi niekto poradit lacne ubytovanie v Ziline ???
studuje niekto externe sp.pedagogiku v ke?
ja by som tiez prijala info o sp.pedagog. v KE,popripade o inej specializacii v ramci externej pedagog.Mam 45 rokov a som v rozpakoch na co vrhnut.Pomoze kazda rada,ci skusenost🙂

@mrauco je to tak ako píšeš, pre učiteľov, vychovávateľov, majstrov, ale rozlišuje sa aj zameranie...inak zaujímava je aj BA len škoda, že je raz taka draha ako PO, a rozdiel je aj vo forme študia,, aj v cene. A tiež to tak odkladam, lebo jednak sa neviem rozhodnúť, a jednak investícia naslepo, a či to bude mať aj uplatnenie, je ťažko povedať, tiež uvažujem všelijako, a neviem sa rozhodnúť