icon

Sen s bábätkom

1. feb 2023

Čo to znamená? Bol to veľmi živý sen, bolo to dievčatko a usmievala sa na mňa mohla mať tak 4m-6m.. Cítila som potrebu jej pomôcť.. Bola moja.. A bola tam somnou aj moja matka.. Nestalo sa to niektorej chvíľu predtým ako otehotnela? Alebo na začiatku tehotenstva?

petra8786
1. feb 2023

Mne sa to stalo pár mesiacov predtým ako som otehotnela,sen o chlapcovi v postieľke a za cca 3 mesiace som otehotnela🙂a mám chlapca už má 10 🥰

elenka.k
1. feb 2023

... pred pár desiatkami r., to bolo moje prianie / mať bábo / cez sen
.... teraz keď sa mi minule snívalo s bábom - skôr pri prebudení - som si pomyslela, snáď nie.
Ale moja švagrinka, vedela že som už tehotná a že čakám dievčatko a tom som nikomu nepovedala - videla vo sne ružovú deku

autumm
1. feb 2023

Presne toto sa mne snívalo. Presne v ten mesiac som otehotnela neplánovane. Teraz som v 4 mesiaci. V sne som bola v čiernej hmlovine a z neho vyšlo dieta ktoré mohlo mať do roka. Usmievalo sa na mňa a ja som vedela ze je to moje dieťa. Ako keby som ho poznala večnosť.

drzaopica
1. feb 2023

Túžiš po láske, dieťati.snivalo sa mi to, keď som sa rozhodovala či mať 2 druhé dieťa.

autor
1. feb 2023

Ďakujem dievčatá za milé reakcie 🙂

bambieblue
1. feb 2023

mne sa sniva skoro kazdy druhy den a hlavne to ze kojim a tehotna som nebola ani niesom a to stale o tom kojeni uz vyse roka a nic ... Sen znázorňuje nevedomé (potlačené) túžby, emócie alebo osobnostné stránky. Minule sa mi snivalo ze som v lese v potociku nasla kopec zlatych sperkov ,prstene ci retiazky a nic z toho 😀

gabika0825
2. feb 2023

Veľakrát mám take sny, ale nie je to tým že by som bola tehotná, alebo silno túžila po dieťati. Skratka cez deň si ani človek neuvedomí čo všetko videl a všetko má nejaké spojitosti, mohla ti písať kamarátka že je tehotná niekedy v minulosti, alebo si videla nejaké dieťa vonku alebo nejakej mamičke na rukách alebo v obchode v kočíku…. Je toho veľa. Nemusí to byt hneď tehotenstvo

11silvia11
4. feb 2023

Pekný večer😊Neviem teda ,či to ma súvis so snom,ale pred tým ako som otehotnela sa mi snívalo,že držím v rukách bábätko ,bol to moj syn a vedľa mna stal priateľ 😊Pár dní na to bol pozitívny tehotenský test😊Ešte rybičky keď sa snívajú ,znamená to tiež tehotenstvo😊

autor
4. feb 2023

@11silvia11 to s tými rybami viem, máme odskúšané v rodine 🙂a uvidím teda no ako toto dopadne termín ms sa blíži a napätie stúpa 🙂

11silvia11
4. feb 2023

Dajte potom vedieť😉

cecilia29
4. feb 2023

Keď som bola na začiatku tehotenstva tak sa mojej už vtedy bývalej susede snívalo ze som tehotná a ze čakám chlapca. Povedala to mojej sestre. Bola som v 7 TT a čakala som chlapca. Jej sa snívalo ze sa bude volať Gabriel. To bolo meno hneď druhé v poradí na našom zozname. Ak ešte budeme mat syna tak také meno by sme dali.

maxi2
4. feb 2023

Mne sa tiež snívalo, že sa mi narodil syn a volal sa Lukáš. Vravela som mužovi. Mne sa vtedy meno veľmi zapáčilo aj jemu sme sa dohodli ,že keď niekedy budeme mať druhého syna bude Lukáš. Mali sme vybraté Filip. A neviem či do roka ,alebo viac som ostala tehotná čo sme už ani nedúfali ,že sa podarí 🥰 nedarilo sa nám 3 roky

dianka3
5. feb 2023

No mne sa obcas sniva o rybach ci rybke a nebola som tehotna ,skor zakazdym o sne o rybach sme mali v rodine hadku. A ked som bola tehotna a nevedela som este o tom tak sa mi snivali kadejake nesuvisle sny no vetsinou take strasidelne 😅 Sen je vlastne tvoja myslienka ci tuzba co sa mozno snazis potlacit no v noci ked spis vynde vsetko na povrch a vlastne aj to co by si chcela tak v sne tvoja fantazia ma volny priebeh. Napr ja - uz od dectva ma pritahovali iny typ muzov a konkretne Korea ci Japonsko neviem si pomoct proste maju take krasne a tajomne romanticke oci ten pohlad 😍 samozrejme nie vsetci ,konkretne mne sa pacia 2 z mojej naj kapely tak by som chcela ich stretnut nazivo no a co? Samozrejme ze sa mi o nich sniva a jednemu nechapem v tom sne prezivam taku lasku ktoru som v skutocnosti ani nikdy nezazila bola som zalubena ale toto je ako laska z rozpravky nechapem doteraz. No a zial nic z toho ... A inac aj mne sa par krat uz snivalo ze som mala pozitivny test a tehotna som nebola a ani niesom cize sen ako kazdy iny a ide sa dalej

autor
5. feb 2023

No dievčatá, možno mi ani neuveríte ale dnes test a slabučká čiarka.. Zvláštne.. Uvidíme ako to dopadne

11silvia11
5. feb 2023

Jeeeej supeeer😍Zo začiatku je slabá😊

11silvia11
5. feb 2023

@autumm aj sa vam ukázal v sne ako chlapec,alebo dievča?Teda či čakáte pohlavie podľa sna😃

11silvia11
5. feb 2023

@maxi2 a bol to teda chlapec?😊

maxi2
5. feb 2023

@11silvia11 áno máme chlapca Lukáša 🥰

mikadooo
5. feb 2023

Mne sa veľa snívalo s bábätkami. Nedarilo sa mi dlho otehotnieť a podvedomie si šlo svoje... 🤷 😄.

autumm
6. feb 2023

@11silvia11 v sne bol chlapec, teraz ešte nevieme co čakáme 🙂

elenka.k
8. feb 2023

👍 nech silnieeee