icon

Samozvané odborníčky na Modrom koníku

26. nov 2022

Mnohí sa tu pasujú do role samozvaneho odborníka a majú nutkanie sa vyjadriť k temam od kojenia až po teóriu komplexity. Duševne slabším jedincom to môže uškodiť, ostatným to ide na nervy, ak očakávajú kvalitnú a vecnú diskusiu. Ako to vidíte vy?

Strana
z2
katka123456
26. nov 2022

@martinkatinka precitala si si, co som napisala do zatvorky? ze to tu obcas prebehnem a vzdy na nu narazim. cakala som, ze niekto zarypne....

yasmeena
26. nov 2022

a ty odkial vies kto zalozil tuto temu? ved ta artificial je na koni nova....
co som si vsimla,presne toto sa tu opakuje pomaly kazdy druhy den..akoby mal niekto ciel,aby zrusili viestte ucet...a vytvara si stale nove nicky,aby to bola akoze vacsinova poziadavka...mne to pride uz nechutne...

nelca84
26. nov 2022

@yasmeena kedze tu reagovala pod svojim nickom, tak logicky nemoze byt autorka tejto temy

katka123456
26. nov 2022

a este napisem, ze nemyslim @viestta. je to niekto iny.

viestta
26. nov 2022

Nie, ja stupidne témy nezakladám.
Ak by niekto mal pochybnosti, nemohla by som sa ozvat pod nickom ak by som ju zalozila

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
katka123456
26. nov 2022

@viestta nie, tak som to nemyslela, ze si to zalozila ty. len tak, ze nepisala som o tebe, ale o niekom inom.

viestta
26. nov 2022
miskakyska
26. nov 2022

@nelca84 na koni logiku nehladaj..tu vie samonasrať jedna osoba samu seba z dvoch nickov🤭😄

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
yasmeena
26. nov 2022

@nelca84 niektore osoby sami priznavaju ze maju dva ucty...prave preto,aby mohli anonymne zakladat temy...a trebars si aj reagovat sami na seba😂

nelca84
26. nov 2022

@miskakyska to ano, ale to uz zachadzame do tazkych konspiracii. 😀 s tou logikou mas uplnu pravdu.

nelca84
26. nov 2022

@yasmeena myslim, ze toto nebude ten pripad, kedze sam vyzval administratorov, aby zverejnili autora temy.

lesana25
26. nov 2022

@katka123456 a kto? Môžeš aj do správy 😃

miskakyska
26. nov 2022

@artificiallife pripomeň mi Tvoj predchádzajúci nick .. mám ho do kelu na jazyku .. nemôže mi prísť na um.. študent, ktorý všade bol,všetko vie,kde nebol tam sa chystá.. keď začala vojna na Ukrajine,tisol si tu ľuďom kaleráby do hlavy a keď Ťa blokli fanynky za Tebou nariekali.. pár dní tu bol múr nárekov..🙃😁

lilope
26. nov 2022

@artificiallife vlastne ťa vykradli. Niekto nemá ani toľko inteligencie napísať príspevok vlastnými slovami.
@autor 👎

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
radkasswe
26. nov 2022

@martinkatinka ja na anonymitu kašlem ... ved @panelacikova pre ktorú je veľa keď tu vynechá aj 2 dní

radkasswe
26. nov 2022

@elizabet173 trápna výhovorka na FOMO zo sociálnych sietí.... Ospravedlňujte si zavislost kľudne odreagovanim ale ta vztahovacnost ktorá je hlavným znakom bije do očí ako feest

katka123456
26. nov 2022

@elizabet173 dakujem, ze si mi to prezradila 🙂 no tato medzi ne nepatri.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
26. nov 2022

pre debilov, analfabetov a ľudí, ktorí nevedia čítať s porozumením, dávam do pozornosti túto časť môjho príspevku..... "niekedy tu nie som aj 2-3 dni.... " 🙂 prajem vám všetkým dobrú noc 🙂

filipka250
26. nov 2022

@artificiallife odpadnem. Ludom hrabe 🤦

zuzitko74
27. nov 2022

@panelacikova Vôbec si to neber k srdcu. Mne sa raz stalo, že som si dovolila s niekým v debate nesúhlasiť a už som bola označená za rýpalku, ktorú vraj tá osôbka v ten deň videla skoro v každom komente, ktorý otvorila a v každom jednom som bola nepríjemná. V ten deň som dala lajk na tri fotografie a prispela slovne do piatich komentov. V žiadnom z nich som nebola nepríjemná.
Niekedy sú takéto komenty len podpásovka od diskutujúceho, ktorý ťa z nejakého pseudodôvodu nemá rád a objektívna pravda s tým nemá nič spoločné.

panelacikova
27. nov 2022

@zuzitko74 Ďakujem, neberiem. Napíšem to jednou vetou: voči nízko alebo polointeligentným hlupákom som vysoko imúnna 😀 😀 A presne toto, čo píšeš, sa mi tu stalo včera. kde sa vzal, tu sa vzal, na koníku zrazu stál.... a rýpal, a rýpal... a rýpol si aj tu 😀

radkasswe
27. nov 2022

@panelacikova neplač

radkasswe
27. nov 2022

@elizabet173 aj neviem či si písala o sebe ...

Strana
z2