Septembrové bábätká 2008
tak ahojte
My..keď sme boli naposledy na poradni...to mal Martin 7 a pol mesiaca sa nás dr. pýtala, či už ho zaťažujem lepkom, či už dávam rohlík alebo chlieb a ja že nie..(naposledy nám to ešte nekázala) a ona na mňa že prečooooo???? Veď to už dávno možem a na chlieb aj maslo dávať...často to teraz raňajkuje...takže tiež si myslím, že to nie je o ponáhlaní 😉 ..Veď už majú 9 mesiacov 😉 takže okrem obedu a večernej kaše už aj raňajkujeme...a vždy niečo iné: jogurt, výživu, kašu, chlieb s maslom... Samozrejme ďalej pije aj mlieko aj keď teraz by stačilo, iba ráno a večer a poobede mliečnu kašu...
Ahojte dievcata,ja len na skok vas pozriem a pozdravim,lebo ideme k ocnej s malym ked sa zobudi a napapa..
Sa poriadne ochladilo,ale kym neprsi je dobre..ja uz som bola aj na masazi dnes rano,hned sa citim lepsie..
Ahojte my dnes máme 8 mesiacov a ako darček nám vyšiel druhý zúbok 😉 Už v noci bola Lucka taká nepokojná, tak som ešte vravela Marekovi že ráno jej pozriem do pusy, tak som pozrela a zúbok prerezaný 😎 Teraz spinká, som zvedavá koľko jej to vydrží 😨
terezicka gratulujem 😵 😵
maly sa mi hra v ohradke, len som ho nakojila a musim mu nieco rychlo pripravit na obed ale som uplne K.O. tak to vidim na hippku 🙄
ahojte.veji aj ja myslim, ze by si mu mohla sem-tam skusit dat aj masielko, nech si zvyka na novu chut a postupne potom zaraduj stale nove a nove veci...
ahoj sisa, trosku sa nam pokazilo pocko..to sa zase nemozeme stretnut, ale dalsi tyzden, ked bude pekne tak ti cinknem..
ok, my ideme na vikend k nasim, v utorok sa vratime, takze v stredu ak by bolo pekne...
ahojte
pozeram, ze sa bavite o papani... davate detom aj biele pecivo - vianocku, rohlik a tak? lebo ja som zatial iba pri tmavom pecive-celozrnny chlebik z domacej pekarnicky mu velmi chuti a bielemu pecivu sa snazim vyhybat, nejak mam zafixovane, ze by to nemali deti...ci ano?
ahojte tak my uz hajame na denny spanok takze co sa tyka maska a peciva...davam mu rozok do ruky ale ani do huby to neda on sa toho boji a dnes som mu trosicka odrobila a reku daj si ani za svet nexcem pusinu otvorit..takze zjavne este pockam skusam to kazdy den ale co mu mam dat same maslo ked nexce pecivo?? 🙄
a ja ledva odfukujem sme mali cubulacku polievku so syrom a druhe segedinsky gulas s knedlou tak som pojedla polku knedle a kooopec segedinu..a nevladzem ani stat na nohach 😅
no a malemu dnes ovsenea kasa nechutila..zrejme to bolo koli tomu ze mi prihorela 😔
nepredpokladala som ze mi prihori na palec..co uz no nieco pojedol a to ostatne pojde kuram 🙄
Ahojte .. Terez gratulujeme Lucke k 8.mesiacikom 🙂
ja som tiez este malemu pecivo nedala .. zatial sme prevazne na zelenine,masku,ryza,cestoviny,ovocie a MM a zatial mu to evidentne staci ale v najblizsich dnoch sa chystam na ovsene vlocky a skusime aj nejaky rozcek .. no a kedze moj maly spapa vsetko co sa mu dostane do ust tak predpokladam ze mu bude chutit ...
ovsene vlocky pouzivate s ovocim alebo s masom? a aj ich nejako mixujete alebo nechavate tak ako su?

mojmu chutila ryzova od nesle,ale ani tu uz nezje, ja neviem co s nim je, ci to robia tie zuby 😒 ...bojim sa, ze uz ani nepribera, do poradne ideme az v juli, doma vahu nemame, tak ma dovtedy porazi 🙄