Sedí na vás charakteristika znamenia?
4. aug 2021
Sedí na vás charakteristika podľa znamenia? Ja som škorpión a niečo sedí ale niečo vôbec :D ako to máte vy? Veríte na to vôbec?
Predošlá
Strana
z2
Na mna absolutne nesedi(strelec), jedine ze milujem cestovane a volnost ale to asi kazde znamenie 🤣
Nesedi to,poznam viacero dvojiciek,ktore su uplne rozdielne. Stalo sa mi uz aj to,ze som si myslela,ze niekto je napr. Panna presne mi sedela charakteristika a potom som zistila,ze ten clovek je uplne ine znamenie. Cize su to bludu. Z kazdeho znamenia by sme na kazdom cloveku vedeli nieco najst
Predošlá
Strana
z2

Vidim ze sa snazis na sebe pracovat alebo ta asi zivot naucil... kedze vravis ze uz nie si ziarliva a nezranujes ludi vedome.
Vela negativnych vlastnosti, ktore su pripisovane znameniam prameni z nepochopenia. Ludia v okoli si proste nedokazu predstavit moc, ktoru scorpion ma a zaroven silu, ktoru potrebuje na to aby tu moc drzal pod kontrolou.
Vonkajsi zivel skorpiona je voda (city)
Vnutorny zivel je zem (poriadok, stalost, struktura)
Vonkajsi zivel (voda) dava cloveku zakladnu charakteristiku a preto su skorpioni velmi citlivi a vnimavy ludia. Vonkajsi zivel tuto charakteristiku ovplinvuje a konkretne zem veci zamieriava… dava im poriadok a miesto.
Skorpioni su rieka (voda), ktora ma mohutne a silne vody prave vdaka brehom zo zeme, lebo tie jej presne urcuju smer a trasu. Zem zameriava skorpionove city a tym ich zosilnuje. Vdaka tomu sa skorpion uz rodi ako silna osobnost.
Tieto presne zamerane city im davaju uzasnu schopnost sa naladit na vlnovu dlzku niekoho ineho a preniknut az uplne do jeho hlbin. Je to akoby mali magneticke pole, do ktoreho dokazu inych ludi vtiahnut alebo si ich doslova opantat. Nerobia to zamerne a castokarat si myslia ze to dokaze kazdy… ale nedokaze. Preto bez akejkolvek namahy dokazu najst v cloveku to najcitlivejsie miesto a ked potrebuju, tak tam vedia velmi silne bodnut svojim jedovatym chvostom. City su pre nich dolezite. Su haklivi ak niekto zrani ich city. Nikdy na to nezabudnu a vratia to tomu cloveku v momente ked to najmenej caka. Tu prameni viera ze skorpioni su zakerni a necitlivi.
Ich vonkajsi zivel tiez sposobuje ze skorpioni miluju opacne pohlavie. Nikto neodola ich podmanivemu kuzlu a hlbke citu, ktory davaju a zaroven vyvolavaju. Davaju do lasky celu svoju bytost a velakrat si myslia ze druha strana ich nemiluje ak nerobi presne to iste. Castokrat svojho partnera doslova prevalcuju svojim citom alebo daju do vtahu taku zaplavu citov, ze ten druhy tam nema ziadne miesto. A tu prameni viera ze skorpioni su ziarlivi.
Skorpion sa uci len od toho, kto mu dava najavo ze je silnejsi ako on. Ale kedze su skorpioni citlive osoby, tato sila nesmie pramenit z moci ale vnutornej sebaistoty. Preto je dolezite aby skorpioni dostali pevnu vychovu od nesmierne laskaveho rodica, ktory si zaroven veri, lebo kazde rodicovo zavahanie skorpion okamzite vyuzije a prekukne a dopadne to tak ze si snim bude mavat ako chce. Ak u rodica chyba laskavost, skorpion sa nauci posluchat ale strati na svojej vzletnosti a bude zadupany do zeme a iba sa nauci pichat svojim jedovatym chvostom do kazdeho naokolo vratane seba. Vychovavat skorpiona je nesmierne narocne. Avsak nie je to narocne len pre rodica ale aj pre skorpiona samotneho.