Sen s bábätkom
Čo to znamená? Bol to veľmi živý sen, bolo to dievčatko a usmievala sa na mňa mohla mať tak 4m-6m.. Cítila som potrebu jej pomôcť.. Bola moja.. A bola tam somnou aj moja matka.. Nestalo sa to niektorej chvíľu predtým ako otehotnela? Alebo na začiatku tehotenstva?
... pred pár desiatkami r., to bolo moje prianie / mať bábo / cez sen
.... teraz keď sa mi minule snívalo s bábom - skôr pri prebudení - som si pomyslela, snáď nie.
Ale moja švagrinka, vedela že som už tehotná a že čakám dievčatko a tom som nikomu nepovedala - videla vo sne ružovú deku
Presne toto sa mne snívalo. Presne v ten mesiac som otehotnela neplánovane. Teraz som v 4 mesiaci. V sne som bola v čiernej hmlovine a z neho vyšlo dieta ktoré mohlo mať do roka. Usmievalo sa na mňa a ja som vedela ze je to moje dieťa. Ako keby som ho poznala večnosť.
Túžiš po láske, dieťati.snivalo sa mi to, keď som sa rozhodovala či mať 2 druhé dieťa.
Ďakujem dievčatá za milé reakcie 🙂
mne sa sniva skoro kazdy druhy den a hlavne to ze kojim a tehotna som nebola ani niesom a to stale o tom kojeni uz vyse roka a nic ... Sen znázorňuje nevedomé (potlačené) túžby, emócie alebo osobnostné stránky. Minule sa mi snivalo ze som v lese v potociku nasla kopec zlatych sperkov ,prstene ci retiazky a nic z toho 😀
Veľakrát mám take sny, ale nie je to tým že by som bola tehotná, alebo silno túžila po dieťati. Skratka cez deň si ani človek neuvedomí čo všetko videl a všetko má nejaké spojitosti, mohla ti písať kamarátka že je tehotná niekedy v minulosti, alebo si videla nejaké dieťa vonku alebo nejakej mamičke na rukách alebo v obchode v kočíku…. Je toho veľa. Nemusí to byt hneď tehotenstvo
Pekný večer😊Neviem teda ,či to ma súvis so snom,ale pred tým ako som otehotnela sa mi snívalo,že držím v rukách bábätko ,bol to moj syn a vedľa mna stal priateľ 😊Pár dní na to bol pozitívny tehotenský test😊Ešte rybičky keď sa snívajú ,znamená to tiež tehotenstvo😊
@11silvia11 to s tými rybami viem, máme odskúšané v rodine 🙂a uvidím teda no ako toto dopadne termín ms sa blíži a napätie stúpa 🙂
Dajte potom vedieť😉
Keď som bola na začiatku tehotenstva tak sa mojej už vtedy bývalej susede snívalo ze som tehotná a ze čakám chlapca. Povedala to mojej sestre. Bola som v 7 TT a čakala som chlapca. Jej sa snívalo ze sa bude volať Gabriel. To bolo meno hneď druhé v poradí na našom zozname. Ak ešte budeme mat syna tak také meno by sme dali.
Mne sa tiež snívalo, že sa mi narodil syn a volal sa Lukáš. Vravela som mužovi. Mne sa vtedy meno veľmi zapáčilo aj jemu sme sa dohodli ,že keď niekedy budeme mať druhého syna bude Lukáš. Mali sme vybraté Filip. A neviem či do roka ,alebo viac som ostala tehotná čo sme už ani nedúfali ,že sa podarí 🥰 nedarilo sa nám 3 roky
No mne sa obcas sniva o rybach ci rybke a nebola som tehotna ,skor zakazdym o sne o rybach sme mali v rodine hadku. A ked som bola tehotna a nevedela som este o tom tak sa mi snivali kadejake nesuvisle sny no vetsinou take strasidelne 😅 Sen je vlastne tvoja myslienka ci tuzba co sa mozno snazis potlacit no v noci ked spis vynde vsetko na povrch a vlastne aj to co by si chcela tak v sne tvoja fantazia ma volny priebeh. Napr ja - uz od dectva ma pritahovali iny typ muzov a konkretne Korea ci Japonsko neviem si pomoct proste maju take krasne a tajomne romanticke oci ten pohlad 😍 samozrejme nie vsetci ,konkretne mne sa pacia 2 z mojej naj kapely tak by som chcela ich stretnut nazivo no a co? Samozrejme ze sa mi o nich sniva a jednemu nechapem v tom sne prezivam taku lasku ktoru som v skutocnosti ani nikdy nezazila bola som zalubena ale toto je ako laska z rozpravky nechapem doteraz. No a zial nic z toho ... A inac aj mne sa par krat uz snivalo ze som mala pozitivny test a tehotna som nebola a ani niesom cize sen ako kazdy iny a ide sa dalej
No dievčatá, možno mi ani neuveríte ale dnes test a slabučká čiarka.. Zvláštne.. Uvidíme ako to dopadne
Jeeeej supeeer😍Zo začiatku je slabá😊
@autumm aj sa vam ukázal v sne ako chlapec,alebo dievča?Teda či čakáte pohlavie podľa sna😃
@maxi2 a bol to teda chlapec?😊
@11silvia11 áno máme chlapca Lukáša 🥰
Mne sa veľa snívalo s bábätkami. Nedarilo sa mi dlho otehotnieť a podvedomie si šlo svoje... 🤷 😄.
@11silvia11 v sne bol chlapec, teraz ešte nevieme co čakáme 🙂
👍 nech silnieeee

Mne sa to stalo pár mesiacov predtým ako som otehotnela,sen o chlapcovi v postieľke a za cca 3 mesiace som otehotnela🙂a mám chlapca už má 10 🥰