icon

Sen o Bohu

lauriema
4. aug 2020

Ahojte, dlho som dnes rozmýšľala ci tu mam napísať, ale musím vnútorné to tak cítim. Sníval sa mi sen veľmi živý. Kresťania určite budú vedieť o com píšem a nekrestania tu je vysvetlenie:Ježiš Kristus bol zoslany na túto Zem. Zomrel za naše, moje i tvoje hriechy. Aby som ja, ty mohla večne žiť to znamená žiť po smrti . Pri niesol na túto zem lásku, dobrotu i odpustenie nechal nám 10 Božích príkazani podľa ktorých sa mame riadiť. Ide o to ze v tom sne sa stalo toto iste viete že Ježiš ma prísť druhý krát na túto Zem pre ľudí ktorý v neho uverili a žijú ako sa patrí na Kresťanov. Mne sa snívalo ze sa zrazu zotmelo a každý videl Ježiša ako zostupuje k zemi, zrazu začali miznut ľudia aj mne zmizla dcérka najmladšia ale ostatný dvaja syn 8 a dcérka 5 ostala. V tom sne kričím Pane ved aj ja som tvoja a Pan mi povedal veľmi milo a nežné ešte nie si pripravená. Zobudila som sa a v hlave hneď musím toto povedať všetkým ľuďom neviem prečo ale musela som či už za reagujete tak ze ma odsudite alebo hocijako inakšie..

Strana
z6
mondolina
5. aug 2020

@lauriema
Tak to potom ani správy nemôžeš pozerať?
Dievča zlaté ty sa s niekým poraď o tom, lebo ty máš výčitky z bežných vecí, a to nie je dobre.

medulienka81
5. aug 2020

@lauriema Boh je láska a strach sem nepatrí. Mam osobnú skúsenosť ale teda pocit to bol neopísateľný, pretože som tu lásku, tu čistotu, tu dôveru pri nom cítila. Chcel aby som uverila a ja VERIM ❤️

ivana11155
5. aug 2020

@aylinn odpoveď na to čo sa stane keď Ježiš príde na zem máš v poslednej časti biblie: Zjavení Jana. Veriacich "vytrhne" z tých činnosti co práve robia a zoberie do neba, tak ako sa snívalo zakladatelke a ostatni tu ostanú a na zemi bude už stále len tma.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ella_price
6. aug 2020

@ptmt1011 Ona len potrebuje poriadneho macatého ducha svätého prijať do tela, ktorý by ju ukludnil 😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
tilonka
6. aug 2020

🙂🙏

iva812
6. aug 2020

@terezka1947 nesúhlasím, skôr je to naopak kresťania a vyspecifikujem to , že katolici maju tu tendenciu kopať do inakych a nielen na zaklade prislusnosti k inemu nabozenstvu ( viď .farar Kuffa ) . Doba sa totiz zmenila a je uz sa to minimalne 1000 rokov nerobi. . A este : ) na ilustraciu prikladam mentorsky ton autorky. Teda ... trufam si povedat, ze mne , hoci bez vyznania , nemusi nikto vysvetlovat , kto bol Jezis a som si ista, ze mam bibliu viac nasprtanu ako hociktory iny prislusnik katalickej alebo podobnej cirkvi. Som bez vyznania, nie som v ziadnej cirkvi ale nie som analfabet 🙂

ella_price
6. aug 2020

Mňa ešte vždy fascinovalo, ako dokážu zen alebo budhistickí mnísi žiť v pokore a chudobe, zatiaľ čo farári/kňazi sa obklopujú zlatom, bohatým zdobením a podobne :D Alebo, prečo si všade musia vešať ukrižovaného chlapa, ktorý trpí? Na čo to? Taký budha si krásne sedí, medituje :D Plus by som dala do pozornosti poľský dokument o zneužívaní detí farármi

https://www.youtube.com/watch?v=BrUvQ3W3nV4

Aleluja 🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀

terezka1947
6. aug 2020

Farar Kuffa....tak pred tym clovek klobuk dole.
Uz iba ako pred clovekom....dokazal mnoho a jeho myslienky su hodne zamyslenia sa. Napr.hovori velmi pekne o zenach....a vztahu k nim. Ako sa muzi maju chovat k nim.
No a ze bojuje a pocut ho?
Ano,bolo ho pocut....ked obhajoval zivot,ked vyzdvihuje urcite hodnoty,napr.rodiny a ked sa neboji,napriek tomu,ze bude v nemilosti,pivedat svoj nazor.
Na katolikov sa dobre nadava,zaklad,aby boli ticho ako pocas komunizmu,aby sa k.nicomu nevyjadrovali,atd,atd.
Lebo su ovce,hlupe ovce.
Ale ze tu mnoho mladych prestalo uvazovat a stadovito preberaju,bez pouzitia zdraveho rozumu vsetko,co prinasaju ine,moderne,liberalne skupiny,to je ok.
Kto chce byt IN,je liberalni ku vsetkemu...vsetko sa smie,vsetci sa,na seba falosne,dobrosrdecne usmievajme...lebo prave toto je sloboda.
Nepatrit k nikomu,nicomu,no.zaroven sa vyjadrovat ku vsetkemu a na vsetko mat narok.
A ked uz nepomoze nic,tak sa vytiahne homosexualita,pedofilia a kriziacke vypravy,bosorky....drahe auta,zlate hodinky,atd.
Ano...cirkev je zlozena z mnohorakych ludi.
Tak,ako kazde spolocenstvo.
Nemalo by mnohe tak byt,no je.
Ale nie je na vine to cele spolocenstvo,ale konkretny jedinec.
Osobne si myslim,ze v dnesnej dobe je velmi tazke byt krestanom...teda,praktizujucim krestanom.
A este tazsie ako za komunizmu je priznat sa otvorene k viere.
Lahsie je kritizivat,ako k niekomu patrit a snazit sa r drziavat "pravidla".

Strana
z6