Roztrasenie sa po sexe
Baby, vecer som mala sex s mužom. Prvýkrát som sa po nom uplne velmi roztriasla. Ruky sa mi triasli asi 15 minut. Nebolo mi zle ani nic sa nestalo. Stalo sa to uz aj vam? Som z toho nejaka nijaka...
@karolinakr heh asi tak nejak ako nevyzerá to vôbec lákavo 🙂 Ale tak neviem či si tu z nás aj tak len niekto srandu nerobí 🙂
@zuzanka.zuzu dakujem za blbý koment. Dnes som bola na vyšetrení a zistili mi, že mám tetanicky syndróm a dost vazny. Dr povedala,ze som este dobre obstala lebo som mohla odpadnúť. Ale aspon vidno, aki su tu nejaki blbi ludia, gratuluj si 🙂
Tak tetanicky syndróm by sme ti tu na Modrom koníkovi naozaj nediagnostikovali. Ale tiež si myslím, že reakcie vyššie boli trochu hlúpe
Ja som myslela ze tatanicky syndrom je vazny bez rozdielu 😀 To ti vseobecny doktor dal diagnozu tetanicky sydrom za 5 minut? 🙂 Neobvykle ...
@kittykat22 zrovna to tu citam a nechapem.
Tetania sa neurci u obvodneho lekara za jednu navstevu.
Nevšímaj si blbé komentáre blbých ľudí...
Mne bola tiež zistená tetania, mam ju tri roky a áno niečo podobné sa stalo aj mne pri sexe pár krát,ale vola sa to (pôrodnicka ruka) obe ruky mi skryvilo.
Je to narušenie nervového systému.
Veľa zdravia.
@misa11111 bola ti tetania diagnostikovana behom jednej prehliadky u obvodneho lekara?
@misa11111 ďakujem ti. Málokto tu poradí a v dobrom pomôže. Presne, toto mi párkrát urobilo a som mevedela, čo to je. Ďakujem aj ty sa drž 🙂
@misa11111 no vidis, a tu autorka to chcela zahrat do autu, ze ma diagnozu.
@veronikaszabova ja neviem, nepíše ako postupovala a ako jej ju zistili... Len píšem že sa to stalo aj mne, už len dotyčná osoba musí vedieť čo a jak.

ach, ty úchyl... si myslíš, že ti tu teraz začnú ženy písať o svojom orgazme či čo?