icon

Sčítanie obyvateľov - pokuta

simonka1161
16. feb 2021

Je pravda že keď neurobím ten formulár tak bude pokuta? 😁

Strana
z4
zlatica99
16. feb 2021

@simonka1161 áno, je to pravda, že ti môžu dať pokuty. Hovorili to aj včera v správach.

alchemilkazltozelena
16. feb 2021

@simonka1161 to fakt? Akurat som to dnes vyplnala a ma napadlo ze urcite to spravi najviac 10% ludi.. ze naco to vobec takto "organizuju" 🤔

lauritka
16. feb 2021

@alchemilkazltozelena uz to vplynilo vyse 700 000 ludi 😉

lauritka
16. feb 2021

@simonka1161 ved to maš par otazok,je to hotove za 5 minut. dnes na Exprese to pekne vysvetlovali- Brano Zavodsky naživo

alchemilkazltozelena
16. feb 2021

@lauritka fakt? Tak super potom 👍 asi sa boja pokuty 😁

lauritka
16. feb 2021

@alchemilkazltozelena ako ja v tom zase nevidim nič strašné.. ale zase rebelia je narodným športom slovakov- protestovat proti všetkemu 😀 ruška, vakciny, nudzovy stav, testovanie----. atd atd.

ildiko28
16. feb 2021

Ahojte, ja som to už tiež vyplnila. Však maloleté dieťa netreba zvlášť sčítať? Myslím tým, že ked som to robila tak som tak uviedla že mám 1.syna tak to stačí. Netreba ešte zvlášť vyplniť aj pre maloleté dieta...

baccio
16. feb 2021

@simonka1161 ja nerozumiem že s týmto môže mať niekto problém 🤔 mňa to celkom zaujíma ako na Tom sme.

ruzasipova
16. feb 2021

@ildiko28 Treba. Uz na zaciatku je napisane, ze za deti vyplnaju rodicia.

baccio
16. feb 2021

@ildiko28 áno...tam je aj kolónka sčitať dieťa alebo ďalšiu osobu

vikusjk
16. feb 2021

@simonka1161 kludne to vypln, je to klasicke scitanie obyvatelstva, tzv. scitanie ludu, ako bolo pred tusim 10 orkmi. Len vtedy sme to scitavali ako debili osobne, aj ja som mala dohodu so statistickym uradom a chodila som od domu k domu, od bytu k bytu. Dnes je to uz aspon elektronicky. My sme sa scitali uz vcera, aj svokrovcov som scitala, nakolko nemaju pristup k internetu a nechceli to robit cez obec.

lucka_ke
16. feb 2021

@ildiko28 treba všetky deti samostatne okrem tých čo sa narodili tento rok

hradnapani
16. feb 2021

@alchemilkazltozelena ja som vyplnila a ani som netusila, ze by mohla byt pokuta 😀 povazujem to za uplne normalnu a v podstate aj nevyhnutnu vec a tych par vseobecnych otazok mi naozaj neublizilo. Uz to nejde tak dopodrobna ako v minulosti.

alchemilkazltozelena
16. feb 2021

@lauritka keby sa nevyhrazali ze bude pokuta tak to urcite nevyplni 100% ludi.. s*ali by na to.. doslova 🤷‍♀️

jenny224
16. feb 2021

@ildiko28 je to potrebné, ide to cez rodné číslo každého, čiže aj dieťaťa

elizabet173
16. feb 2021

@alchemilkazltozelena vyplnila by som to aj keby mi pokuta nehrozila, lebo sa od toho odvija velmi vela veci

smejko123
Autor odpoveď zmazal
mnamko
16. feb 2021

@ildiko28 treba vyplnit,podla jeho rodneho cisla

alchemilkazltozelena
16. feb 2021

Dobre teraz mi tu vsetky nevypisujte ze by ste to urobili aj bez pokuty .. vy mozno hej ale urcite nie cele Slovensko

thewitch
16. feb 2021

A to sa už teraz robí?

mnamko
16. feb 2021

@thewitch od 15.2- 6 tyzdnov

thewitch
16. feb 2021

Ahá, ja že niekedy v marci to začína, dobre vedieť, ďakujem 🙂

mnamko
16. feb 2021

@alchemilkazltozelena mna iny nezsujimaju,ja si vzdy splnim co mam,aspon potom nebudem mat nikdy z nicim problemy a vypisovat,ze ja to a to

elenajezova
16. feb 2021

@ildiko28 podľa mňa asi áno... Ja to radšej vPlnim aj za 14 ročnú dcérku.

elizabet173
16. feb 2021

@alchemilkazltozelena ja som pisala za seba, nie za cele Slovensko, rozumny pochopi, ostatnym je zbytocne vysvetlovat.

hederamonstera
16. feb 2021

Hlavne, ze je to anonymne...ked mi vedia dat pokutu, lebo vedia, ze som to nespravila, tak ma maju rovno aj “scitanu”...a to ze akeho som vierovyznania a kde zijem a pracujem moze byt statu prd

simca06022011
16. feb 2021

Inak ja som to vyplnila za par minut aj sebe aj dcere.. pri partnerovi nastal velky problem.. neviem, ci ste niekto mali podobny: pri vybere profesie... bol tam vodic cestneho valca, dobreze nie aj asistent starostu (take daco som videla), ale ziadny zivnostnik, podniaktel, uz ked sme velmi nevedeli.. hladali sme nejakeho riadneho riaditela, manazera.. take uplne "typicke" prace tam vyhadzovalo, ze som mala dost... neprekvapil by ma ani "riaditel sveta", to som tiez pozrela ci nie je... predpokladam, ze prezident tam bolo, dufam ze to zaklikne aspon 500 ludi.. ani ziadne novodbe profesie, nejaky "eshopista", alebo vsetkobecne obchodnik, aj IT profesie boli uplne take specificke... Ja ani neviem co sme nakoniec zaklikli :DD

kayyaa
16. feb 2021

@lauritka ale kdeze by bola rebelia "narodnym sportom slovakov"...praveze Slovaci su jeden z najsubmisivnejsich narodov a najviac si nechaju skakat po hlavach...zober si len take FR, kde strajkuje a demonstruje kazdu chvilu niekto...narodnym sportom Slovakov je skor kydat na svoj vlastny narod...ako si to prave aj ty predviedla😉

Strana
z4