S čím začať pracovať na MD/RD ?
Pekny den zienky, zaujima ma len Vas nazor, pripadne rady. Nakolko to vyzera, ze budem dalsie najmenej 2 roky doma na MD/RD, tak by som chcela robit nieco uzitocne, samozrejme s nejakym prijmom. Zamestnanie mam stale, cize pracovne miesto na mna caka, takze by som skor chcela len nieco na privyrobenie a zaroven aby som mala trosku zmenu, ked budem doma. Rozmyslala som, ze si spravim nejaky kurz napr. 3d/4d mihalnice, pripadne nechtovy dizajn. Gelove nechty som uz niekedy robila, ale len pre seba a ked som otehotnela, tak som s tym prestala a teraz tie svoje nepotrebujem ani lakovat 😆🙈, ale nebol by problem sa znova do toho dostat. Tie mihalnice, tak to by som isla na kurz a snad by som sa to naucila 😆..., este ma napadla pedikerka (aj ked kurz je trochu dlhsi casovo) alebo sitie. Uz rok sa chystam kupit sijaci stroj, pretoze mam pre maleho nejake strihy aj latky, len sa do toho pustit. V podstate vsetko, co ma napadlo ze este by sa dalo, tak vsetko som googlenim nasla, ze to niekto robi, takze vzdy ma to odradilo. Viem, ze aj tohto co som spominala je vsade dost, no clovek nikdy nevie. Byvame momentalne v novej stvrti, kde je kopec mamiciek a mladych rodin, tak snad by o nieco bol zaujem, keby sa to rozsirilo, samozrejme ak by islo o kvalitu.
@lulluremiasova dakujem velmi pekne, Oriflame som nikdy neskusala, ale som registrovana vo Forever Living aj DoTerra a tiez je tam moznost zarobku keby som chcela. Problem je, zev okoli sa to zda kazdemu drahe a ja nebudem nikoho nutit, ani oresviedcat, aby si kupil nieco co nechce, takze svoje registracie vyuzivam len ja a velmi blizka rodina. Viem ze tato kozmetika je o inom, ale v principe je to to iste ako Avon, Mary Kay a podobne, myslim predajom.... a takouto cestou nechcem ist, nemam na to “bunky” a energiu
ja pracujem s dedrou. ak chces mohla by som ti dat moje cislo ako koordinatora a mala by si 30percent zlavy...su tam super veci...predavas za katalogove sumy a zvysok je pre teba
@johanka6588 a ak je tam kopec mamiciek tak by sa ti to oplatilo...su tam krasne doplnky, veci do domacnosti, vychytavky, ja strasne vela pouzivam avivaze lebo nie su take ako z obchodu. su tam veci na cistenie, a fakt kopec veci...ak by si chcela poslem ti blizsie info..a teraz je aj mozne ziskat na uvod balicky co je super...uz jedna mamicka si tak zaraba tu co som jej pomohla.
skús kaderníčka,alebo cukrárka...to sú veci, ktoré ženy nikdy neomrzia a stále ich potrebujú......
@johanka6588 cukrárka, krajčírka, pedikérka + umelé nechty, kaderníčka, háčkovať a štrikovať , organizovať podujatia pre deti a mamičky, opatrovať detičky pre iné mamičky, vyzdvihnúť detičky zo škôlky, školy, odviesť na krúžky, atď... Vecí je plno čo môžeš robiť - len musí ťa to baviť a potom sa do toho pustiť naplno. Lebo nie je nič horšie ako niečo začať a po čase sa na to vykašlať, veď to neprináša hneď zisk. Niečo čo ťa bude napĺňať.
@johanka6588 áno, je pravda, tieto kozmetické firmy sú známe katalógovým predajom, no ja sa naň vôbec nezameriavam. A som aj ja Forever living, ale na ňom nezarábam- ten využívam čisto pre seba a rodinu. A Oriflame tam si budujem svoju vlastnú obchodnú sieť. Čo môžem doma s deťmi? toto je ideálny spôsob pre mňa. 🙂 každý je spokojný, bo nakupuje zo zľavami aké inde nemá, nemusím čakať v drogérií v rade, môžem sa vzdelávať (či ísť na stretnutie alebo online cez videohovory), cestovať, spoznávať nových ľudí a odreagovať sa 🙂

Dobrý deŇ, ja spolupracujem pre spoločnosť Oriflame, kt. sa zauberá švédskou kozmetikou inšpirovanou prírodou, bez škodlivých parabénov, silikónov, netestovanou na zvieratách a naozaj kvalitnou. Aj čo sa týka módnych, či výživových doplnkov. Nielen že ušetrím xy € na kozmetiku (pretože stále nakupujem s 20% zľavou a niekedy aj viac - záleží od aktuálnej ponuky) ale dokonca mi to aj vynáša 🙂 Ak chceš, môžem ti predstaviť Oriflame v úplne inom smere, než je známy.