Schudnutá Plačková
Pekne schudla po pôrode to áno, ale insta ma plný jedla, tam koláč, tam hranolky, samy cháles dáva do storiek 24/7, a pritom má fasting... Ja fakt neverím ze to zje, podľa mňa to len nafoti a bud to zje niekto iný, alebo to vehementne vyhodí... Myslím ze je to aj zavádzanie, také mladé dievčatá v puberte, ked toto vidia, a potom vidia ako schudla, môže ich to zmiasť, môžu si myslieť ze ona nonstop tlači do hlavy a nepribera, kazí to sebavedomia dievčat a veľmi skresľuje realitu... Co si o tom myslite?
Drviva vacsina normalnych dievcat ziaden profil Plackovej nesleduje...
kazda mame iny metabolizmus .. ja som po porode nerobila nic a schudla som na povodnu vahu do 3 mesiacov ... a niako som sa neobmedzovala jedlom ..mala som len pohyb ... a to moze mat aj ona moze cvicit a zhresit v jedle-dat si sladke etc .. nie kazdy priberie len z pohladu na jedlo ..
@walentina7 asi ano, proste asi genetika
Myslim si o tom, ze potrebuje len odpromovat nejake dalsie svoje zazracne lentilky na chudnutie, a evidentne to funguje. Vypni instagram.
Sama tam predsa vela x hovori,ze je nonstop v pohybe,plus vyuziva cvicenia,maderoterapiu.a neznamena,ze ked si da segedin,ze ho zozere za hrniec na posedenie.
Ukazujú ze nejedia - zle je, ukazuje ze je - ešte horšie 😂
Ja si myslím, že ti preplo z Plačkovej 🫣 však nech si robí čo chce a nech vyzerá ako chce
@simona92101 aj keby ho zožerie za hrniec tak z jedného hrnca segedinu nepriberie. Zvlášť keď je vkuse v pohybe
Kto je Plačková....?
@martinka13 netuším 🤷
@martinka13 Presne to iste som sa chcela spytat, mne to pripada ako stara Blazkova😀
Inak, ja som rodila sekciou, takze som po porode ani cvicit nemohla, jedla som bez obmedzeni a ked mala dcera 3 mesiace, tak som mala presne o 31 kg menej ako pred porodom. Takze ja v tom ziaden zazrak nevidim.
Nejak podobne to vidim aj ja. Ten catering bude skor pre ten staff okolo, pre jej muza a rodinu… a ona si skor da asi ten prasok na chudnutie teraz😀 Podobne aj Chrissy Teigen stale nejake jedla okolo, ale si zober, ze ma zopar opatrovateliek, upratovacky, zahradnikov a stylistov… musi to nakrmit😀
Hlavne by si mohli mladé dievčatá aj vďaka nej uvedomiť, že tie plastiky vždy nedopadnu dobre.. Taká je celá umelá divná.. Postava pekná, ale ta oplastikovana tvar.. Snáď moja dcéra takto nedopadne.
sorry, ale koho zaujíma Plačková a ešte k tomu jej aj verí, by sa mal nad sebou vážne zamyslieť
Bud to len fotí a neje alebo to zje ale nenafoti ako to potom hned vygrca, alebo dobry fet a spaluje to. Alebo genetika. Ale verila by som tomu ze to jedlo iba fotí a reálne ho nezje .. a to nielen Plačková ale skoro každá takáto sliepka z ig
Keby som ju sledovala, pravdepodobne by som potrebovala psychiatriu, ja neviem co maju ludia z toho, ze dakoho sleduju, mna neovplyvni nikdo v nicom bolo by dobre autorke zamysliet sa nad sebou
mozno aj mimo temy ale m usim napisat..tento svet j e strasny skazeny, mladi su uplne mimo ale sa necudujem, niektori nevedia kto su...ved kedysi t iez boli baby ktore sahrali s autickami a boi normlane, teraz praveze sa moc propaguje vsetko a mozno je aj normalna ale toot ju bude presviedcat ze patri na inu stranu/nemam nic proti tomu/ ale vstko sa propaguje tak isto aj tieto insta ...novinari napisu na dominu ze aka je super matka lebo DOKONCA AJ na veceri v restike mysli na deti a odsava si..WTF?????ved normalna yby bola vtedy ked by sedela doma a odsavala alebo kojila doma!!! a nie ona m usi utekat zas do restauracie a propaguje sa to ako noramlne!!!taktiez sa hovori o slobode, kde je????moj syn nema ani obycajnu ziackku knizku, vsetko je elektornicke dokonca ani len nevie ze neikedy dostasl znamku ..nevie ani ako vyzerala klasicka ziacka knizka, p ridu do skoly musia sa pipnut, idu zo skoly musia sa pipnut..vsade su sledovani toto je sloboda???tentosvet je celkovo chory na hlavu..a to by som mohla pisat donoemoty priklady..co satyka plackovej..VSETKO JE TO ZASE LEN BIZNIS!!!! v tomto svete nejde uz o nic i ne iba o slavu, peniaze a instagram
@anjelicek26 presne, to len asi tridsať -štyridsať a viac ročné ženy zrejme
Neverim ze niekto normalny sleduje Plackovu
Záleží to aj od organizmu, ja som do týždňa po pôrode schudla aj viac ako som chcela🤷🏽♀️
@martinka13 neviem ale ja som bola za slobodna Smieškova 😆
@angelinja preco by mala kazda matka sediet len doma a len kojit?neznamena ze ked je matka,ze nikam nesmie ist🤦♀️

že majú vypnúť sledovanie Plačkovej na instagrame a zapnúť sedliacky rozum