Seniori a ich účasť vo voľbách: Stereotypy a realita
Na MK pribudlo niekolko aktualnych predvolebnych diskusii a mna velmi irituje, ze prevlada vseobecny nazor, ze seniori budu volit Pellegriniho…..toto hadzanie seniorov do jedneho vreca je velmi degradujuce……..mam obrovske mnozstvo znamych, pribuznych atd, ktori su v seniorskom veku, a velmi sa nas vsetkych dotyka momentalne politicka situacia, chodime na vsetky protesty, poznam len zopar ludi, ktori volili smerohlas, ostatni su zhrozeni z toho, co sa u nas deje. Takze by bolo fajn pouzivat pri volicoch smerohlasu ine kriterium, ako vek…..
@evivb ja som mala pocit ked som videla posledny duel s Kovacicom ze Korcok co veta to nepravda,zahmlievanie,vata,neurcito,klamstvo..az som sa presne pousmiala ze ked budu diskutovat o par minut naviac tak nos ako Pinoccio poskrabka Pellegriniho ..a nie nie som ani smer ani hlas a ani Pellegriniho som nevolila v prvom kole,jediny relevantny kandidat na prezidenta Slovenska bol Kubis...
@tomasisa ano, presne dnes, 3 dni pred 2. Kolom si sa tu potrebovala zaregistrovať a zapajat sa do diskusii spochybnovanim protimafianskeho kandidata. Platia ta za kazdy prispevok na mamickovskom fore, alebo je to hodinovy pausal? Lebo strategia je uplne rovnaka ako u kolegu @thirstymonk vyberas medzi 2 vyluckami, ale udajne mensie zlo? Ine nazory na covid hladas? no prehladne jak cela pelusova kampan...
@evivb zvazujem ci ti to napisat...ci to ma zmysel s niekym kto vlastni patent na pravdu...ale skusim aby si mala dusu na mieste...minimalne v tom ze je obciansky kandidat,ze nie je za to aby sa SR vzdalo prava veta..povedal to v diskussi este pred prvym kolom,a hlasit sa ze som obciansky kandidat a saskovat na PS mitingoch..to je tiez taka mala loz...ano oficialne je obciansky, ale jeho aktivita na PS mitingoch vravia nieco ine...
@krasavec007 nenasepkavaj jej
Ešte ste nepochopili že je jedno ktoreho z tých 2 zvolíte? Obaja budú robiť čo im prikáže soros 😂
@tomasisa Tak tvoje pocity a dojmy nezodpovedajú realite. Ultrakonzervatívne kázanie o zlých liberáloch, ktorí privodia koniec našej civilizácie, strašenie o tom, ako niekto má za cieľ vyvraždiť Slovanov, normalizácia násilia pri výzvach na útoky na lekárov alebo novinárov alebo pri vykrikovaní vulgárnosti na prezidentku, demontáž demokracie napr. snahou obchádzať Ústavný súd, podpora poloautokratických režimov, nacionalistické heslá ako "slovenská, slovenská a žiadna iná", atď. sú praktické prejavy toho, že strana Smer spadla do definičnej škatuľky "fašizmus".
@tomasisa Tak to naši, aký problém, že? Lebo opozícia predsa denne straší koncom národa a civilizácie a hovorí o tom, ako bude národ pod ich vedením mýticky znovuzrodený - toť najzákladnejšia črta fašistického hnutia. Opozícia je ultrakonzervatívna a nacionalistická, že?
Štandardné strany úplne bežne posielajú svojich členov, aby v nočných uličkách prenasledovali novinárov a vyzývajú ľudí na mítingoch, aby skandovali, že prezidentka je kurva (otvorila si si niekedy telegram Blahu?). Máme v čerstvej pamäti desiatky pokusov, keď sa vláda šialenými obštrukciami snažila presadiť zákon protiústavným spôsobom....
@krasavec007 zaujímavé, že na Teba nikto neútočí, kvôli novej registrácií.. vitaj na stránke rovných a rovnejších
@miskakyska si nejak zabudla reagovat na moju otazku, len sa pripominam... ved mi uz konecne napis, co dobre ti priniesla tato smerohlasns mafia a arogancia moci? 🐒
@carolynka nevravim ze vsetci...ale vratme sa predsa len k teme ,,seniori a volby,, niekde vyssie spominal niekto ze opacne spektrum volicov su nevzdelani,ci nedovzdelani a podobne negovanie,neviem privitam nejaku statistiku kto volil Korcoka v 1.kole ake bolo zastupenie jeho volicov od 18 do 25...,len si myslim ze to % by bolo dost vysoke...ved agitka posledne 4 roky na skolach bola masivna...takze ano aj nevzdelani a nedovzdelani volici su..ale v oboch taboroch...skor si myslim ze pracujuci clovek s nizsim prijmom bude spokojnejsi so zlodejom aj ked mu kapne omrvinka,ale ako tak sa zachova zakonnik prace ktory ho bude chranit, a nie stranu cloveka ktory haji skor zaujmy skor bohatsich...a ti tzv sedlaci,z neviem akej diery ako tu vyssie niekto pisal vytvaraju hodnoty,na ktorych stoji ten vzdelanejsi a bohatsi tabor..Su to predavacky,pracovnici v polnohospodarstve,mnohi pracovnici v skolstve,zdravotnictve,sluzbach,vsetka ta mravencia praca ktora je casto podcenovana...takze do istej miery ano vzdelanie/nevzdelani ale aj mladi/ stari...kazdy sme dostali ine do vienka,mali sme iny odrazovy mostik,iny osud,choroby,hendikepy...a niekomu chyba aj priebojnost,zmysel pre ambicie,kazdy sme ini...je nezmysel si mysliet ze jefine Korcok je to najlepsie,jedine Pellegrini...kazdy podla seba...
@krasavec007 to na veci nič nemení

@belllinka pozri co si napísala, vidíš ze niekde povedal ze vyslovene s vyslanim vojakov nebude súhlasiť? NIE, nič také tam nie je, on len odsúdil strašenie ľudí.
A nezabudni ze Dzurinda ho navádza, aby zobral vláde kompetencie ohľadne zahraničnej politiky, aby do zahranicia mohol Korcok chodiť pritakavat.
S našou Ústavou si vytre rit ako princezná Č.
"Ivan Korčok v RTVS povedal, že by nesúhlasil s vyslaním slovenských vojakov na Ukrajinu. „Odsudzujem akékoľvek strašenie občanov tým, že by mal niekto vyslať vojakov.“ Pripomenul, že NATO stráži iba vlastné územie a nie je vo vojne."