Ručný vysávač - odporučte značku

bobika492009
13. júl 2015

Ahojte, mám v plane kupit ručny vysávač. Každa ktorá ma detičky vie ako to v domacnosti chodí. U nás je vysavač skoro ako kus nabytka. nebavi ma ho stale odkladat a vytahovať. Malá mi rozsype chrumky , alebo aj ja v kuchyni pri linke niečo roztrusim a už musi byť po ruke vysávač.
Nepotrebujem extra vykon. Ten klasicky vysavac mam dost vykonny . Ale v kuse vytahovat aj na male necistoty, už fakt ide na nervy .
Počula som chvaly na ručny vysavač z lidla, no zial už je vykupeny, aspon u nás.... Potom som nejaky videla v kauflande za cca 13 eur sencor...
Taktiež ta cena nemusi byt fakt velka.. maximalne do 30eur ..

lilitela
13. júl 2015

@bobika492009 Ja ti neodporucim konkretnu znacku, ale poviem ti, ze vykon a vydrz je tu rovnako dolezity, ako pri klasickom velkom vysavaci. My mame uz nejaky dlho, a jednoducho to nesalo tak dobre, aby som odsala aj hlupe omrvinky, a stale sa to vybijalo, pitom bolo treba dodrzat urcity rezim dobjania - no kto by si to pamätal. Manzel sa nastval a prerobil to na iny druh baterii. Teraz dobijam ako chcem a aj vykon to ma lepsi (samozrejme to bude obmedzene vykonom motora, ale aspon vidno, ze to vdaka tej "starej" baterii, neslo naplno).

marllik
13. júl 2015

Ahoj my mame bosch-ku vysavac a nie som spokojna, na to ze je to taka znacka.. ked su trocha tazsie omrvinky ako napr z cerstvej babovky, tak si vobec nevie rady.. nasim sme na vianoce kupili orava VY-211 taha perfektne. Je sice hlucnejsi ale to na tu chvilocku nevadi.

marllik
13. júl 2015

https://www.alza.sk/orava-vy-211-d389113.htm?ka... tu ma dobre hodnotenia.. pekny nie je ani trocha, ale je fakt silny

gazah
18. aug 2015

Všetky tie pidi -mini vysavačíky sú podľa mňa vyhodené peniaze. Ja mám dyson. Ťah má rovnako silný ako klasický vysavač. Takže ak sa mi neoplatí vyťahovať veľký - tak povysávam ním. Vysávaním ním aj veci vo výškach, medzi oknami, psie chlpy, auto.... No pre mňa perfektný. Práve pozerám, že je u nás dosť drahý. Dá sa zohnať aj v zahraničí - lacnejšie. Tu je link, aspon pre technické údaje: http://vysavace.heureka.sk/dyson-dc-43h-animalpro/