Septembrové bábätká 2008
tak ahojte
johnie a ked sme uz pri skrabancoch nemas problem malej strihat nechty??Lebo ja neskutocny ona si to vobec nechce dat, musi mi vzdy muz pomahat ju drzat 😒
malu som dala po dlhom case do toho polohovacieho lehatka, tak sa tak vytesuje akoby tam bola prvy krat 🙂
no ja som nic nespala, nedalo sa mi...toto neznasam, som unavena ako kon a nemozem spat 😠 ...maly sa co chvila zobudi a ja som ako matoha 🙄 ..a ani som nic nespravila
rony kukni tam kde by ta ani nenapadlo, napr v chladnicke..mojeje tete sa stalo, ze mama penazenku v mraznicke a po troch dnoch ju tam nasla, uz si bola aj peniaze pozicat a chystala sa na urady vybavovat nove doklady 😝
uvidis najdes ju tam , kde by si to necakala 😉
mna este caka zehlenie, ale dala som si kus pauzu 😝
rony... ja som minule tak hladala malej karticku poistenca, mali sme ist na klbiky a karticka nikde. Nakoniec sme zistili ze karticka odcestovala omylom aj s mojou sestrou do kosic 😅
Inak ked nieco stratim, vacsinou to najdem az po tom ked kupim nove 😅
olli .. aj ja som taka, ked som prilis unavena tak neviem zaspat, len mi po rozume chodia same hovadiny 😠
no.. idem este zehlit, nie je toho vela, tak snad stihnem kym sa mala zobudi
rony...davam dalsi tip do plena - hladaj za postelou...teda aspon mne tam maly pravidelne zhadzuje vsetky veci
Ahojte, aku ste mali nocku? mne sa maly prvykrat kupodivu zobudil dost skoro, uz medzi deviatou-desiatou, potom papal o 2.30 a potom o 7.00 a vstaval 7.45 🙂 ale na to, ze sme predtym byvali hore kazdu chvilku, je to uspech 😝 😀
baby o zehleni ani nehovorte. nepoznate niekoho kto mi to pride pozehlit? ja mam v podkrovi tusim asi 3 nepozehlene kose kopcom. ☹
ja mam na zehlenie nastastie iba jednu varku a dalsia sa teraz perie a to vidim na vikend naraz, lebo som leniva 😀 vsetko som si vyzehlila minulu sobotu, ked bol maly u svokry na styri hodky 😀
babule, co ste mali pozicane monitor dychu z Unionu, mne este stale pre neho neprisli.. si ho mam nechat? 😀
ja nezehlim vobec, len niektore veci a tych je malo, vacsinou mame vsetko nekrcive...prave som povysavala a poumyvala vsetky podlahy, drobec sa hra v postielke a tak chvilu oddych
moj sa tiez zobudil, pustila som mu nachvilku bebe a o chvilku vyipnam telku a pojde sa hrat na zem.. ja som akurat tiez zhruba upratala a nic sa mi nechce, snad bude pekne pocasie a pojdeme von dnes
claudi mne sa ozvali hneď ako prešlo pol roka....na deň presne...asi na Vás zabudli...tak im zavolaj že čo??? 😅
ja zehlim po novom na zemi pekne to povystieram a rukou uhladim a je..este tie kosele keby sa dali tiez len tak tak si to dam patentovat
winon, vsak? 😀
ok idem sa venovat drobcekovi, lebo ma nebude lubit.. vecer sa tu mozno zastavim, pekny dnik 😉
Claudi .. mne si pre neho prisli ked mal maly 7,5 mes. ...
no ja zehlim vsetko ale vacsinou ja davam prat a zehli moja `svokra` .. ona to vola - v ramci vecerneho odpocinku ... no budem jej to vyhovarat? 😀
Jani .. Paulinke blahozelame k 9. mes 🙂
no moj svokor isiel s malym na prechadzku .. dufam ze mu zaspinka lebo u nas je priserny hukot .. vrtaju tam koli kablom na elektrinu takze sa to tu riadne otriasa 😒
ahojte...
prisla som po dlhsej dobe urobit sem kuk...
mala este haja s tatom a ja uz buntosim,lebo nejako nemozem spat...tak idem troska popracovat... 🙂
ahojte..ja vas zdravim a zase prcham 🙂) dnes je u nas krasne teplucko a slnecko, tak sa tesim von..
mala mi prave zaspala, od rana u nas lialo a teraz tiez vykuklo slnko ale dost fuci
mam jednu otazocku na vas, ake caje davate pit svojim deturencom??Ja som doteraz ziadny nedavala len prevarenu Lucku a nedavno som kupila ze co povie na to od Hipp granulovany ale sa mi zda nechutne sladky
lucindela: ale ked som ho tam dala menej tak to nemalo ani cajikovu chut..skusim radsej nieco bylinkove
bendy .. ja davam malemu detsky bio caj z DM-ky .. ale moj pit z flasky moc nechce 😖 .. neviem co budem robit ked budu fakt horucavy 😒
ani moja nevie pit s flase, davam jej zatial len vodu z hrnceka s naustkom alebo z normalneho pohara sa jej paci pit

rony..popozeraj niekde medzi hrackami