icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

rony253
7. jún 2009

zora bola aj moja favoritka a vazne vypadla Adela? no pre boha, a kto tam ostal, bude to este na buducu nedelu, mozem si to potom pozret

rony253
7. jún 2009

Myslela so si, ze Galanta 😀

johnie
7. jún 2009

rony zostala tam polniska a mokry...
a tak dufam ze vyhra duro...on super tancuje 😵
a idem spinuskat brou noc...

rony253
7. jún 2009

dobru babeny, dura som tiez videla, dufam, ze to vyhra. papa a spinkajte aj s dorbciatkami fajne. 😔

perlab
7. jún 2009

čo som hovorila, že adela vypadne 😀
asi si podám zajtra športku 😉 ale načo, veď moja výhra je v spálni v postieľke /a ... v posteli 😉 /

pá a dobrú noc 😉

perlab
7. jún 2009

duro je super, tiež mu fandím .... vlastne už odvtedy, ako robil moderátora z oravy ... milujem jeho humor 🙂

jurocko
8. jún 2009

ahojteeeee
prvaaaaa
my sme hore od piatej ale spinkal celu noc
teraz mu varim obed..no dokoncujem.....ryza,brokolica,petrzlen,mrkva a kalerab.....
tak idem ustlat a idem Kajusku chystat do skolky
dnes mame tatika doma tak super a ideme do domceka tak sa tesim
teraz isiel drahy odviest mamku moju do nemocnice na prijem ☹ ☹
tak vam prajem krasny den

rony253
8. jún 2009

dobre ranko, tak som dnes druhaaaaaaaaa
tak od tej 17.15 co vcera zaspala spinkala krasne asi 3 krat sme sa kojili, pekne smi spinuskali. od siestej sme hore a Sarka uz znova spinka a ja idem k nej. papa

vejinka
8. jún 2009

dobre rano dieta mi vresti v postielke a ja som na nervy od 4 je hore 😖

vejinka
8. jún 2009

no bodaj by nevrieskal ked mal plnu plienku...este som ho dokojila a teraz zaspava

ollako
8. jún 2009

ahojte, my sme mali lepsiu noc ako vcera, ale ani si nepamatam kolko krat bol hore 😕 tak sa mi zda, ze bola noc v pohode, asi som spala aj vtedy ked som si ho brala k sebe 😝
rony, tak mala ti nakoniec dobre hajkala 😉 super
ja som drobca teraz ulozila, a chvilku vrieskal, ale uz si len mrmle, no uvidim ci zaspi 😒

silwietta
8. jún 2009

ahojte, prave som uspala drobca, dnes v noci sa strasne roztahoval, ruky uplne nasiroko a ked ma dociahol, tak ma steklil prstikmi 😝

ollako
8. jún 2009

no moj drobc je uz ticho asi zaspal 😕 ...no pekne v klude a vecer robi taky cirkus.. 😖
ste toho vecer tolko popisali 😲

miriam24
8. jún 2009

Dobre ranko ... maly mi tuto noc pekne spinkal v postielke .. zobudil sa pred polnocou .. o 2 a potom az pred 6 a nakoniec okolo 8 .. to uz sme vstali .. no a teraz sa maly hrajka .. ja sa pomaly chystam do roboty

co budete dnes varit? ci mate este zo vcera? mne uz nejak dochadza fantazia v tom vareni .. este aj kolacik co som robila padol vcera za vlast 😉

natasa8
8. jún 2009

ahojte 🙂
tak my sme dnes mali budicek zase ako vcera o 5.15, dnes uz ale bola skoro unavena, takze uz hodinu spi.

Noc super, mala papala vecer o desiatej a v noci o druhej 😵 😵 😵 Aj ked vecer pri zaspavani predviedla hroooooooozne divadlo 😠
A pri kojeni ma zacala hryzt svojimi dvoma cerstvymi zubami 😠

sasasx
8. jún 2009

ahojte,
prajem dobre ranko...
vidim, ze nam deticky chodia spat na prvy spanok okolo 9 ked sa to tu tak teraz rozbehlo🙂
u nas noc bola na jednej strane dobra v tom, ze sa nebudil casto, na druhej strane, som sa velmi bala lebo okolo polnoci sa zacal velmi nepokojne metat a vzlykat, najprv som ho len hladila, a nakoniec som ho zobrala na ruky a vyvracal asi vsetko co jedol za vecer - chuda drobcek - on cely den nepapal mliecko, tak si vecer doprial a este k tomu mi aj islo velmi rychlo, tak asi toho mal vela v brusku. a ked sa vyvracal, tak sa uvolnil a krasne zaspal

vejinka
8. jún 2009

aj moj uz konecne spinka

natasa8
8. jún 2009

sasasx ☹ chudacik

vejinka
8. jún 2009

jooj a Erik okolo jdnej v noci zacal hrozne revat..ale na rety aj som ho na ruky zobrala a reval dalej ako pavian..neviem co mu bolo 😖

vejinka
8. jún 2009

co sa tyka kojenie je to kazdym dnom horsie..on sa velmi tesi ked taha tu bradavku az ta het..a potom mu vybehne z ust a znova toto dokaze robit aj polhodinu a ja stracam nervy 😅

ollako
8. jún 2009

natasa ahoj ani mi nehovor o tom hryzeni, mna pohryzol raz a to tak straaasne, som uplne zvrieskla aj sa zlakol chudacik, ale taak strasne to zabolelo 😢 ...a odvedy zatial pekne cucka,tak dufam ,ze ho to znova nenapadne

vejinka
8. jún 2009

ja malemu dnes uvarim len masko a ryzu

ollako
8. jún 2009

sasasx aspon sa mu ulavilo chudatko male

natasa8
8. jún 2009

olli... no od vcera uz poznam dovod kvoli ktoremu by som dokazala skoncovat s kojenim 😲

ollako
8. jún 2009

natas veru, ale neviem si predstavit co by potom ten moj prisavnik jedol, lebo prikrmi mu moc nejdu a z flasky moc pit nevie sem tam si glgne 😝

ollako
8. jún 2009

veji ake masko mu uvaris? aj ho ochucujes niecim? 😕

bubinko83
8. jún 2009

ahojte 🙂

baby ja som minule dala malemu tie špagety od hipp v tom pohariku a viete ako mu to chutilo, aj malo sme mali 😀

natasa8
8. jún 2009

moja mala ryzu vcera, dnes dam zemiacik...
ja flasku ani nedavam..... cajik a vodu pijeme z toho poraika nubi s cucacikom

ja mam masko uvarene, nasekane a rozporcovane v mraznicke este na 6 dni 🙂 dostala som od svokrovcov zajacika, ten jej chuti. 😉

vejinka
8. jún 2009

olla kdeze len vo vode varim kusok kkuraciny a ryzu

vejinka
8. jún 2009

aj tak tomu jedeniu moc neda a vzdy ho za tym musim dokojit