Sandálky a bosé nohy k spoločenským šatám na stužkovú - áno či nie
Keďže som tvoju dilemu zachytila aj v skupine,viem ktoré saty aj ktoré sandalky, tak úplne kľudne si obleč co máš vybraté a skvelo sa zabavte🍀
Nie, nikdy.
@mariejenka vidis, a stále to nemám vyriešené. Mne sa tie lodicky akosi k tým jemným šatám nehodia.🤷♀️ Ale etiketu zase porušiť nechcem. 🙄
bez ? NIE...
@deti95060810 odporúčate silonky do sandálok? To u mňa nehrozí. Radsej vezmem lode s puncochami. Do sandalok jedine bosá.
sandalky = naboso, lodicky = silonky. Jednoduche a pouzitelne na cely zivot, nie len na stuzkovu 🙂
@fineta sandále, pekná pedikúra,bez siloniek. Stužková je hlavne o tých mladých, nikde ta nikto nebude dzubkať ze podľa bontónu je vhodné mať uzavretú špicu obuvy😉
@danieladeley presne. Ak má dáma lodičky, ma mat pančuchy aj v tých najväčších horúčavách. Ak má sandalky, ma byt naboso aj keby sa snehom brodila
Len otázka neznela ci si dat silonky do sandálok alebo nie. Je jasne, ze nie. Ale ci sa hodia sandalky k spolocenskym šatám na stuzkovu. Rozumiete. 😁
Saty majú 2 vrstvy. Spodná je v puzdrovom strihu nad koleno a vrchná je šifonova priesvitná po zem.
Mozem ísť v sandáloch alebo musí byť obuv s uzatvorenou špicou a silonky??? To je moja dilema. 🤔

Do sandalov bosé nohy k spoločenským satam, ale dostať aj pančuchy s otvorenou spicou