icon

Ryšavé vlásky u novorodenca

leuska74
8. júl 2018

Baby idem sa len niečo spýtať ☺️
Máte niektorá ryšave bábätko aj keď vy s partnerom a ani nikto v rodine nieje?
Všetci sa tomu čudujú tak sa idem spýtať či sme v tom len my? 😂

Strana
z2
euka210
8. júl 2018

nas znamy ma 3 dcery a ked som videla skolkarske foto najmensej, nechcela som verit aka bola rysava. Teraz ma okolo 12r a je hnedovlaska ako ostatne. mama je tmava, oco spinavy blond

erikavesela
Autor odpoveď zmazal
tinaa64
9. júl 2018

Ved je zlaty...a vlasky ma pekne..

libawet
9. júl 2018

@leuska74 to je úplne normálne. Môže byť niekto aj z tretieho kolena, ako sa vraví, to nemusíte ani vedieť, že ste ryšavého mali v rodine. A môže byť tak, že jeden je blond a druhý tmavý a je z toho ryšavá. Je prípad, že dvom bielym sa narodil černoch, robili testy otcovstva, a otec bol normálne ten biely otec. Ako sa to stalo? Matka toho malého černoška mala mamu a tá ju mala s mulatom, no prevládli jej gény, takže ona už bola biela, no tie aj jej černošské gény sa prejavili až u jej syna. A ryšaví sú už veľmi vzácni, máš krásne a vzácne bábätko.

senta_sofia
9. júl 2018

@leuska74 je to uplne normalne, ludia sa cuduju hocicomu, filtruj 😅

szikra
9. júl 2018

ja som ako dieta mala uuuuplne snehobiele🙂 potom sa zmenili na blond🙂 a potom na spinavy blond 🙂

ciusinka
9. júl 2018

Mam znamu, ktora ma 2 deti - syna a dceru, syn ma 5 rokov a dcera 2 a obaja su uplne rysavi, pricom ich rodicia maju hnede vlasy a siroko daleko v rodine nie je nikto rysavi 🙂

luciag1
9. feb 2019

@leuska74 ahoj aj my máme rysaveho chlapčeka a obaja sme hnedovlasi nikto v rodine nieje ryšavý a zatiaľ ani nepoznám nikoho kto by mal rysave dieťatko tak som rada že nie sme jediný 😉

luciag1
9. feb 2019

A všimla som si že aj vás je augostovy 2017 to je náhoda 😅

saslavka73
9. feb 2019

My tiež nikto nemáme. A naša najmladšia má ryšavé vlasy. 😁

jenis1980
18. máj 2020

@leuska74 ano, aj u nas je to tak . Nas maly ma dnes uz 2 roky,ale pri porode som skoro odpadla, ked som videka tie vlasky 🙈😂. A tiez nikto v rodine,ani z mojej,ani z priatelovej strany nie je rysavy 🙂

andrea169
18. máj 2020

@leuska74 ved je krásny, praveze by som si priala aby mu také zostali

Strana
z2