Sama do kina
Boli ste niekedy same v kine?Chodi niekto sam do kina?Nie je to dost trapne?
Ja tiež chodím sama a veľmi rada.Ale chodím aj s kamoškou 🙂
aj ja som uz bola v kine sama 🙂 nikoho ten film nezaujimal a ja som chcela ist 🙂 bolo mi dobre aj samej
Ty sa nejdeš ani sama najesť? A ľudia, ktorý idú z práce na obed ? Máš 15 rokov že?
Tlieskam ti na dialku,za tvoje ciele!Dnes je sialene tazke byt sam so sebou a nesklznut automaticky k nejakej "zabavke".Ja ti odporucam postupne zaviest aj tu kavu bez knihy,lebo ja som sice knihozrut,ale len tak sediet a skrotit si myslienky,nechat ich volne plavat a nie burit sa vo vire starosti,to ta doslova povznesie na vyssiu uroven a to fakt neprehanam.
@lenrol001 no my sme tri baby sama v zmysle, že takto sama a užívať si. Bola som tak na Balatone, Madride, rôzných chatách. Na chate, kde som bola sama a nikoho nepoznala som nakoniec našla svojho terajšieho manžela 🙂 určite sa pridať k niekomu do skupiny a spoznávať na FB je veľa skupín na partákom. Naučili ma turistika, naučila som sa hrať bedmientov, všetko je len o tom čo človek chce 🙂 ja som po rozchode a ked som bola sama žila, že čo sa mi naskytlo tak som išla 🙂) spomínam vždy na to v dobrom 🙂
Podla mna je to super. Ja som bola na materskej, nastupila som do prace kde musim komunikovat s vela ludmi.. a tak som zacala chodit sama na prechadzky, uplne si uzivam to ticho a byt sama so sebou😄 ked s niekym idem tak musim konverzovat, zvycajne pocuvat staznosti, kazdy sa chce vykecat.. ked som sama tak mam cas na vlastne myslienky, vsimam si okolie, ludi, dokonca som sa zacala na ludi usmievat😃 a zistila som ze je to naozaj super pocit, dnes kazdy zamraceny, pozera pod nohy, nevnima. A ked ti usmev opatuju tak je to normalne prijemny pocit😊
A skusim aj to kino, super napad
Jasne chodím aj sama a nie som sama....
Predstav si nielen do kina,ale aj na dovolenku som šla sama.Bol to poznávací zájazd a tam bolo 7 ďalších ľudí , muži aj ženy čo tiež cestovali sami a nebolo to divné,ani luzerske... sprievodkyňa to brala ako normal vec.
Vôbec to nie je trápne kľud 😉
ja Ti napíšem moju skúsenosť, ktorú som si prežila asi tak v 22 rokoch. Ako partia 30 študentov sme šli na 3 týždňovú stáž do Grécka. Všade sme chodili spolu, ale že všade. 29 ľudí sa po 3 týždňoch vrátilo domov a ja som zostala sama tam ešte na 2 mesiace. Prvý deň som bola v takom šoku, že čo teraz, čo budem robiť... Zaliezla som do postele a prespala ale že 24 hodín. Potom som vstala, šla do múzea - sama. Ja milujem obrazy a históriu a ako som tam sedela pred sochou, prihovorila sa mi asi 60 ročná Kanaďanka. Tá asi po pol hodine odišla, ja som sa presunula pred inú sochu a prihovorila sa mi iná pani, asi 45 ročná pani, z Austrálie... A ja som zistila, že ak by som nešla sama, nikdy na s nikým novým len tak neporozprávam. A vtedy som si začal užívať, že je občas naozaj dobré byť sám so sebou, sledovať svet a prihovoriť sa komukoľvek na krátky nezáväzný pokec, len tak. Milujem spoločnosť, ale milujem aj chvíle samoty... Myslím, že v živote treba vedieť byť aj sám so sebou. Skvelé, že to vieš, a že si to ideš skúsiť.
Tak by som išla!! Chlap na, ber si deti, idem do mesta 🙈 no môžem také veľké gulove
Ja som strasne chcela ist minule na jeden film, syna nam nemal kto postrazit, takze nedalo sa inak ako ist sama... kupila som si miesto vpredu na lehatku a straaaasne velmi moc som si to tam uzila 🙈😂 inak tie kina (aspon u nas v PO) su bezne prazdne, hocikedy sme tam dvaja ci traja v celej sale, no niet sa ani pred kym citit ako luzer ked si sama... este aj na Vianocny pribeh pred Vianocami sme boli len dvaja s muzom, az mi bolo trapne lebo film siel do 10tej ci ako, nic ine sa vtedy vecer nehralo, cely personal tam trcal len kvoli nam dvom 🙈
podľa mňa dosť sama pre seba narastieš, keď si uveríš, že môžeš ísť do kina či kamkoľvek aj sama a je úplne jedno, čo si kto pomyslí 🙂 Skús to 🙂
Ja chodím sama dosť často. Nikdy má nenapadlo rozmýšlať či je to trápne. Ani som sa nikdy trápne necítila. 🍀
podla mna je zvlastne, ze sa toto niekto pyta, ved su ludia, co sami precestovali polku sveta a este si pritom nasli aj zivotneho partnera (z ineho "konca zemegule").
do kina lepsie ako s doprovodom, akoze neviem, ale ajtak je tam tma a vsetci pozeraju na platno... rovnako som chodila sama aj na koncerty a inam, preco by som sa mala o nieco oberat len preto, ze ini nemali zaujem? doteraz mam veci, co potrebujem robit sama, napriklad nakupovat handry alebo kozmetiku. ine zeny ma obvykle otravuju vlastnymi otazkami/ neviem sa sustredit a muza zase nechcem otravovat ja a oberat o cas, ktory vidim, ze by radsej stravil inak. aspon nevznikaju ziadne blbe/ unahlene kupy
Nie je to trápne
V kine som sama síce ešte nebola, ale najesť sa som bola a bolo to úžasné, keď nemusíš stále napominat deti ze nech sú tichšie, nech nevylievaju džús atď... Pri 3 deťoch je samota to najúžasnejšie co môže byt 🤣 to neznamená ze ich nezboznujem, ale človek potrebuje niekedy aj vypnúť... Ak máš problém ísť sama do kina, tak na začiatok skus ísť sama na kávu... To by si mohla zvladnut
čo by som dala za to, keby môžem ísť sama do kina 😀
Tiež chodím často sama na kávu či na obed, kino som ešte neskúšala a môžem ti povedať, že takto je o dosť väčšia šanca že sa ti prihovoria nejakí chlapi ako keď ideš s kamoškou 😁
Bola a necitila som sa trapne. Bola som sama aj na dovolenke ci 3tyzdnovom treku v Himalajach, niekedy je fajn aj byt len sama so sebou.
Zo začiatku mi to bolo trochu zvláštne už chodím často sama. Som vydatá, ale môj muž pracuje v zahraničí a aj keď je doma je viac introvert. Už som si to začala užívať. Nedávno keď som bola na káve s jednou známou, rozoberala témy ktoré ma moc nezaujímajú....pristihla som sa, že som zrazu chcela byť sama. Aspoň u seba som vypozorovala, že vekom mením pohľad na veľa vecí.
Ahojte dievcata,tak mam svoje panenske kino osamote za sebou 😂 Bolo to uplne v pohode,presne ako ste pisali.Nikto sa na mna nedival ako na loosra 😁 3 dolezite mety v jeden tyzden a nekoncim.Este mam tolko planov a dolezite je, ze na to nikoho nepotrebujem,ze si na to vystacim sama 😊

Ja odkedy mám deti si kávu, obed, čokoľvek sama úplne užívam. Mobil ani nevyťahujem a len v tichu sledujem okolie, alebo si niekedy vezmem maľované krížovky či knihu. Muž mi vždy povie, že čo nezavolám nejakú kamarátku. Ale mne je naozaj dobre samej.