Snívalo sa vám svadbe? Význam bielych šiat v sne
Ahojte,
chcel by som sa opýtať na výklad sna. Priateľke sa snívalo, že sme sa museli vziať, pretože ideme bývať do podnájmu. Vo sne bola pokojná, nebola vystresovaná ani smutná. Mala už pripravené biele svadobné šaty zavesené na skrini a chystala sa ich obliecť.
Keď som si hľadal výklad na internete, našiel som veľa názorov, že svadba alebo svadobné šaty vo sne môžu znamenať smrť alebo niečo zlé. Máte niekto podobnú skúsenosť? Snívala sa vám svadba alebo biele svadobné šaty a čo to nakoniec znamenalo?
Máme obavy, bojíme sa
Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor jezis dalsi poloop. Asi sa chce frajerka vydavat tak sa jej sniva o svadbe. Sny absolutne nic neznamenaju
Coho sa bojite?sna????
Rok 2026 a niektorí takto 😆
Chlape, nechapes? Nenapadne ti naznacila, ze je cas poziadat ju o ruku a zorganizovat svadbu. Tak sa rozhyb a spln jej sen.
Este taka podotazka: Ty sa bojis poziadat ju o ruku a ona sa boji, ze ju nepoziadas alebo z coho ste vlastne vystraseni?
Chlape, nechapes? Nenapadne ti naznacila, ze je cas poziadat ju o ruku a zorganizovat svadbu. Tak sa rozhyb a spln jej sen.
Este taka podotazka: Ty sa bojis poziadat ju o ruku a ona sa boji, ze ju nepoziadas alebo z coho ste vlastne vystraseni?
@anonym_881195 ze to znamená smrť alebo nieco zle lebo som sa dočítal také na internete a na modrom koniku
@anonym_881195 ze to znamená smrť alebo nieco zle lebo som sa dočítal také na internete a na modrom koniku
@anonym_autor ty budes chlap do života ako lusk
@anonym_autor halooo!!!! Dnes je 18.6.2026, teda 21. storocie, Nezijes v stredoveku ak by si to doteraz prehliadol.
Nic to neznamenalo, moj zivot pokracoval dalej normalne😂
@anonym_autor znamenalo to že sme zanedbali sálu, kapelu, kostol a brali v dohodnutom termíne
Máte nejaké nízke IQ keď si domyslíte somariny? Keď sa ti bude snívať o vražde rovno sa prihlásiš na polícii?
@anonym_autor 2x sa mi snivalo. A neznamenalo to uplne nic. Raz sa vraj vsetci okolo mňa vydavali,tak som si mala brat plysoveho medvedika 🙈🙈, raz neviem koho, bolo to odzadu v tom sne vidiet 😅
Netráp.sa tým. Sny sú len odraz fantázie aj ked áno môže sa zdať, že niekto má také "prorocke sny ",ale to je naozaj veľmi veľmi vynimocne . Aj mne sa už viac krát snivalo o šatách, dokonca aj o zuboch atď.
Nič to neznamená.
@anonym_autor tak a teraz si sadnie. Nie všetko,.čo sa píše na internete je pravda 😱
Panebože, veď sa jej to s najväčšou pravdepodobnosťou ani nesnívalo, len ťa chce dotlačiť do svadby, a ty hneď hľadáš výklad sna...
Podľa mňa ďalšia téma, ktorá je vymyslená len na rozprudenie diskusie.este keby to písala žena, budis,my veríme vselicomu,ale toto píše akože chlap
@anonym_autor ano,zomrieš,keď si ju čo najrýchlejšie nevezmeš🙄
Ja ti poviem, že mne sa kedysi na konci decembra snívalo, že som sa išla vydávať, mala som na sebe šaty, ale nevidela som sa... a možno do 2 týždňoch mi zomrel ocino. Náhoda? Neviem...

Čo sa babe chcelo,to sa babe prisnilo 😉