Samolepiaca zrkadlová fólia

berny800
3. máj 2012

Ahojte, máte niekto skúsenosti s nalepovacou zrkadlovou fóliou? Lepili ste ju už niekto napr. na skrinu? Ja chcem takto vyriešiť jednu vstavanú skriňu, ale nikde sa neviem dopátrať, či to skutočne bude mať efekt zrkadla a či to bude plnohodnotné. Kto máte skúsenosť, tak sa prosím podeľte. Vopred ďakujem za každý plodný príspevok 😉

halienka
3. máj 2012

@berny800 konkrétne zrkadlovú fóliu som nelepila, ani neviem či to má ozaj ten efekt, ale inak som lepila kadejaké fólie, keďže som robila v reklamke, tak len ťa chcem upozorniť na techniku lepenia, aby ti tam nepoostávali bubliny, to by to potom fakt už nevyzeralo asi ako zrkadlo. Ona je tuším taká hrubšia tá zrkadlová fólia, čo je výhoda, lebo s takou sa lepšie pracuje. Neviem či budeš mať k tomu nejaký návod na lepenie, ale sú 2 možnosti : nasucho alebo namokro. Pri tej suchej je väčšie nebezpečenstvo bublín, pri mokrej zas musíš rátať s tým, že budeš mať mokro nielen na skrini ale aj pod nohami, záleží aj od materiálu z akého je skriňa. Myslím, že častejšie doporučujú v návode lepiť nasucho. Tam kde to chceš lepiť ten povrch treba poriadne očistiť aby bol hladký a aby tam neboli smietky, všetko sa ti to potom tam ukáže ako hrbolček a nebude to pekné. Tu som našla nejaké videá lepenia fólie nasucho, skús, možno ti to pomôže. http://www.preinterier.sk/navody/navod-na-lepen... Keby si chcela vedieť lepenie na mokro, tak ti ho potom popíšem.

traktor
3. máj 2012

..daaaaaavno, ked boli baby mensie, som cez net objednala zrkadlovu foliu, velkost na dvere do izby / som sa tesila, ze baby sa cele uvidia budu spokojne/..vraj ma efekt ako zrkadlo..som sa tesila , len kym nedoslo..nebol problem ju nalepit / mali sme tu nasucho/,.. len pre mna mala dost daleko od zrkadla..aj sme ju za kratky cas dali dole a vymanili za klasika zrkadlo..nevioem, mozno sme len zle natrafili..ale odvtedy tomu uz neverim..

berny800
autor
4. máj 2012

@halienka Velmi pekne ti dakujem za odpoved, popozeram navody a necham sa inspirovat.

berny800
autor
4. máj 2012

@traktor Veľká vďaka, že to píšeš, konečne niekto kto to mal doma a môže to posúdiť. Našťastie som ju ešte nekúpila a toho som sa bála, že za to vyvalím nekresťanské peniaze a efekt prd platný. Na klasické zrkadlo asi nemá nič. Dik.