Rus domový
Zdravím ženy . Svokra mala v byte rusa domoveho, cela bytovka sa striekala. Ja som vo štvrtok prišla z nemocnice a v piatok večer som nasla v sprchovom kúte toho rusa . Bývame v novom dome , mám z toho veľké nervy , celu noc som chodila do kúpeľne či nenájdem viac ich pobehovať , kuchynu som dnes čistila , nic som nenašla . Ráno sme v kupelni s manželom rozobrali v sprchovom kúre batériu , takú vacsiu obdĺžnikovu mame , lebo nikde inde sme nic nenašli , ani za vaňou ,ani v suflikoch, nikde . V tej batérii boli take malé drobné čierne . Myslite že ich bude niekde viac alebo sa nám podarilo chytiť preneseného ktorý stihol naložiť vajíčka ?
Zajtra budem volať nech nám prídu vystrieľať všetko . Dala som do kúta mokrú utierku či sa nalákajú a tiež lepiacu pásku na hmyz ( len toto mali v drogérii )
sesternica ich mala ešte i v TV ukryté.
Robím aj nočné kontroly s manželom , nic sme nevideli, ja dúfam a klopem že máme pokoj

@nelasvk drzim prsty aby si mala pokoj od tej pliagy ✊
U nas v robote boli aj za obrazmi ,v skrinkach s riadom a v skriniach s knihami, aj za skrinami, v sufllikoch ,aj z umývadla z odtoku vyliezol jeden, no vsade kde je tma na úkryt.