Roztrhaná 100€ na dve polovice
Baby mám problém, dcéra sa mi hrala s peňaženkou keď som akurát uspavala najmenšiu a chtiac nechtiac roztrhalana 100 eurovku na dve polovice. Zamenia mi ju v normálne bankenzajtra alebo ako to doriešiť ?
Normalne zlepit paskou, mali by zobrat aj v obchode, podmienkou je, aby nechýbal žiadny kus z tej stovky.
neni mozen ze bankomat ju zltol ja som mal 20eurovku od niecoho zamastenu co som dostal v obchode a v kauflande mi ju pokladna samoobsluzna vyhodila. natankovat do auta a zaplatit alebo nelepit a vymenit v banke
@cocolino234 z Levíc sme, myslíš tak že keď tam zajtra pôjdem zamenia mi ju? Inak ma picne :D
@cocolino234 Napríklad v tatrabanke
@cocolino234 No vyskúšam teda zajtra ráno zájsť do banky, ak by bol poplatok okolo 5€ to sa ešte dá. Len dúfam že zamenia
ja som.menila bankovku vo VUBcke a neplatila s ziaden poplatok, asi 2r dozadu
@cocolino234 NBS je len jedna nemá pobočky
Ja som mala sice iba 30 eur roztrhnutych no zalepila som ich. 5 eur som dala do automatu na cigarety, a zvysok som cez automat vlozila na ucet.
@cocolino234 nevedela som, už som si to našla https://www.nbs.sk/sk/o-narodnej-banke/zakladne...
@evka_s
@mana_li zalep a daj do samoobsluznej pokladne 😉
Urcite nezalepovat a nedat ju dalej do obehu 🤦🏼♀️ ale skocit do banky kde ju vymenia.
Ja som pred 3 rokmi v banke menila 50€ roztrhanu na cimpr-campr, necakala som, ale pohoda, bez debaty, ani doklad nechceli. To bola sa mi zda Tatra banka, ale nie som si ista. Kus za kus bez poplatku.
Akurát som si písala s jednou pani z banky, toto mi bezproblemov teda zamenia 🙈
Netrap sa..posli mi ju kludne aj.nezalepenu ja sa o nu postaram😂😂😂😂😂
@sylvester01 je rozdiel mastný peniaz a bankovka co je zalepená priesvitnou páskou. Snímače mastnú bankovku ťažko overia. Zalepenu na 99% áno.

@mana_li Ježiš však ju zlep páskou a daj do samoobslužnej pokladne 😉