Sedačka zo stránky MIRJAN24
Zienky, máte odtiaľ niekto sedačku? Ste spokojne? Ďakujem.
Firmu odporúčam sú seriozni
nemam skusenost.Ak su seriozny, dobre vediet, Ja by som vsak možno dodala, že pred rokom sme s manželomt tieť vyberali novu sedacku. 99,99% vsetkýc sedaciek na týchto strankach sa vyskytuje aj v iných predajnach.Treba byt len všímavý , mat dobru pamat...TAk ako sedacka vo Fines, tempo kondela , decodome, až malopredajne a sukromnici 🙂
@veronika9797 ďakujem. prosím ťa, akú konkrétne máš? môžeš mi poslať foto. kľudne aj do IP ak nechceš na plochu.
@fantaghiro21 máš pravdu. všimla som si to. ale zasa, niektoré sa aj cenovo líšia... odkiaľ si teda kupoval a sedačku?
@slavka030 pokojne 😊 my mame tuto
aj my mame odtial sedacku a musim povedat ze vsetko prebehlo hladko len nam ju dorucili miesto poobedia az podvecer kedze mali cestou nejake komplikacie. ale sedacka je fajn a doniesli nam ju polsky hovoriaci pani. so sedackou som spokojna po kazdej stranke.
@veronika9797 ta ekokoza sa ti nesupe prosím ta? ja potrebujem niečo sede, antracitove. pozerala som tony ale píše tam že vankusove opierky, i keď na foto to tak nevyzerá, tak jedine toto ma od nej odrádza. aký potah vrchný je tvoja? v pohode na údržbu alebo máš na nej niečo prehodene?
@slavka030 mame ju uz 2 roky, kupovali sme este pred porodom. Dcera byde mat v sept.2 roky a gaucovka ako nova ale jasne, ze na sedacej casti mam deku, lebo pri detoch nie je sanca aby sa nezaspinila...a tak ju stiahnem a dam vyprat a pohoda, gauc stale ako novy. Opierky su kolkokrat mastne alebo sa na ne nieco rozleje a len utriem s vlhcenou a nic nie je vidno, ziadne flaky...
@memek
@veronika9797 ďakujem zienky ☺ tak idem pohutat ktorú teda.
ako ste s tymi sedačkami spokojné? Daju sa tam aj lubovolne kombinovat farby a prevedenie, bud prave, alebo lave?
Ahojte,máte niekto nové skúsenosti s touto stránkou?

máme sedačku, nemožem ani pol zleho slova povedať 🙂 ma ulozny priestor, roztahovacia a ked sa mala narodila, obcas tam prvy mesiac aj manzel zaspal alebo ja a lepsie sa spalo, ako na posteli :D cena v pohode a dovoz zdarma 🙂