Septembrové bábätká 2008
tak ahojte
tak my sme zaspali o pol 9 a teda hadam mi vydrzi spinkat aspon do pol siedmej... sak ja uz nevladzem, kokos ved 9 mesiacov som sa nevyspala, a zacinam byt nebezpecnaaaa... 😀
veji veru utecie, som si hovorila ze som ju mala ucit kym len sedela a nestvornozkovala...ale ona taku fazu nemala...takze asi ju rovno naucim na dospelacky zachod... 😎
luci, dnes blbol kon, tak preto to ticho 😉
johnie vsimla som,ze blbol...ale tu je cez vikend skoro stale "slabsia" ucast... 😀
ahojte tak dnes som nemala vela citania 😎
my sme mali super noc maly bol iba tri krat hore 😲 ..normalne nechapem a spal do 7:30, ach keby mu tu takto vydrzalo 😒
a dnes doobeda sme isli k svokrovcom a maly nesiel spat o pol desiatej ako obycajne, lebo sme boli v meste..tak som ho uspala az ked sme sa vratili o jedenastej( maly zatial ostal u svokrovcov)...a tam na posteli spal vyse dvoch hodin...normalne som nechapala..a potom sme isli domov a ja som chcela poupratovat..tak si maleho zobrala okolo Stvrt na tri moja nadejna svagrina a doniesla mi ho az o pol siestej..dala mu papat, prebalila ho, uspala ho, no sikovnica je to...da sa na nu spolahnut...tak ju asi vyuzijem castejsie 😅 ...ona sa tesila, ze s nim mohla byt..ja som stihla porobit vsetko co som chcela..ale tak som sa nahanala, ze so mna tieklo ako z vodovodu 😝 ... a na veceru som mu dala kasu z flase spapal vsetko a dokojila som ho, grgol a pekne sam zaspinkal 🙂 ...ze by to moje dieta zacalo byt samostatnejsie 😕 ...no uvidim aka bude noc
a bolia ma krize a podbrusko, akoby som mala menzes dostat..ale zatial nic, no este by mohli pockat 😝 ....ach jaj ako mi je bez nich good 😀
ja idem poskladat a ulozit malej veci co uz nenosime...aaaach ze nostalgia
luci to ano, vsetci sa venuju rodinkam... tak treba, ten moj lieta po susedoch a vybavuje opravu auta...
johnie bola tu, len ja som sa nejak stranila dat niekomu drobca...ona sa mi stale ponukala a ja , ze sak ja snim rada pojdem von a tak...nejak som sa bala alebo co...ale teraz to uz budem vyuzivat castejsie..je to fajn, ked sa od neho odrelaxujem...sice som sa namakala ako kon, ale bol to relax 🙂
olla tak keď je taká zlatá,tak naozaj ju využi častejšie...mne by sa to tiež zišlo....
win veru vyuzijem, len akurat mi vravela, ze v lete pojde do Mnichova si zarobit...tak budem v keli 😝
inak aj zajtra si od maleho oddychnem...ideme k sestre neter ma prve svate prijimanie,kupila som jej striborny privesok na retiazku a nausnicky... maleho nechavame svokrovcom , kedze maly synovec ma kiahne, tak tam maleho brat nechcem...ale budeme len na obed,
Ahojte,
dnes mal syn mojho mangela birmovku...tak sme boli celý deň u svokrovcov (tam bol obed) a tááááky sme prežratí že až. Malý mi spal menej ako inokedy..na druhý spánok som ho išla kočíkovať von, keďže u svokrovcov bolo rušno...a na prechádzke sme stretli Zuzku so Zairinkou 🙂 Teraz už malý spí a ja o chvíľu padám do sprchy..
ahojky ja som sa sem konečne dostala 🙂 a mám veľľľľľku novinku máme ZUBOK dnes som už cinkala 😀
rony ste narade
kto si to dnes ale prečíta? 😒
Tak predsa niekto ďakujeme moc sa teším 😉 dokonca neml ani teplotu 😝
baby, dnes malý dostal bazénik ale zdása že je to ta firma INTEX THE WET SET čo nato upozorňovala annička tak to musím pozrieť či to nieje nebezpečný výrobok ☹
no,nam vcera vysiel 4 zub...ale ona je stale zla...takze to tym zubom uz ani nepripisujem... 😀
tak idem spinkať, zajtra ideme s mužom do sauny malý bude u babky to bude super relax Dobrú 😵
ahojte druhaaa 😅
my sme noc mali ako obacajne x krat hore 🙄 takze kasa nezabrala 😝
ahojte aj my sme mali noc na figu hadam 8 krat bol hore ani neviem...ale kazdu hodinu 😔 ja idem prat hned ako sa zobudi ale este nespi a brkoce v postielke...no hadam do obeda by som poprala a poobede vyvesala dnes ma byt krasne..takze by to malo do vecera aj poschnut
lucia gratulujem k prvemu zubku 😉
luci krasne fotky malinkej... 😉
nespi a nespi..idem mu dat este cicku a ked nebude spat tak sa zlozim leo nevladzem ani stat na nohach 🙄
svokra kuchti v kuchyni a moj drahy aj svagor su na pc...a ja tiez ale neviem ci nevypnem a nepojdem zdriemnut ale zasa co bdem robit v noci..potom to mam dost rozhadzane 😕

ahojte...
tak je dnes ako ticho....ked ma clovek ako tak cas,tak tu nikto nie je... ☹ ☹ ☹