Sen o Bohu
Ahojte, dlho som dnes rozmýšľala ci tu mam napísať, ale musím vnútorné to tak cítim. Sníval sa mi sen veľmi živý. Kresťania určite budú vedieť o com píšem a nekrestania tu je vysvetlenie:Ježiš Kristus bol zoslany na túto Zem. Zomrel za naše, moje i tvoje hriechy. Aby som ja, ty mohla večne žiť to znamená žiť po smrti . Pri niesol na túto zem lásku, dobrotu i odpustenie nechal nám 10 Božích príkazani podľa ktorých sa mame riadiť. Ide o to ze v tom sne sa stalo toto iste viete že Ježiš ma prísť druhý krát na túto Zem pre ľudí ktorý v neho uverili a žijú ako sa patrí na Kresťanov. Mne sa snívalo ze sa zrazu zotmelo a každý videl Ježiša ako zostupuje k zemi, zrazu začali miznut ľudia aj mne zmizla dcérka najmladšia ale ostatný dvaja syn 8 a dcérka 5 ostala. V tom sne kričím Pane ved aj ja som tvoja a Pan mi povedal veľmi milo a nežné ešte nie si pripravená. Zobudila som sa a v hlave hneď musím toto povedať všetkým ľuďom neviem prečo ale musela som či už za reagujete tak ze ma odsudite alebo hocijako inakšie..
@mondolina Alebo ako vlastne náboženstvá držia svojich veriach v strachu 🤦♀🤦♀🤦♀
@ella_price
Aspoň som od tohto ušetrená, imaginárny strach z imaginárnych vecí.
@ptmt1011 😀 idem si po popcorn, lebo toto je normálne telenovela 😀 a ešte si zabudla, že v kostoloch máme tajné miestnosti a v nich zneuzivame deti a kňazi potom majú všade samých potomkov a v skutočnosti Ježiš ani nevstal z mŕtvych to si len prvotná cirkev vymyslela aby mohla ovládať nás prostoduchých 🤦😀 pod daj ešte niečo 😀
@lauriema inak nad tým vynášaním súdu , úprimne , od tak veriacej ako sa prezentuješ by som očakávala viac. Moje kamošky čo veria v boha mi vždy hovoria , že určite nájdem cestu k bohu , dokonca sa za mňa modlia keď som chorá , trápim sa .... asi tak by to malo byť.
@lenocka12345 nechápem čo zlé som ale napísala. Vieš odpisujem občas dosť ztroho pretože mám prácu v domácnosti. Samozrejme ze aj ja sa modlievam za problém iných ludi. A verím ze každý kto hľadá Boha nájde ho.
@lauriema myslim,ze strach z toho,ci je dobry,ma kazdy clovek.
A je prirodzene,ze clovek sa sice tesi na nebo,ale zaroven sa trosku boji,co s detmi,rodicmi,kebybteraz zomrel,ci je na tom tak dobre,ze sa dostane do ocistca aspon,atd.
Neries malichernosti. Snaz sa.....ved o tom.je cely zivot.
@terezka1947 Ver mi ze sa snažím, ale každý deň sama seba nacapem pri niečom zlom. Napríklad neviem sa zbaviť pozerania seriálov. Alebo vezmem meno Božie na darmo. Alebo rozprávam sa o niekom a niekym. Vieš.... Je mi z toho smutno ze robím chybu každý deň...
@lauriema Keby sa tá diskutujúca správala normálne a nie ako fanatická neukojená jehovistka vnucujúca svoje názory a vieru, tak by to bolo ešte pochopiteľné.
@ptmt1011 a prečo by som nereagovala na človeka, ktorý uráža moju vieru a aj mňa? Či akože urážať tu ty môžeš a aj svoj názor môžeš hovoriť a ak náhodou niekto na teba reaguje už je zle? Veď ty si sa zapojila do diskusie veriacej baby, ktorá tu vraví ďalším veriacim ľuďom niečo a hneď si začala urážať všetkých katolíkov. Ale keď ti náhodou niekto oponuje už je zle veľmi zle, lebo ty si tak moc asi na seba citlivá. Nabudúce nereaguj na tému do ktorej nemáš čo povedať hodnotné a neboj nebudem na teba reagovať 😀 ale ak zas budeš urážať moju vieru, tak budem reagovať vždy a môžeš sa aj roztrhať 😀