S ktorými stranami by Progresívne Slovensko dokázalo uzavrieť koalíciu a vytvoriť vládu?
S ktorými stranami by podľa vás PS dokázalo uzavrieť koalíciu a vytvoriť vládu?
Na margo médií - pred niekoľkými mesiacmi bola zverejnená správa, že naše médiá sú druhé od konca v prieskume dôveryhodnosti v Európe. Vďaka niečomu si takúto "poctu" vyslúžili, ani tie najznámejšie tv, printy či weby vrátane sme, aktualít či enka nie sú zrovna etalónom dôveryhodnosti.
@martulka48 ja som tych jeho mudrosti napocuvala za tie roky celkom dost, v poslednych par tyzdnoch tiez. Kedze som poslednych 20 rokov nebola v kome, tak viem si vybavit celkom dost z toho co kedy spravil, co spravili jeho ludia a aj celkom dost jeho slubov a vyhovoriek, obvinovanie kadekoho. Takze mne tento birmovany sudruh kaleraby do hlavy nenatlaci, nech by boli akokolvek bravurne podane.
Autorka plne s tebou súhlasím. Keby nebola alternatíva tak nemáme žiadne relevantné informácie.
@viestta Ty už máš evidentne plnú hlavu kalerábov, lebo nie je snáď jednej diskusie kde by si neperlila... neviem ako to stíhaš?
@martulka48 som sikovna 😉
@martulka48 čo rozpredali?? 🙈😂 o tomto sa rozpisovať fakt nejdem. Asi si si posledné roky sedela na ušiach alebo skôr na kábli.
@martulka48
Áno, aj Rusi sú ľudia, to ale nič nemení na fakte, že sú agresívni na území cudzieho štátu. Je jedno aké médiá čítam, snáď je jasné, že sú agresor, nie?
@nikpa no to by som mohla napísať aj ja o tebe
@sss777 kto bol agresor od roku 2014 vo vlastnej krajine proti vlastným občanom?
@martulka48
Ak by to aj bolo tak ako píšeš, tak to niekoho oprávňuje vtrhnúť na cudzie územie a bezhlavo zabíjať?
Vrah je vrah.
Keby som kradla (údajne) v záujme nejakého vyššieho dobra, tak som menší zlodej? Nie, som proste zlodej.
A tie reči o tom, že ktorý štát by to urobil pre iný štát...to vážne niekto verí tomu, že sem Rusi dorazili preto, aby nás oslobodili a zachránili?
Sestra mojej starej mamy bola ako šestnásťročné dievča znásilnená ruským vojakom, z tohto traumatického činu otehotnela. Dieťatko donosila a s láskou vychovala, ale celý život bola v očiach okolia prespanka (t.j. k*rva), čo na malej dedinke asi nebolo úplne jednoduché.
Starú mamu z opačnej strany zmlátil ruský vojak, lebo si dovolila v tom čase mať elektrické sviečky na vianočnom stromčeku (t.j.čarodejnica).
Takže neviem, či to bola taká mierová a nezištná misia. A dokonca som počula, že sme tu "zopár" rôčkov žili pod nadvládou tých nezištných a láskavých Rusov.
Tieto informácie nemám zo žiadnych médií, porozprávali mi ich moji rodičia a starí rodičia.
Dívali ste sa včera na diskusiu lídrov? Ešte nikdy mi Šimečka nepripadal tak slizko-mäkký. Pravdepodobne absolvoval nejakú hlasovú prípravu, herecko-dramatické modulovanie hlasu a kňažkovská dikcia boli zrejmé.
Nadával v priamom prenose iným voličom, Ficovi. Arogancia v priamom prenose.
tiež som si to všimla s pomyslením, že počúvať tento hlas 4 roky by bolo utrpenie

@viestta tak si vypni monitor a počúvaj