Rybky bojovnice
Ahojte,prosim nechovate niekto bojovnice?Kupili sme si jedni bojovnocu,samceka malej pre radost do okruhleho akvarka a je nejaky apaticky.Viete poradit ako ho chovat aby mu bolo dobre?Dakujem
Ahojte mám bojovnicu 8 neoniek a jedného malého prísavníka. Neonky a prísavníka máme 2 dni neonky sú absolútne v pohode hrajú sa, naháňajú ale nejak ten prísavník bojazlivý je je celý deň v skrýši keď aj vylezie tak prídem sa nanho kuknut a rýchlo trieli do skrýše. Veľmi sa bojí je to len novým prostredím? bude o nejaký 1 týždeň už v pohode? Ďakujem za odpoveď.
@mariaroberta
Kúp mu kamarátku, a áno oni sú bojkovia. Dvom bude veselšie
Ze preco bojovnica skapala...no preco asi - pred vlozenim do akvaria ma voda odstat hodinu aj s nakvapkanymi kvapkami ktore sa maju rozmiesat a po hodine sa moze ryba prelozit z povodnej vody z akvaristiky....toto je hlavna chyba co tie ryby zabija za den dva od kupy
aha ďakujem @denisa098 skúsim ale prísavníček je ešte malý čítala som že pohlavie sa dá zistiť až v dospelosti, a tiež som čítala že samčeky sú teritoriálny a mladé nechcem mať lebo by som ich nemala komu predať alebo darovať a mám akvárko 22l o nejaké tri roky alebo neviem kedy vyrastie kúpim väčšie asi nejak 50l lebo by sa do tohto nezmestil. Ale dúfam že tak skoro nevyrastie lebo akvarko má asi len 1 mesiac kupovala som nové lebo pôvodne som mala len bojovnicu asi v 10l akvárku takže ho hneď nechcem meniť. Keď sa to do týždna nezmení poradím sa asi s nejakými odborníkmi
ale mám ešte jeden problém v ako mám zabrániť hnitiu rastlín v akvariu?
Ahojte som tu zase. Potrebujem náhlu pomoc len tak náhodou som pozerala od akvária a videla som neonky ako sa ku sebe priblížila a tak divne sa zatriasli neviem čo sa párili, mám ich asi len 10 dní. prosím ako mám zistiť či sa vytierali? akvarium mám 22l s malým prísavníkom 4 neonkami a jednou bojovnicou. Ďakujem
@lumata toto je neakceptovateľna ubykacia pre hocijaku rybku! Neni to najnovší inzerát ale nemyslím si že ste niečo zmenili. Ak chcete aby bojovnica zila krasny a dlhy život bez chorôb a komplikácii musíte mať aspoň 20+ litrove akvarium, filter, žive rastliny, ohrievač. Že sa nehambite ešte poslat v akých hriznych podmienkach žije.rybycky niesu nenarocne a uricte do nich investujete pár stoviek aj chcete aby mali štátny život. Odporúčam vám si niečo prečítať predtym ako si kúpite hocijake zviera.
@lauriema bojovnice niesu dekorácie. Sú to žive stvorenia ktoré prežijú hocičo, to ale neznamená že budu mat šťastný život. Až mi je zle

@denisa098 Ano, toto som myslela. Lebo som si to nevedela predstavit. Dakujem za odpoved.